Здравейте, искам да попитам какво знаете за цветните лещи, някой ползвал/ползва ли от вас? Положителните страни и недостатаците на лещтите?Вобще каквато информация знаете за цветните лещи може да я споделите тук.Благодаря Ви предварително.......![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Картинката с мацката е тъпа![]()
Първоначално написано от Say It Right
Еми аз имам лещи, но не са цветни.Не мисля, че това има значение. Еми какви положителни страни.Положителна е причината поради, която си я слагаш. Кофтито е, че иска занимаване - да сменяш разтвори всеки ден, и ако заспиш с лещите могат да ти се възпалят очите.На една приятелка и се беше случило. Абе в крайна сметка е яко с лещи.Мисля, че няма някви отрицателни черти. (И бтв аватара е мн готин)
Az imam sivi le6ti.Haresvam si cveta na o4ite, no prosto gi nosq za raznoobrazie.Otna4alo mi beshe mn nepriqtno i trudno da gi slagam, sega gi nosq rqdko i nqma problemi![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ami blagodarq za mnenieta(na tezi koito pisaha po temata)![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
яко е ...купи си...всмисал предполагам,че затова пускаш темата да знаеш дали да си купуваш или не..![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Аз съм много некомпетентна по въпроса, но съм чувала, че има лещи, които се носат 1 ден, 1 седмица, 1 месец... и т.н.. И в този ред на мисида попитам- от къде мога да си намеря лещи, които да се ползват 5-6 пъти и каква им е цената и какви цветове има?
Az imam le6ti-v momenta sa sini.Predi bqh s bezcvetni,no posle zapo4nah da si vzimam cvetni,no sa korigira6ti.Taka,4e ako nqma6 nujda,ne si slagai-dosta e dosadno da si vazpali6 o4ite!
Мисля, че най-краткотрайните са за 1 месец. Такива за по 1 ден, седмица не знам дали има. Иначе има абсолютно всякакъв цвят какъвто можеш да се сетиш, даже има и разни които ти правят окото като котешко или зебра, но те се правят по поръчка и съм чувала, че са някъде към 100-200 лв. едната. А иначе обикновените цветове - синьо, сиво, зелено, кафяво са между 50 и 100 лева едната, така мисля.Първоначално написано от varnen4e
Здравей.
Вече 2 години по ред нося безцветни лещи, тъй като имам късогледство.Преди около 3 седмици си взех козметични лещи, които подчертават естествения цвят, правят погледа по-дълбок и изразителен.Моите очи са зелени, сега с лещите, са още по-наситени, много красиви.
Ще трябва да полагаш грижи, разбира се.Ежедневно да сменяш разтвори.Поннякога от лещите, очите изсъхват, та може да си вземеш едно шишенце, с "изкуствени сълзи".Ако си от София, пиши ЛС за да те насоча към добра оптика, където хората са много вежливи и ще отговорят на всички твои въпроси.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Бе за лештите първия ден кат ги слойиш след кат си ги купил се местят понеже не са заели формата на окото ти...доколкото съм чувала в началото е леко неудобно но се свиква...има си специално разтворче в което се слагат лещите ако не ги носиш постиянно (което м/у другото при цветните лещи е вредно и ти нарушавали зрението) бе общо взето хубаво си е да са си тфойте си очи![]()
OnLy God CaN Judge Me !