.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

труден въпрос

Какво мислите по-въпроса: Например ако момчето е 10кл а момичето е с 3 гд. по-малка, ако между тях има връзка може ли да има проблеми с разликата в годините? Някои ми казват че уш било нормално, не все пак реших да пиша тука щото не сам сигурен.

Град
    София
    Е всичко си е до акула да ти кажа аз имам 2 момичета от моя клас (11 клас сам) които са на 7-8 клас акъл
    Който иска можем да си попишеме

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Еми повечето връзки на по-зрял етап са с такава разлика...
    Въпроса е ,че както ти така и тя сте прекалено големи идиоти за да мислите... и изглежда сте за Могилино.
    Смятам,че отговорих на "трудния въпрос"
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    ми напълно си е нормална разликата..освен ако няма и съществена разлика в начина на мислене...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен Аватара на koalka
    От 7-ми клас до 10-ти клас разликата според мен е огромна...
    Хората толкова много се променят за това време, ставаш по-зрял до няк`ва степен.Според мен веднага ще се видят различия, когато имат връзка.

Випроса ми е за разликата в годините. Да не е да почнат да ми са смеят хората. А туи кой е по-хамав е друг въпрос, а може би и бъдеша тема тука .

Мега фен Аватара на koalka
    Напълно е възможно да почнат да ти се смеят, ако това те интересува...
    Все пак тя е седмокласничка, а ти вече 10-ти клас.Разликата според мен е голяма.

гадното е че някои казват че ще е смешно други че такава е "модата" сега и аз не мога да реша. btw още не сам тръгнал с такава, а и първоначално интерес проявих не аз.

Дайте още мнения

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Еми ти си на 17год, тя е на 14? Според мен ви е голяма разликата ако бяхте на 22 и на 25 примерно ок амаа според моите виждания 3 год за тая възраст са много (( и аз съм на 17))
    The Spark

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Da noromalno e .. :] az kato bqh 7 kl i imah edno gaje kadeto be6e 10 kl.. sq sam 8kl i gajeto mi e 11kl :]

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Еми ти си на 17год, тя е на 14? Според мен ви е голяма разликата ако бяхте на 22 и на 25 примерно ок амаа според моите виждания 3 год за тая възраст са много (( и аз съм на 17))
    +1

По принцип 3 години не са нищо, но тя е на 14 и ... Няма да издържите дългичко. Плюс тва сега нея хормона я пере с всичка сила ..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    somewhere over the rainbow
    Няма лошо

Или да поизчакам... То до тогаз какви ли други такива проблеми ша имам

Мерси за мненията. Ако имате още не ги пестете.

Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    Випроса ми е за разликата в годините. Да не е да почнат да ми са смеят хората. А туи кой е по-хамав е друг въпрос, а може би и бъдеша тема тука .
    Ne znam za6to se pritesnqva6 horskoto mnenie. Obache vaprosat e drug. Problemat ne e v razlikata ot godinite, no v slu4aq stava vapros za vazrast 13-14 godini (ako ne gresha). Kakvoto i da si govorim za tova s kakav mantalitet e edin 4ovek, na4inat mu na mislene i t.n., momi4eto e o6te dete. Li4no po moe mnenie palnocenna vrazka s momiche na takava vazrast e do golqma stepen nevazmojna. Izborat obache si e tvoi, ti q poznava6 nai-dobre i bi trqbvalo da precenish. Moqt savet e da potarsi6 momiche na tvoqta vazrast ako moje i po-golqma. Savsem razli4no prejivqvane 6te e. Tova go kazvam ot li4en opit, za6toto napravih gre6kata da se hvana s momiche na 15, kogato bqh na 18. Trqbva da otbeleja,4e ne kategoriziram, ne postavqm ob6ti znamenateli v slu4aq i naistina ima edno "zavisi", no principno malko ili mnogo e taka. Kakto ve4e spomenah,ti si reshi sam za sebe si.

Туй е гадното че сега е много трудно да си хванеш хубава приятелка на твойта възраст а камо ли по-голяма от тебе.

няма от какво да се притесняваш,съвсем нормална разлика е това.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    От 7-ми клас до 10-ти клас разликата според мен е огромна...
    Хората толкова много се променят за това време, ставаш по-зрял до няк`ва степен.Според мен веднага ще се видят различия, когато имат връзка.
    И аз така мисля
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

s moq priqtel bqhme taka minalata godina, sega toi e 11 klas a az 8mi i ako imame problemi nikoga ne sa bili zaradi godinite
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Абе, много зависи от момичето, но спорд мен е напълно възможно. Познавам момче и момиче, които сега са в същата ситуация, а са вече заедно повече от година.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Град
    У вас :)
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    По принцип 3 години не са нищо, но тя е на 14 и ... Няма да издържите дългичко. Плюс тва сега нея хормона я пере с всичка сила ..
    Напълно съм съгласна
    Listen To Your Heart!

miii spored men si e do na4ina na mislene na 4oveka ...pove4eto na moqta vuzrast/14/sa ligli ama ima mn takiva det vuob6te nqma da povqrva6 4e sa na 14 dokato ne im vidi6 kartata
    nadqvam se tq da e ot vtorite

То сякакви ги има напоследак.

Град
    Rousse
    mi za nqkoi moje i 3 godini da sa golqma razlika, no spored men ste si dobre ... za lubovta nqma granici, daje i v godinite da e ... ne znam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си