- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как чувствата ми охладняха,защото тя не ме оцени,ето затова!
Купували ли сте цветя на момиче още преди да тръгнете?
Бил ли сте романтичен,готин,секси,сер озен,търпелив,мил и отнасяли ли сте като джентълмен с приятелката си?
Е аз съм го правил и скъсахме,защото тя ми каза,че не иска да бъде с мен(после обаче се усетила,че сгрешила),мислела си,че обича друг,но се усетила,че иска мен.Минаха 2 седмици от тогава,чаках да ми се обади,не го направи и го направих аз,мислех,че иска да се сдобрим,а няма смелост да ми го каже,обаче проблема е много по-сериозен!Мисли се за велика и че може да си играе с чувствата ми,че аз съм момчето което и прави имиджа,този,който е винаги на разположение независимо от нищо,този който направи много за нея.Да не пропусна и това,че трябва да съм супер свестен,а тя да закъснява всеки път и да я чакам и да поставя приятелите си между нас.Еми бейби,затова ще си сама,защото не ме оцени,затова ще те запомня като лигла и като момичето в което се влюбих,подарих му сърцето си,а ти не посмя да рискуваш да бъдеш с мен,защото си още неадекватна в чувствата си и не разбираш кога те обичат и кога искат да те чукат и да те оставят.Бих казал,бъди щастлива,обаче сега ще се возиш в колата на друг,някой който не те обича и не се съобразява с теб,ще си мечтаеш да бъдеш с друг на романтична разходка и друг да се прави,че го радват твоите простотии,а всъщност сега осъзнавам колко си ограничена.
И когато ги пиша тия простотии,знай,че още ми пука за теб,но дори и да се върнеш при мен,няма да бъда същия,ЗАЩОТО НЕ ТИ ВЯРВАМ и от тебе повече от всеки друг очаквам да ме прецакаш.А колкото повече време минава,толкова повече те виждам в друга светлина,докато сигурно някой ден ще си супер различна в моите очи.Дано все пак ти ме запомниш такъв какъвто съм бил винаги с теб,за да знаеш,че има и добри момчета и да страдаш някой ден,че когато трябваше да бъдеш с мен ти беше егоистка.И все пак,искам да се върнеш при мен,но и да не се върнеш,не ми пука,и това ще преживея,не си 1-вата,нито последната!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес