.
Отговор в тема
Страница 10 от 20 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 490

Град
    варна
    ооо да,да знам И на теб късмет

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Като отговор на вапроса дали има такива момичета бих ти казал че има но са на привършване. В днешно време много момичета тарсят единствено материалната изгода, но има и така да ги нареча "по-старомодни" които тарсят истинската си лиубов. Аз лично сам с моята приятелка от около 7 месеца , не пуши, не пие смея да твардя че много си ме обича също както и аз обичам нея и е с мен заради това което сам което ме радва

Е,имаш еба*му и критериите (с извинение)...Мда,доста момичета не пият,не пушат и не слушат чалга,нооо са толкова злупени,че няма накъде и често приличат на баба Яга,в малко подобрен вариант...Пък и к'во,като кажа сега и аз,че отговарям на критериите - ходи го докажи..? Аз наистина не пуша,не пия,не слушам чалга и се смятам за умна (фък ю,ако мислите,че съм надута - не съм) ... ама какво от това..? Една мноооого голяма част от момчетата харесват ку*ви,а пък тези,които не ги харесват обикновено приличат на Квазимодо (то не,че Квазимодовците не харесват и те ку*ви,ама айде...)... Абе това с критериите и харесването е много относително и съм убедена,че много момичета отговарят на "критериите" на автора,но той просто не гледа където трябва.
    Ъъ да и да добавя,спрете
    (по дяволите) да слагате всички момичета под общ знаменател..!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Е,имаш еба*му и критериите (с извинение)...Мда,доста момичета не пият,не пушат и не слушат чалга,нооо са толкова злупени,че няма накъде и често приличат на баба Яга,в малко подобрен вариант...Пък и к'во,като кажа сега и аз,че отговарям на критериите - ходи го докажи..? Аз наистина не пуша,не пия,не слушам чалга и се смятам за умна (фък ю,ако мислите,че съм надута - не съм) ... ама какво от това..? Една мноооого голяма част от момчетата харесват ку*ви,а пък тези,които не ги харесват обикновено приличат на Квазимодо (то не,че Квазимодовците не харесват и те ку*ви,ама айде...)... Абе това с критериите и харесването е много относително и съм убедена,че много момичета отговарят на "критериите" на автора,но той просто не гледа където трябва.
    Ъъ да и да добавя,спрете
    (по дяволите) да слагате всички момичета под общ знаменател..!
    имаш право !!!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    а ти, естествено, си безгрешен

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
    Само един въпрос?
    Какво като слуша чалга? Какво я прави по-малко човек?
    А ми ...
    1.Като поиска да ходим на дискотека какво ще стане като каже " аре в някоя чалговека" .... или пък като си пусне някоя чалга да слуша ....
    2.За мен чалгата е просташка и долнопробна музика

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc
    Споко не е стандарт на всички момчета само на по - добрата половина !
    Хъх... не знам дали такива момичета са много... но на мен лично ми требва момче с такъв идеал.

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
    Само един въпрос?
    Какво като слуша чалга? Какво я прави по-малко човек?
    А ми ...
    1.Като поиска да ходим на дискотека какво ще стане като каже " аре в някоя чалговека" .... или пък като си пусне някоя чалга да слуша ....
    2.За мен чалгата е просташка и долнопробна музика

Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc
    Споко не е стандарт на всички момчета само на по - добрата половина !
    Хъх... не знам дали такива момичета са много... но на мен лично ми требва момче с такъв идеал.
    Аз
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    Почакай есенните листа...

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !

Има много повече от това....

Аз пък съм на мнение,че свестни момчета има малко

Град
    Там, където е сърцето...
    ДА, има и такива. Но няма да си намериш, ако през цялото време седиш пред компа и размишляваш над това какви сме били момичетата... Така или иначе и да мислиш и да не мислиш няма да ни разбереш... По-добре излез от вас, излизай с приятели ходи на места,където може да срещнеш някоя такава...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Естествено ,че има! ама нали знаеш .. Който търси - намира! пробваш,пробваш,пробваш .. и така докато намериш момичето,което отговаря на твойте изисквания! а не да пробваш 3/4 пъти и да си кажеш "оо не ,всички са ужасниии..."
    а М/у другото перфектни хора няма..така че с тези твойте си критерий.. нз.. не че са много ама..няма да е зле ако ги сведеш до минимум,примерно отдели тези които са най - важните (в случея да не е курва) по лесно ще ти е

Хах,аз не пуша,не пия,чалга слушам много малко,ама с такъв като тебе не бих се хванала,щото си много консервативен...

Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    Аз пък съм на мнение,че свестни момчета има малко
    така е
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Вече почти няма свестни...както момичета, така и момчета. ЗАСТРАШЕН ВИД

Може да не пуши,да не слуша чалга и да не е курва,но това не пречи да е адски тъпо и ограничено същество...Моя съвет е : ОПРАВИ СИ ПРИОРИТЕТИТЕ !!! Гледай да си с някой с които наистина си пасвате по характер,а не по музикални предпочитания и т.н X_x

Е па не пуша , не прекалявам с алкохола , не слушам чалга! И кво тва означава ли че съм перфектно момиче?Ебати странните разбирания!

йахаахахахаахххаххахахха муахааххаахах
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Има такива, друг обаче е въпросът, че са на изчезване.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

emi nz sig ima tarsi bih ti kazala 4e sam az kato izklui4im alkohola ponqkoga i 4algata ponqkoga ama tq e svarzana s alkohola
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от -IcE-pRiNcesS-
    Е па не пуша , не прекалявам с алкохола , не слушам чалга! И кво тва означава ли че съм перфектно момиче?Ебати странните разбирания!
    ima oshte neshty 'umnosta'
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !
    Бих казал че са десетки хиляди ПОНЕ. Да прекалява с пиенот обаче кфо значи? ДА е пияна сяка вечер или като седне веднъж в годината да се напие? Курви са тея дето имат големи амбиций и се мъчат по краткия път да минат...малцина успяват...ИМА АДСКИ много които не пушат...и същевременно 90% от тях са доста по умни от теб тъй като не пускат безсмислени теми...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Не пуша,почти не пия,да слушам чалга е изключено,7 клас съм ,ака че е малко вероятна да съм курва,Не се намирам за грозотия,ако ми говорят с терминология,не гледам като полезна изкопаемо.Мися,че забрави да споменеш да не е скучна.Да,заета съм.Така,че има такива момичета,лично аз познавам значителен брой!

Мега фен
    Няма такова място..

Не пуша , не пия , не слушам чалга (смятам , че аватара ми го показва) ... Отличничка съм ... И бях Little miss Bulgaria по-миналата година ... Друго ....
    I`m exactly where I`m supposed to be..

Ми, не, идеала е да се чука в кинефите на дискотеките и да носи очила колкото шнорхел....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си