.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    ми напълно си е нормална разликата..освен ако няма и съществена разлика в начина на мислене...

+1
    .....Love You Forever..........

Super ste si.Razlikata ne e golqma.Spoko zimai si q.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    boje mi i az sym na tolkova i si padam samo po takiva batkovci!
    mi da ne sym prosta da se hvana steq ligliovci na moita vyzrast!? mi ostavi drugo ami i te sa s edna glava po niski ot men! begai s teq nedorazviti maloumni4eta!
    hva6tai q neq! perfektni ste!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Не,няма нищо лошо в това.Все пак това са 3 години.Аз имам едни приятели със 6 год. разлика и много се обичат и сега ще се женят
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Мерси за мненията.

СпореД мен нЯма знАчеНИе раЗлиКаТа не е гОляма.. Пък И НАисстИна Има хоРА дето Са ПО на 15 16 годиНи обаче МИсленето ИМ е По незряЛо от деца нА по 13 14 години

абе нормална е разликата 3 години не са чак толкова...приятелките ми ходят с момчета с 9 години разлика и си им е хубаво заедно
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    Споко бе,3 години не е фатална разлика! С момчето,с което в момента се забивам разликата ни е 2 години!
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

abe hora stiga s tiq godini ve4e.......i na 50 da e kvo ot tova ako se obi4at a.......a tyka govorim za nqkakvi 3 godini..emi ako naistina se obi4at nqma problem..

Град
    The Land Of The Doomed
    Добре де мозъка не ми побира как може да задаваш тоя въпрос - ами ако я харесваш и ако мислиш, че е печена и искаш да си с нея кво ти пука кой ще ти се смее?? Относно тва че повечето на 14 - 15 са наистина дечковци така е, но в крайна сметка щом си с нея и така си преценил - да не ти пука. А оттука натам ти сам ще разбереш сериозна ли е или не - обаче за тва че е "смешно" нали си чувал - хорското мнение след твойто погребение живееш за себе си, а не за останалите ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си