- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой???
Кой е вашият фаворит от Music idol???...........Изкажете мнението си като цяло за шоуто и за самите участници.........
![]()
Moqt favorit beshe Elena, koqto otpadna sled purviq koncert, no do kolko razbrah 6te se vurnat dvama ot izgonenite/ne sum mn sigurna/![]()
Ina4e kato cqlo kandidatite ot tozi sezon mi haresvat pove4e ot predi6niqt.
Sega6niqt mi favorit e Toma , ot mom4etata, i Nora ot momi4etata.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Иван...а преди и Дамян
![]()
plamena![]()
o0o0o0o0o0o Денислав![]()
И Пламена
Ама Дени![]()
Моят фаворит е Стоян.Според мен той има най-хубавия и нежен глас от всички участници и не само.На българската музикална сцена в момента и трябва един истински изпълнител мъж,който да си застане на мястото и да защити родната музикална сцена.Не само гласът му е впечатляващ,а и визията.Внася в музиката ни нов имидж и то успешно.
Той е моят Фаворит и ще го подкрепям до края на Music idol и след това![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Не гледам често телевизия, но това, което видях от предаването не ми харесва. Нито журито, нито участниците.
Иван раэбира се.
Но не эащото сме приятели,а эащото наистина има страхотен глас.Това е шоу эа пеене,а той пеенето го владее перфектно.А в допълнение с останалите му дарби,той е достоен эа победител.Вече е такъв де в очите на много хора.А теэи,които не го харесват,просто не са вникнали в шоуто му.Эащото той прави всичко това с една единствена цел-ИРОНИЯ.Но както сам каэва-идва време маската да падне и нещата да иэляфат наяве,така че гответе се эа още по-голяма хариэма и голям ГЛАС.Той уважава феновете си и няма да ви раэочарова
[/u]
[size=7][b][u]fosse cos
мен пък пламена изобщо не ми харесва. Нз какво е видял денислва в нея!?Първоначално написано от cold_arrow
![]()
П.С.: сега ще се появят мнения, че го казвам само защото сам няк'ва луда фенка на денислав, но и това не е такавсъщност от момчетата никой не ме зарибява
момичетата също не са нек'ви яки.
оф немога да повярвам че има хора които харесват простаците не виждате ли незнам та той е мн. смотан праи се на тарикат не дай боже нещо да му се случи та да разбере че не е нищо усобено а е просто един клоун![]()
![]()
![]()
Обичай живота! No Angels- http://www.youtube.com/watch?v=RSPnhu9xP08
За теб може и да е простак,може и клоулн да е но има хора за които не е .. ако ти не харесваш такива момчета,знай че и те си имат почитателки ( и то много) и не говори за ''хора които харесват простаци'' защото 1-во Денислав не е простак,и 2-хора може да има какви ли не ..Първоначално написано от Lusy_Diakovska
не съм луда фенка на Денислав,харесва ми визията,начина му на поведение и ми допада,нищо повече и моля без нападкi.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
По темата:гледам предаването редовно и всички пеят добре,аз обаче съм си за Иван и сега за Ясен,след като снощи го върнаха ..
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Aве това цялото е простотия,ама да кажем Тома щото е метъл
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
На мен най-големия ми фаворит е Деница...но иначе и Пламена и Иван ме кефят.....
Иван ме кефи само защото праи шоу....но по някой път наистина прекалява....мисля, че е голям комплексар.
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
Тома,Нора и Деница !!!
Денислав, Пламена и Еленаи като цяло много ми харесва тая година Music Idol
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Izvinete ama az za da ne pravq nova tema samo da vi popitam nqkoi moje li da mi dade snimki na Damqn ili da mi kaje ot kade da si namerq,zashtoto v google tursq nqmaПървоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
Mersiii i izvinqvaite
![]()
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
Денислав