.

Виж резултатите на анкетата: Случвало ли ви се е да попаднете на прекалено голям?

Гласували
85. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не,няма прекалено големи

17 20,00%
  • Не,слава богу

24 28,24%
  • Да,но с упоритост стана

31 36,47%
  • Да,така и не се оправихме

13 15,29%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87
    Повече от фен

секс с прекалено голям член-помогнете

Хора,много са темите и не можах да видя дали има вече такава..Ако има,пренасочете ме към нея и модерат.може да изтрият тази...

Но проблемът ми е ,че с едно момче,с което мн искаме да правим секс не се получава-на него му е много дебел... Не знам-не ми се е случвало преди толкова голям и не знам какво се прави за да се помогне на проникването...Някакви трикове-коя поза е най-подходяща-овлажнители ли ,какво...Макар че нямам проблем с овлажмяването...

Мн е неприятно-гушкаме се,целуваме си,възбуждаме се ,разпалваме се и....някрая все нищо...

- докъде ти влиза, ако въобще влиза?
    - достатъчно отпусната ли си?
    - той не е ли срещал този проблем и преди?
    - опитайте с овлажнителни гелове

Vazelina mu e maikata
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Повече от фен
    Ами не ми влиза и да,имал е такива проблеми доста пъти и затова и той се спича,в смисъл смята го за проклятие,което мен ако питаш си е ,де!А пък аз съм абсолютно достатъчно отпусната и влажна,ама...тясно му е-в смисъл намира пътя ама не може да влезе ако мога така да се изразя...По принцип не съм мн неопитна,но не бях виждала подобно нещо...А пичът е мн готин и искаме да си направим това удоволствие все пак.

Само дето нали то както мъжките са различни и женслите са различни,а моята е доста тесничка по принцип....което обикновено е + ,но...сега...

На колко години сте?

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Ей, т'ва бати проклятието... да имаш голям хуй и да неможеш да го използваш...
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Това е по-скоро пародия, защото повечето жени само се оплакват от размера и винаги искат повече, но когато го получат това "повече" какво се получава? За съжаление до момента смислен отговор на този въпрос не съм получил.

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми и на причтеля ми му е доста голям , а аз пък съм тесничка и много често има стартови проблеми но с повече гелчета и малко желание се получава, е понякога ми се е случвало леко да заболи докато влезе, но после няма проблеми моя съвет е просто изпробваите различни пози докато намерите вашата успех
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Това е по-скоро пародия, защото повечето жени само се оплакват от размера и винаги искат повече, но когато го получат това "повече" какво се получава? За съжаление до момента смислен отговор на този въпрос не съм получил.
    Бате, ми и ние искаме тясно, ама... къде да го намериш...

къде вика един приятел: "кой бяга от тясното?..."
    ~ EviL DeViL ~

Повече от фен
    На колко години сте?
    Оф,не искам да съм враждебна изобщо,но не разбирам този въпрос-ако кажа,че сме малки-ученици примерно и какво тези,които са по-големи ще решат,че са компетентни ли?Или ако кажа че сме по-големи-студенти да речем,ще кажете ,че сме некадърни ли???ППпффффф...както и да е-това го казвам просто щото се чудя защо годините са главния въпрос ,не че с лоши чувства....Моля да не почваме кавги..

Та иначе аз съм по-голяма...и смея да твърдя,че имам достатъчно опит,но просто не ми се е случвало и реших да видя в някой форум дали има някой компетентен,надявам се да намеря наистина...

Благодаря ви за мненията и се надявам заедно да измислим нещо

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    ми и на причтеля ми му е доста голям , а аз пък съм тесничка и много често има стартови проблеми но с повече гелчета и малко желание се получава, е понякога ми се е случвало леко да заболи докато влезе, но после няма проблеми моя съвет е просто изпробваите различни пози докато намерите вашата успех
    Т'ва вашето не е проблем, при много двойки се получава "стартов проблем". Тук става дума за невъзможно проникване на тоя етап, търси се решение без хирургическа намеса

Повече от фен

Мен ако питаш по-така доста по-големите жени искат по-големи-примерно раждали и т.н.-другото са лигавщини...аз личко не съм попадала на малък,че да не ме задоволява,но както казах аз съм си тясна по принцип...

