- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- труден въпрос
Какво мислите по-въпроса: Например ако момчето е 10кл а момичето е с 3 гд. по-малка, ако между тях има връзка може ли да има проблеми с разликата в годините? Някои ми казват че уш било нормално, не все пак реших да пиша тука щото не сам сигурен.
Е всичко си е до акула да ти кажа аз имам 2 момичета от моя клас (11 клас сам) които са на 7-8 клас акъл
Който иска можем да си попишеме
Еми повечето връзки на по-зрял етап са с такава разлика...
Въпроса е ,че както ти така и тя сте прекалено големи идиоти за да мислите... и изглежда сте за Могилино.
Смятам,че отговорих на "трудния въпрос"
ми напълно си е нормална разликата..освен ако няма и съществена разлика в начина на мислене...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
От 7-ми клас до 10-ти клас разликата според мен е огромна...
Хората толкова много се променят за това време, ставаш по-зрял до няк`ва степен.Според мен веднага ще се видят различия, когато имат връзка.
Випроса ми е за разликата в годините. Да не е да почнат да ми са смеят хората. А туи кой е по-хамав е друг въпрос, а може би и бъдеша тема тука.
Напълно е възможно да почнат да ти се смеят, ако това те интересува...
Все пак тя е седмокласничка, а ти вече 10-ти клас.Разликата според мен е голяма.
гадното е че някои казват че ще е смешно други че такава е "модата" сега и аз не мога да реша. btw още не сам тръгнал с такава, а и първоначално интерес проявих не аз.
Еми ти си на 17год, тя е на 14? Според мен ви е голяма разликата ако бяхте на 22 и на 25 примерно ок амаа според моите виждания 3 год за тая възраст са много (( и аз съм на 17))
The Spark
Da noromalno e .. :] az kato bqh 7 kl i imah edno gaje kadeto be6e 10 kl.. sq sam 8kl i gajeto mi e 11kl :]
+1Първоначално написано от 5StaR
По принцип 3 години не са нищо, но тя е на 14 и ...Няма да издържите дългичко. Плюс тва сега нея хормона я пере с всичка сила ..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Или да поизчакам... То до тогаз какви ли други такива проблеми ша имам![]()
Ne znam za6to se pritesnqva6 horskoto mnenie. Obache vaprosat e drug. Problemat ne e v razlikata ot godinite, no v slu4aq stava vapros za vazrast 13-14 godini (ako ne gresha). Kakvoto i da si govorim za tova s kakav mantalitet e edin 4ovek, na4inat mu na mislene i t.n., momi4eto e o6te dete. Li4no po moe mnenie palnocenna vrazka s momiche na takava vazrast e do golqma stepen nevazmojna. Izborat obache si e tvoi, ti q poznava6 nai-dobre i bi trqbvalo da precenish. Moqt savet e da potarsi6 momiche na tvoqta vazrast ako moje i po-golqma. Savsem razli4no prejivqvane 6te e. Tova go kazvam ot li4en opit, za6toto napravih gre6kata da se hvana s momiche na 15, kogato bqh na 18. Trqbva da otbeleja,4e ne kategoriziram, ne postavqm ob6ti znamenateli v slu4aq i naistina ima edno "zavisi", no principno malko ili mnogo e taka. Kakto ve4e spomenah,ti si reshi sam za sebe si.Първоначално написано от a3c1M
Туй е гадното че сега е много трудно да си хванеш хубава приятелка на твойта възраст а камо ли по-голяма от тебе.![]()
няма от какво да се притесняваш,съвсем нормална разлика е това.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
И аз така мисляПървоначално написано от koalka
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
s moq priqtel bqhme taka minalata godina, sega toi e 11 klas a az 8mi i ako imame problemi nikoga ne sa bili zaradi godinite![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Абе, много зависи от момичето, но спорд мен е напълно възможно. Познавам момче и момиче, които сега са в същата ситуация, а са вече заедно повече от година.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
Listen To Your Heart!
miii spored men si e do na4ina na mislene na 4oveka ...pove4eto na moqta vuzrast/14/sa ligli ama ima mn takiva det vuob6te nqma da povqrva6 4e sa na 14 dokato ne im vidi6 kartata
nadqvam se tq da e ot vtorite