.
Отговор в тема
Страница 5 от 20 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 490
    Град
    Dreamland Varna
    Има много момичета, които отговарят на описанието, просто не търсите където трябва
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !
    Значи .. ако някой каже, че има само 1 ..
    Заето е
    Ако са повече - ходи търси ..

Аз мога да кажа , че познавам много такива момичета .. просто явно не търсиш където трябва ..

Не слуша чалга .. не й "робува" , иначе по м/у другото всеки може да слуша чалга, независимо попринцип , или на купон ... Не пуши , пие с мярка :P Демек , един вид за наздравицата ... симпатична е , ии believe me , не е .. няма да пиша тая гадна дума Не искам да я пиша просто. И не е нахална .. просто перфектна

Айде , късмет
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Ама и вие сте едни..
    Хубо имате си някви критерии,има такива хора,определено,но те си имат свои си кусури,които може да не ви се харесат и к'во после критериите се увеличават.
    А аз вече се обърках тва форум ли е или сайт за запознанства

Така,аз не ПИЯ,не ПУША и слушам малко чалга До тук добре...Не съм К***А и си имам доста мозък в главата :P Не се изразих правилно,понеже не количеството има значение,а потенциала,но както и да е-имам си го {xixi} .Това не е темата.Искам да кажа,че в България има много свестни момичета и това,че досега не си срещнал такава,не означава,че не съществуват Продължавай да търсиш Койта търси,намира
    Обичам Ви!

Супер фен
    Град
    Варна
    Слушам само чалга,обичам да си пийвам,но не прекалявам...Но не съм курва,а и се имам за умна...Не те познавам,но според мен е супер глупаво да слагаш всички момичета под един знаменател!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !
    Определено има Зависи къде търсиш...

Град
    In Devil's Castle
    ami az sym to4no takava i to4no tova mi pre4i da si namerq priqtel
    someone else...

Повече от фен
    Боже откога не съм срещала момче което да е хващало книга през няколкото си нещастни годинки на съществуване....колкото и тъпо да звучи т'ва.....споко няма да утапеете ако поне прочете една страничка от вестника..а не гледата само хороскопа и снимките на голи мацки или спортните рубрики....ако и тва гледате...

Повече от фен
    Аз отговарям на критериите напълно...ама не ми се дружи с някои интелектуалец...че ша стане скучно...некъв такув по-простичък да е ..да ми прави весело ....

А защо ли ние сме отчаяни от повечето момчета? АМММ? ПИТАМ? АММ?! Лудница..
    От изредените до тук критерии от теб бих могла да кажа, че не пуша, но пия и прекалявам на няколко пъти, глупава изсухлена клошарка (но поне не съм кукла барби) за предпочитане хип-хоп и нещо рок, метал пред чалгата, но и на нея не отказвам.

КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА?!?! Няма такова момиче по твоите критерии. Е, може би има.. легни поспи.

П>С> Ако се водих от изискванията си за едно момче и аз щеше да се объркам като теб, ноооо... следвам тия които доближават изискванията ми

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от alek200
    Цитирай Първоначално написано от WTH
    Аз не искам да съм с момиче само заради секса искам просто да я обичам и тя да ме обича.
    +1 И аз съм такъв !!!
    Хахах педали мамини. Като за начало си спрете интернета понатрупайте запознанства, но навън , на живо очи в очи. Вие по претенциозни станахте и от путките ве путьовци такива. Да не пиела, да не пушела, още малко да не диша, да не сере, да не пишка по възможност да не говори, да си затваря очите докато правите секс, да има тялото на Анджелина Джоли. Вие по далече от пишките не виждате за любов ще ми говорите. Дееба... Тука само някакви анти - социални самотни депресанти влизат които нямат грам приятели...

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Аз не искам да съм с момиче само заради секса искам просто да я обичам и тя да ме обича.
    +1 И аз съм такъв !!!
    Хахах педали мамини. Като за начало си спрете интернета понатрупайте запознанства, но навън , на живо очи в очи. Вие по претенциозни станахте и от путките ве путьовци такива. Да не пиела, да не пушела, още малко да не диша, да не сере, да не пишка по възможност да не говори, да си затваря очите докато правите секс, да има тялото на Анджелина Джоли. Вие по далече от пишките не виждате за любов ще ми говорите. Дееба... Тука само някакви анти - социални самотни депресанти влизат които нямат грам приятели...

хах нямам думи ..... не искам да псувам затова няма да ти кажа какво мисля... по - добре да не се караме и ще те помоля да не ме наричаш така. ^^^
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

аз НЕ пуша НЕ пия за хубава нз ти ще кажеш ако искаш ще ти дам скайп за умна ...немога сама да определя... нз но за мен лично е добре че не опуша и не пия..е пиенето е мн мн мн рядко само по купони но не прекалявам

edit:И НЕ СЛУШАМ ЧАЛГА... ДА ИМА 2-3 ПЕСНИ КОИТО ДА МИ ХАРЕСВАТ ОСТАНАЛОТО Е .. ГРР
    .....Love You Forever..........

