.

Виж резултатите на анкетата: Кой е вашият фаворит???

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Денислав

6 16,67%
  • Иван

11 30,56%
  • Пламена

4 11,11%
  • Ана

0 0%
  • Деница

3 8,33%
  • Тома

8 22,22%
  • Нора

0 0%
  • Шанел

3 8,33%
  • Стоян

1 2,78%
  • Ивайло

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Кой???

Град
    somewhere in space:))))

Кой???

Кой е вашият фаворит от Music idol???........... Изкажете мнението си като цяло за шоуто и за самите участници.........

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Moqt favorit beshe Elena, koqto otpadna sled purviq koncert, no do kolko razbrah 6te se vurnat dvama ot izgonenite/ne sum mn sigurna/
    Ina4e kato cqlo kandidatite ot tozi sezon mi haresvat pove4e ot predi6niqt.
    Sega6niqt mi favorit e Toma , ot mom4etata, i Nora ot momi4etata.

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    The Sky
    Иван... а преди и Дамян

o0o0o0o0o0o Денислав

И Пламена

Ама Дени

Моят фаворит е Стоян.Според мен той има най-хубавия и нежен глас от всички участници и не само.На българската музикална сцена в момента и трябва един истински изпълнител мъж,който да си застане на мястото и да защити родната музикална сцена.Не само гласът му е впечатляващ,а и визията.Внася в музиката ни нов имидж и то успешно.
    Той е моят Фаворит и ще го подкрепям до края на Music idol и след това
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не гледам често телевизия, но това, което видях от предаването не ми харесва. Нито журито, нито участниците.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    София
    Иван раэбира се.
    Но не эащото сме приятели,а эащото наистина има страхотен глас.Това е шоу эа пеене,а той пеенето го владее перфектно.А в допълнение с останалите му дарби,той е достоен эа победител.Вече е такъв де в очите на много хора.А теэи,които не го харесват,просто не са вникнали в шоуто му.Эащото той прави всичко това с една единствена цел-ИРОНИЯ.Но както сам каэва-идва време маската да падне и нещата да иэляфат наяве,така че гответе се эа още по-голяма хариэма и голям ГЛАС. Той уважава феновете си и няма да ви раэочарова
    [/u]
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от cold_arrow
    o0o0o0o0o0o Денислав

И Пламена

Ама Дени
    мен пък пламена изобщо не ми харесва. Нз какво е видял денислва в нея!?

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    П.С.: сега ще се появят мнения, че го казвам само защото сам няк'ва луда фенка на денислав, но и това не е така всъщност от момчетата никой не ме зарибява момичетата също не са нек'ви яки.

ижан ли тоя простак

оф немога да повярвам че има хора които харесват простаците не виждате ли незнам та той е мн. смотан праи се на тарикат не дай боже нещо да му се случи та да разбере че не е нищо усобено а е просто един клоун
    Обичай живота! No Angels- http://www.youtube.com/watch?v=RSPnhu9xP08

Re: ижан ли тоя простак

Цитирай Първоначално написано от Lusy_Diakovska
    оф немога да повярвам че има хора които харесват простаците не виждате ли незнам та той е мн. смотан праи се на тарикат не дай боже нещо да му се случи та да разбере че не е нищо усобено а е просто един клоун
    За теб може и да е простак,може и клоулн да е но има хора за които не е .. ако ти не харесваш такива момчета,знай че и те си имат почитателки ( и то много) и не говори за ''хора които харесват простаци'' защото 1-во Денислав не е простак,и 2-хора може да има какви ли не ..

не съм луда фенка на Денислав,харесва ми визията,начина му на поведение и ми допада,нищо повече и моля без нападкi.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

По темата:гледам предаването редовно и всички пеят добре,аз обаче съм си за Иван и сега за Ясен,след като снощи го върнаха ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    EastPerih (Исперих)
    Aве това цялото е простотия,ама да кажем Тома щото е метъл

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

На мен най-големия ми фаворит е Деница...но иначе и Пламена и Иван ме кефят.....
    Иван ме кефи само защото праи шоу....но по някой път наистина прекалява....мисля, че е голям комплексар.
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Тома,Нора и Деница !!!

Денислав, Пламена и Елена и като цяло много ми харесва тая година Music Idol
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Град
    Маями,България
    Ivan is the BEEESSSSTTTTT

Цитирай Първоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
    Иван... а преди и Дамян
    Izvinete ama az za da ne pravq nova tema samo da vi popitam nqkoi moje li da mi dade snimki na Damqn ili da mi kaje ot kade da si namerq,zashtoto v google tursq nqma Mersiii i izvinqvaite
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си