- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам кофти дъх
Vlezni v skypeПървоначално написано от FOREVAR_ALONE
![]()
Прекаленото миене на зъбите довежда до калциране - по лесното им чупене.( доколкото знам) не е полезно човек да си мие зъбите над 3 пъти на ден
The Spark
мий си зъбките по често![]()
не 1 път в седмицата
![]()
i az imah takuv problem pri men be6e predizvikano ot postoianni streptokoki okolo 3 slivica i kat ia reznaha si4ko se opravi
Яж плодове и не прекалявай с миенето на зъбите си! Също използвай дъвки![]()
ходи се гръмни кат имаш лош дъх... тази тема не е за този раздел !
да не би да имаш проблеми със зъбите? ако се окаже, че не са те, сигурно стомаха не ти е наред
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
amiiiiii mi si zabkite i dav4ai davki ORBIT!Първоначално написано от fudankoo
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Orbit mu vikat...
i sia tuka pak 6 po4nete da mi sa praite na kompetentni,
guzeto ako tolkoz sa interva da vuri na zubolekar ili da se razrovi iz neta
Първоначално написано от fudankoo
да си миеш зъбите?![]()
Мале кви сте акъллиии сичките от форума нямам думи просто. Ако сте позапознати поне малко ще знаете че по голямата част от дъха се определя от чистотата на езика.Та вие ако си миете зъбаците и ви се оправя дъха за 10 минуни евала ....Така сега сериозно към автора на темата който иска помощ ми не некви "БЕЗЦЕННИ" съвети: предлагам ти сутрин обет и вечер като си миеш зъбите да си вземеш и специална четка за език както и конци за зъби с вкус на мента или нещо, такова. Аз правя тези 3 прости и си усещам свежия през деня, пробвай и ти, успех![]()
Зъболекар ..Първоначално написано от fudankoo
Взимай някви по-яки пасти за зъби .. нещо по-силно смърдящо ...
След всяко ядене - мий се ..
Плакни се само с вода (или там .. за зъбите квото беше)
Дъвчици .. в смисъл , постоянно да има нещо в устата , дъвки или някви ментови бонбони .. не , за да прикриват миризмата , просто ако знаеш , езика треее постоянно да е в "движение"
Подмятай там бонбони , трепи миризливи бацили и така .. кво да ти кажа
Късмет и така .. ще се оправи рано или късно , въпроса е до тогава кво ще правиш ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Aко си миеш редовно зъбите и ползваш вода за уста не би трябвало да имаш проблем. В противен случай, може да се дължи на възпалено гърло или развалено зъбче.
Бях гледала по телевизията,че за лошия дъх помага стъргало за език.
И по аптеките се продават точно за лошия дъх освежители
offline forever!
Абре момче,яж мн плодове,зеленчуци и гледай да имаш дъвки в себе си !!!![]()
Za pasta za zubi 4yval li si![]()
Ima spreiove za svej duh...polzvai ORBIT FRESH MINT *rock* ili tez bqha airwaves ili...zaebi...![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Първоначално написано от fudankoo
Пълниш си ушите с барут , засилваш се и се блъскаш с глава в стената![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ми може би дъвки ддз..![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
(agree)Първоначално написано от Apostola
мии си зъбките редовно-имам предвид не на всеки час ами сутрин и вечер,все пак така ще ги предпазиш от кариеси,зъбна плака и пр.
дъвчи дъвки,има и едни специални лентички,мисля марката им е 'Кронос',които са за лош дъх,също така мисля че водата за уста ще ти помогне...
За полвината "компетенция" по случая - нещо ми подсказва, че ако момчето имаше ниска хигиена, въобще нямаше да му прави впечатление, че има лош дъх. В тези случаи ако ще и да си откъсне езика и да си протрие зъбите от миене едва ли нещо ще се промени. Пич отиди на лекар. Няма смисъл да търсиш решението на проблема ти тук.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Консултирай се с дентист. Със сигурност имаш развален/инфектиран зъб.Първоначално написано от fudankoo
Освен това си мии зъбите поне 2 пъти на ден и използвай конец.