.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Aко изпана в подобна ситуация ( но с мъже) , вземам лошия и оставям добрия

щом така ще правиш, ти за коя се водиш да си? кучката ли?
    Do you speak Salsa? .......

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Самоубий се.

Ами тук отново стои глобалния въпрос за изневярата! Очевидно искаш от мацката само секс-ок!Ако толкова много те влече помисли си дали си готов за сериозно обвързване с другото момиче,все пак не си на 30 и сега е момента да си живееш живота и да опиташ кучките...Аз самата много често си задавам тоя въпрос-дали не ми е рано за сериозна връзка! Имала съм възможности да кръшкам със страхотни на външен вид мъже (и за тях важи определението "кучка" ) но за сега вече 3 години и кусур си избирам питомното и не съжалявам... пък ти си помисли кое е най-удачно за теб
    Спрете Земята,искам да сляза...

mi osven da kaja ne6to iztarkano koeto vaji v sly4aq ti za momi4eto ky4ka e no ne vtoq spored men nepravi ni6to taka 6tee nai dobre pak i kato ste v edin klas 6tee dosta tapo da go napravite vse nqkoi 6te razbere
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Честно казано нищо не разбрах...мислиш я за кучка обаче искаш да я ебеш така ли...и от кув зор. Нито знаеш дали тя ще се навие нито нащо. Най много да си изгубиш гаджето а после да си навлечеш боя на нейното
    em neshto takova
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си