- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- труден въпрос
Първоначално написано от gangstata
+1
.....Love You Forever..........
Super ste si.Razlikata ne e golqma.Spoko zimai si q.![]()
boje mi i az sym na tolkova i si padam samo po takiva batkovci!
mi da ne sym prosta da se hvana steq ligliovci na moita vyzrast!? mi ostavi drugo ami i te sa s edna glava po niski ot men! begai s teq nedorazviti maloumni4eta!
hva6tai q neq! perfektni ste!![]()
Първоначално написано от Riot
Не,няма нищо лошо в това.Все пак това са 3 години.Аз имам едни приятели със 6 год. разлика и много се обичат и сега ще се женят![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
СпореД мен нЯма знАчеНИе раЗлиКаТа не е гОляма..Пък И НАисстИна Има хоРА дето Са ПО на 15 16 годиНи обаче МИсленето ИМ е По незряЛо от деца нА по 13 14 години
![]()
абе нормална е разликата 3 години не са чак толкова...приятелките ми ходят с момчета с 9 години разлика и си им е хубаво заедно![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Споко бе,3 години не е фатална разлика!С момчето,с което в момента се забивам разликата ни е 2 години!
![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
abe hora stiga s tiq godini ve4e.......i na 50 da e kvo ot tova ako se obi4at a.......a tyka govorim za nqkakvi 3 godini..emi ako naistina se obi4at nqma problem..
Добре де мозъка не ми побира как може да задаваш тоя въпрос - ами ако я харесваш и ако мислиш, че е печена и искаш да си с нея кво ти пука кой ще ти се смее?? Относно тва че повечето на 14 - 15 са наистина дечковци така е, но в крайна сметка щом си с нея и така си преценил - да не ти пука. А оттука натам ти сам ще разбереш сериозна ли е или не - обаче за тва че е "смешно" нали си чувал - хорското мнение след твойто погребение живееш за себе си, а не за останалите ..