- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Направо ще ме уморите с тез ващи коментари..Първоначално написано от Misha91
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Правила съм го веднъж и за щастие не съмс е насирала.Първоначално написано от ZaRiBeN
Никога не е късноПървоначално написано от smilebaby
![]()
Предполагам,защото докато беше в дупето ми имах чувството,че всеки момент ще се наакам.....Първоначално написано от mettalium
![]()
i az sam go chuvala tfa i priqtelq mi iska v dupeto ama men me e strah![]()
Няма лошо, вкусът е приятен ,мoже да си го изконсумиратеПървоначално написано от smilebaby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да станеш за резил нали...Първоначално написано от mettalium
![]()
Пробвах веднъж-не ми хареса особено,сигурно ако събера повече опит ще започне да ми харесва повече![]()
Първоначално написано от Adwokat
една риятелка ми казa че имала няква комшийка баба дето имала на дупката на задника си някаква халка за да и даржи задника затворен без тая халка се н..![]()
Не само се осира ,ами се и напикава..тествано..Не много но пак се изпишква такава.Първоначално написано от gridlockd
Misha91 и тебе ли така те орсаха или ти спонтанно от смао себе си ,не можа да задържишшшш???
Мхм , пробвала съм ; )
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Q, koq tema izpluvala ot klozeta![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ам аз пък знам че се прави клизма преди акта и след тва всичко е ок ама не съм пробвала и не смятам да го правя за сега
![]()
тва по-вероятно е от болест не от ебанеПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
извинявам се за тъпия въпрос ама не мирише ли на лайна след това пениса![]()
![]()
![]()
ami vuzmojno e .... osobenno ako e za purvi put
определеноПървоначално написано от Xrisenceto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз правя анален секс и ми се е случвало да имам такива издънки...да се изпусна след това.Но и двете страни са запознати с това тъй че...са наясно с рисковете.
Дрисли!!!
Абе тука като гледам бая моми са се посирали и ако са те на аватарите все готини женки ,което ми напомня за случая с моята съученичка,макар и частично.Момичета вие нещо за промивки ,клизми или поне минаване през WC не сте ли чували?Хубави момичета пък...такива работи да правят.До тук поне 10 имаше май изпускали се след анален секс!!Я малко се стегнете!
10 признали и сигурно още два пъти по толкоз дето ги е срам да си кажат ,че са се посирали.Нищо срамно няма моми...споделете!!!Първоначално написано от klient
Първоначално написано от ZaRiBeN
![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
ммм дам може да се насере при анален секс
Браво....за признанието Алекс!Първоначално написано от Alexandra93