- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
Аз не пия!Не пуша!Не ходя по мъже!Девствена съм.И най-важното-не се шегувам ;д;дПървоначално написано от fudankoo
Ако трябва да съм честна е лошо да слагаш всички под 1 общ знаменател...тъй като има доста,които са свестни.Имам си и недостатъци-Не ходя по дискотеки,не се събирам съботата и неделята с групата с която се движа делниците...просто защото отделям време за да чистя кочината вкъщи.Не харесвам алкохола,но не казвам,че не пиямного рядко и само ако ме накарата ;д;д не пуша...по простата причина,че веднъж като пробвах щях да умра и затфа не продължих с опитите.Не съм курва.Немога да съм при положение,че съм девствена ;д;д Не е хубаво да наричаш човек 'курва' при положение,че не си осведомен за сексуалното му положение.Ако въобще разбираш какво означава думата 'курва'!За да обидиш човек с 'обида',първо се информирай за значението на обидата
Защото повечето 12-14 годишни са девствени,МАКАР че са малко флиртаджийки...ако това за теб е 'курвенско'...явно не си на ясно със значението.А това,че има доста курви в интервала 12-16,само говори за нестабилността на населението ни и по-скоро тийнейджърите![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!