- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме той и какво да правя?
Am predi dosta vreme f edin sait se zapoznax s edno mom4e i sega sled dosta vreme pak vzexme da si pi6em.Razbraxme se da se vidim i nali izlqoxe no ne bqxme sami.Posle pak si bqxme pisali da se vidim i taka nqkolko pati i vse toi mi pi6e da se vidim. Drugiq pat my kazax 4e iskam da sme si samo dvamata i izlqzaxme pak i nali ni6to samo kato priqteli sme si i posle vijdam 4e toi mi e pisal saob6tenie v impulsa pak da se vidim. I na drugiq den t.e. dnes imaxme ugovorka v skypa da se razberem.Dnes nali si pi6em v skypa i se ugovarqme za ytre v dva 4asa oba4e az izvednyj se setix 4e ot daskalo 6te xodim na ne6to vajno da ni kazvat za kandidatstvaneto i nali my kazax i toi mi kaza togava az da re6a koga 6te se vidim i az my pisax ako trqbva da otloja tova ot daskalo za da se vidim
[13:43:11] *az* каза: da ne
[13:43:12] *az* каза: xoda na
[13:43:13] *az* каза: tfa
[13:43:14] *az* каза: ot
[13:43:15] *az* каза: dsk
[13:43:16] *az* каза: dety e
[13:43:17] toi каза:
[13:43:22] toi каза: ne az ne ta zadaljaam....
[13:43:25] toi каза: ako iskash
Sled tova est mi stana mnogo gadno i nali po kysno se ugovorixme da se vidim kam 17:00. Pitax nai-dobrata mi fr kakvo ozna4avat tezi dumi i tq mi kaza 4e spored neq tova zna4i 4e ne my puka osobeno i az za nego sym prosto momi4eto s koeto izliza za po edno kafe i ni6to pove4e...a ima i drugi mneniq po vyprosa:
каза: 14:52:376ot my
[14:52:38] каза: e stanalo
[14:52:40] каза: kofti
[14:52:42] каза: 4e nqma se vidite
[14:52:43] каза: :P
[14:52:45] каза: :P
[14:52:45] каза: i za tfa go e kazal
[14:52:55] каза: 6tom posle pak ste si yredili sre6ta
[14:52:58] каза: super
[14:53:02] каза: ako neiskashe
[14:53:06] каза: nqmashe da ti kaje
[14:53:08]каза: da se vidite
[14:53:09] каза: pak
I az sega neznam kakvo da pravq ytre 6te izlezem i sig pak nqma da stane ne6to.Molq vi pomognete mi 4e napravoo ve4e 6te poludeq!
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
Модерирано от ramaiana
men ako pita6 4oveka te haresva, prosto ne iska da ti dava zor da izleznete i e predostavil tozi izbor na teb (taka ti niama da se saoubraziva6 s nego)
Ti na-dobre trqbva das znae6 dali te haresva, do kakva stepen te haresva i t.n. Ti poznava6 vaprosnoto mom4e nai-dobre ot prisastva6tite tuk. Nie kak da opredelim tova vaz osnova tvoeto opisanie i izvadka ot chat?![]()
Омфг, не знаех, че т'ва се брой за такова нещо.Просто не е искал да бягаш от даскало, за да се виждате, не значи, че не му пука.
ma to ne stava6e vypros da bqgam ot daskalo...prosto mi stana gadno ot na4ina po koito me odrqza :s
Кво те е отрязал?? Просто ти е казал, че няма нужда да не ходиш на онова събиране и че може по-късно да се видите. Бахти и тъпите въпроси. Кви са тея простотии?!
Ами не си му безразлична просто не е нахален човека ... Ако ти го харесваш му го покажиняма къде да бяга
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
мм да..съгласна с по-горните мнения .. това че не те е задължил да се видите когато имаш друг ангажимент в никакъв случай не означава че не те харесва..
.!.
Emi men ako pita6..toi te haresva i nqma kak da ti kaje...ne nqma da hodi6 na tva ot daskaloto a 6te doide6 s men, i az da bqh na negovo mqsto i az taka..6tqh da ti kaja :][/b]
Вижте се и зависи как ще се държи с теб... ако не те харесва, надали ще си прави въобще труда да си пише с теб и да се среща...
Е човека не е искал да ти дава зор бе! Тва не значи, че не му пука и, че не те харесва!
Животът е адът описан в Библията!
Spored men toi te haresva,no ne iska da te zadaljava da izlizash s nego ili pak da te prishporva ......zamislqla li si se dali ne si misli,che moje bi ne iskash da izlizash s nego? Moje bi trqbva da napravish taka,che da razbere che naistina ti e priqtno v negovata kompaniq![]()