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    +1 И аз съм такъв !!!
    ам ти защо си влязъл/ла тук като казваш че влизат само такива които нямат приятели? приятели ли нямаш????
    .....Love You Forever..........

Повече от фен
    лелел колко много оферти....даваи момче само си избирай..колко мнооого се предлагат...

Напротив струват ама вие момчетата не търсите добре,за съжеление!Потруди се малко повече и не гледаи толко много на външния жид и ще жидиш че ще я намериш,дано :P

Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    лелел колко много оферти....даваи момче само си избирай..колко мнооого се предлагат...
    Xax,napravo me ubi =D> ``+1
    Обичам Ви!

Цитирай Първоначално написано от The lost soul
    Напротив струват ама вие момчетата не търсите добре,за съжеление!Потруди се малко повече и не гледаи толко много на външния жид и ще жидиш че ще я намериш,дано :P
    Само като съм пиян не гледам външния вид. И наистина тогава намирам.. любовта. При това БЕЗПЛАТНА!
    Та викаш... да се задоволяваме с по-грозничкото,че да има и любов.Иначе ни любов, ни секс. Ей,че си хитра!

Сички гейове под НОЖА. И емота. И курви. И кучки. И тъпите хора. И хората без цел. И хората, които не разбират разликата м/у зубрил и учил. И абе сички под ножа айде лека ви нощ прости съфорумници.

Мега фен
    Град
    София
    Пуша ,пия,слушам чалга и отгоре на всичко да не повярваш и съм интелигентна!
    И какво?Эначи ако не пушиш ,не пиеш и не слушаш чалга,си едно въэвишено човешко същество,достойно да бъде иэдигнато в култ?Ахахахаха,да може би эа някои странни хора,които следват "етикета".
    Я стига бе хора,живеите свободно...
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Сички гейове под НОЖА. И емота. И курви. И кучки. И тъпите хора. И хората без цел. И хората, които не разбират разликата м/у зубрил и учил. И абе сички под ножа айде лека ви нощ прости съфорумници.
    ...и всички подли хора, и всички антипатични ми хора, без значение какви, и всички цигани, и Ахмед Доган...листът продължава. xD

Пък тия критерии са безсмислени...Ако и да има такива момичета, едва ли ще са ми твърде приятни. Вероятно скучни. Споделям изискванията на wosh +1 - да има големи цици. Всичко останало е без особено значение. ^^

Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    ...и всички подли хора, и всички антипатични ми хора, без значение какви, и всички цигани, и Ахмед Доган...листът продължава. xD

Пък тия критерии са безсмислени...Ако и да има такива момичета, едва ли ще са ми твърде приятни. Вероятно скучни. Споделям изискванията на wosh +1 - да има големи цици. Всичко останало е без особено значение. ^^
    хах според мен размера на циците не са толкова важни, а бе да има там нещо и това е
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

ами аз не пуша пия само в компания и то малко, слушам само понякога чалга. не смятам че свестните момичета са изчезнали просто някои като мен са взели самолета и са сменили континента поради ред причини. да живеят готините БГ мацки и пичове!
    музиката не прави човека тъп а човека прави тъпа музика

Цитирай Първоначално написано от Galcheto
    ами аз не пуша пия само в компания и то малко, слушам само понякога чалга. не смятам че свестните момичета са изчезнали просто някои като мен са взели самолета и са сменили континента поради ред причини. да живеят готините БГ мацки и пичове!
    Това е хубаво ама като гледам всички се изкарват такива а дали е така. Забелязъл съм че всички който са като теб ^^^ са около 10 - 15 годишни.Дам ама аз си търся някоя по - голяма

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    И какво?Эначи ако не пушиш ,не пиеш и не слушаш чалга,си едно въэвишено човешко същество,достойно да бъде иэдигнато в култ?Ахахахаха,да може би эа някои странни хора,които следват "етикета".
    Прочете ли внимателно първият пост
    sdfsfsdf

Цитирай Първоначално написано от Galcheto
    Това е хубаво ама като гледам всички се изкарват такива а дали е така. Забелязъл съм че всички който са като теб ^^^ са около 10 - 15 годишни.Дам ама аз си търся някоя по - голяма

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Прочете ли внимателно първият пост
    Ma и като почнат да ми говорят някои пичове за музика, а даже не знаят кво значи тва... Чалгата е еднообразна, просташка и селянска НО няма по-добра музика за разпускане по тези географски ширини, така че слушайте си чалга и си простейте по дискотеките или у вас или на купон, но когато трябва човек да е културен - на обществени места и тн вече си бъдете нормлни тва с ие мойто мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си