.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен
    Град
    България
    Liubov Stiga nejiveem v epohata na romantizma Predi moje da e imalo liubov ve4e ne ! Vsi4ko e do ob6ti interesi! Primer: mom4eto ima mnogo pari ,a momi4eto e krasavicata na u4ili6teto!Kakvi sa ob6tite interesi li? Emi za F-4eto parite na mom4eto ,a za mom4eto tqloto na f-4eto!
    Pro4eti li? Vsi4ko e do ob6ti interesi nqma liubov ima samo takava duma ostanala v dalekoto no krasivo minalo!
    Ako si optimist i si misli6 4e liubovta e nqkyde tam i te 4aka ,6te ima da si 4aka6 Uspeh optimisti ! Az sym realist
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от gostut
    няма за кво да съжаляваш.. направил си нещата, които си искал да правиш... тва че тя не го е оценила си е нейн проблем - не твой. единственото което е - не дей да се събираш пак с нея.. не го заслужава
    + 1...мога да ти пожелая само успех за да можеш да я превъзмогнеш напълно

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Подарявал съм цветя на момиче, преди да тръгнем ..
    Винаги съм бил внимателен , някой път не се сдържам , и съвсем леко прекалявам ..
    Винаги гледам да съм мил ..

И не мисля , че тя е трябвало да направи това .. много е глупаво просто .. Ако е пред мен , не знам какво ще й наговоря , и какво ще й причиня просто .. тва е .. тъпо ...

Лошото е , че .. когато изпиташ такива чувства .. те не питат , ами си ги изпитваш , а в последствие разбираш какъв е човека .. лични примери не мога да дам , защото нямам опит в това , просто .. тя е зле , и тва е .. факт , приемаш го и така ..
    Ако се върне , поиграй си ти , защото .. някак си не е честно , както и да го гледам ... не знам дее .. кво пиша , и кво мисля ..

Късмет .. за напред , дали с тази или с друга (по-добре с друга ) ... дано най-накрая те оценят.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Мн ясно,че ще си мисли,че може да прави с теб каквото си иска,защото ти просто я глезиш и и даваш всичко.Момчетата които са се държали така с мен както ти с нея...и които са ми обеснявали колко перфекта съм в продължение на 5 часа....на всичките съм им била шутовете на мига.Просто това дразни....
    Porednoto lapeshko iskazvane,nedei da capash temata na momcheto.
    Vsichki momicheta sme minali prez tozi etap,dori i az gi imam na momenti,no rano ili kasno vsqko momiche si sqda na zadnika.
    Ама какво сега бе?Точно така си е.Както казах в мнението си,така действам в живота и мисля,че съм права и не само аз съм такава.
    И към автора на темата...не съм гадна кучка,дори съм много чувствителна,ама зависи от човека,който стои срещу мене.

Град
    In Devil's Castle
    za6to horata vinagi se naranqvat
    someone else...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    maleee pi4 spokoino ne se nervirai! tva dokato go 4etoh si pomislih 4e kompiutyra mi 6te se vzrivi! mi kato si tolkova gotin i sexy hvani si druga za kakvo se vla4i6 s ligli ne moga da razbera? nqkoga mislel li si 4e tq prosto ne znae dali te haresva? ostavi q tq sama 6te re6i! mejdinno oba4e gledai da zabyr6e6 nqkoq dr po svestna!
    btw little bebsi e napylno prava! evala macka i az za tova skysah s biv6iq!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

според мен не трябва заради някои момичета които не оценяват момчетата на следващите които заслужават това момчетата го връщат...

Vamp, напълно те разбирам приятелю, в абсолютно същото половение съм.

А що се отнася за това че е писал в друга тема че приятелката му искала свобода, може да си имала в предвид мен, защото аз го написах, въпреки че не съм мн редовен във форума и може и той да го е писал . И аз не мога да разбера, по същия начин - имахме силна емоционална връзка, бях мил, бях готов да и сваля звездите от небето, и все пак тя реши, че иска свобода, че искала да бъде свободна, да пробва с някой друг и т.н. ...

Не знам сега съм объркан, опитах да бъда с друго момиче, след първата среща още се отказах от нея и не знам какво да правя....
    Skype - detekt0441

Samo 1 shte kaja....Ewala momche...!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Да,темата вече е старичка,случиха се много неща,стъпих си на краката,чувствата ми охладняха както се опасявах,сега с нея се отнасям по друг начин,ще се върне при мен,защото сама ще иска и защото така трябва.Повече никога няма да правя грешката да бъда прекалено добър или открит с момиче и изобщо с някой и то още от начало.Просто иначе не си интересен.Всички си падат по потайни лоши момчета и по сумлети от които не знаеш какво да очакваш.Или си играч или си изигран.Вече манипулирам всички и аз съм на върха на пирамида,това е негласното ми обещание пред мен!Пък ако някоя някога заслужи отношението ми,истинското,ще си помисля преди да и свалям звезди,писна ми да се разочаровам от всички!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Ти си си пич щом не го е оценила сега да си търси друг

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от BeBoNcHeTo
    ДА си търси друг,обаче първо искам да се върне при мен и после аз да и кажа чао,за да види какво е да ме загуби и да осъзнае грешката си.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от BeBoNcHeTo
    ДА си търси друг,обаче първо искам да се върне при мен и после аз да и кажа чао,за да види какво е да ме загуби и да осъзнае грешката си.
    Не, според мен не си прав.
    Ако тя реши да се върне при теб по-добре изобщо я отрежи и не се занимавай повече с нея. Няма смисъл да и правиш гадно..
    По-добре не се занимавай повече, защото може старите чувства да се върнат и така ти ще страдаш повече, а не тя.
    Това с отмъщенията е детска работа.
    Бъди пич и търси любовта в друго момиче!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си