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    На колко години сте?
    Оф,не искам да съм враждебна изобщо,но не разбирам този въпрос-ако кажа,че сме малки-ученици примерно и какво тези,които са по-големи ще решат,че са компетентни ли?Или ако кажа че сме по-големи-студенти да речем,ще кажете ,че сме некадърни ли???ППпффффф...както и да е-това го казвам просто щото се чудя защо годините са главния въпрос ,не че с лоши чувства....Моля да не почваме кавги..

Та иначе аз съм по-голяма...и смея да твърдя,че имам достатъчно опит,но просто не ми се е случвало и реших да видя в някой форум дали има някой компетентен,надявам се да намеря наистина...

Благодаря ви за мненията и се надявам заедно да измислим нещо
    Грешно ме разбираш, аз не те питам за възрастта ви за да седна да ви плюя по някакъв начин, а защото понякога и тя има отношение по тези проблеми. Защото този проблем ще се прояви с 20% възможност по-малко ако жената е на 30, отколкото ако момичето е на 20 примерно. Затова те питах на ЛС, но не ми отговори.

За съжаление аз самият не съм открил решението на този проблем до 100% резултат, защото не винаги можеш да подходиш по един и същ начин. Както при мъжете размера е различен, така и при жените размера които може да поеме при всяка е различно. По пълните момиченца (разбирайте тези които не са скелети) по-лесно съумяват да поемат по-големи членове.

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU
    изобщо ли не влиза ?!? дори и със стабилно количество лубрикант ?!?
    ЛоЛ
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Мега фен Аватара на amatorium
    Taq tema e ku jenite, no nqma nikakvo jensko mnenie
    Eating isn't cheating - Arnold

еми заебаваш го или просто стискаи 2 тубички увлажнител и тфа е

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от rUffLes
    еми заебаваш го или просто стискаи 2 тубички увлажнител и тфа е
    Абе не ги разбирам тези коментари-аз питам как да го вкарам,ти ми казваш заеби го... Както и да е-нали трябва да се каже нещо

нямах това в предвит просто рано или касно на някой ще му писне и на другия ще му е кофти

Повече от фен
    Е принципно си прав,но важното в животът е да не приемаме всичко мн навътре,а да се щадим все пак сами себе си.Така че ако в крайна сметка не стане-жалко ще е ,но всеки по своя сексуален път и готово.Хайде давайте коментари-а аз обещавам да кажа как върви развитието ако има някое предложение,което да пробваме.

Град
    Бургас
    e kolko mu e golqm???

да наистина никой не се сети да пита

Повече от фен
    Е па първо-това си е чисто любопитствао и няма общо - прекалено голям за мен казах...и с чувствителна разлика от всички останали,които съм срещала,които са да речем повече от 10тина.

А второ-е дайте измерител и ще ви кажа-сеха не мога да му кажа :"Я дай да ти го измеря,а"

hottie
    Guest
    Ами попадала съм, ама като се отпуснеш и няма проблем,даже е хубаво. Ти така си се наплашила, че си викаш - не не мога и се стягаш преди да се е случило каквото и да било.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами попадала съм, ама като се отпуснеш и няма проблем,даже е хубаво. Ти така си се наплашила, че си викаш - не не мога и се стягаш преди да се е случило каквото и да било.
    Оф,бе ,хора,четете беее.....Не е това,че се сковавам!Както и да е,мерси за коментара все пак.

da popadnah v na4aloto be6e malko trydno no s te4enie na vremeto sviknah s nego i ve4e nemi pravi vpe4atlenie 4ee tolkova golqm
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си