- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
добре бе ,не е ли вреден тоя анален секс?четох някво мневние,че няква не можела да се сдържа и се наачквала,тва верно ли е или си пишат глупости само
стават и такива работит'ва за отпускането на мускулчето си е абсолютно вярно
не прекалявайте !
![]()
Ами за изпускането не мога да ти кажа, но веднъж приятеля ми се опита да направи нещо там и ми спря въздуха за 5 минути и на другия ден не можех да си седна на задника.. На никой не препоръчвам, ужасно е!
![]()
Ами да чукна на дърво не ми се е случвало да се насера,но имам две френдки ,които са имали тоя гаф.Из темата също видях доста момчиета,писали,че са се изпускали.Надявам се никога да не ми се случи това,сигурно ще умра от срам!Първоначално написано от ZaRiBeN
1-во Като ви се се*е, не правете анален секс ( много ясно, че ще се осе*ете, та чак ще се омажете )
2-ро Ако пък чак толкова се притеснявате - има си клизми.
3-то Правила съм анален секс и досега не е имало издънки.
порбвай като не е срала 1 седмица и я подфани тогава ти гарантирам че ще те усере с 1 кило лайна![]()
![]()
![]()
неможе ли просто да пие не помна как се казваха едни хапчета 2-3 от тях да те размекнат малко и след 5 часа да се изтропаш до капка да се измиеш и така ... брей че тъпотии пишетеПървоначално написано от miroandonow
а оня дето пита възможно ли е да ти вуни пениса на сиренясали лайна просто ме разби от ССМЕХХХХХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз още не мога да го разбера тва,защо има вероятност момичето(жената) като прави анален секс и след години да не може да се сдържа и да се насирато като сереш значи пак трябва да става същото,така ли
![]()
![]()
Има опасност да се насе*е, разбира се... Все пак при изкарването на х*я става вакуум...![]()
ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info
Значи ти ако се ръгнеш у нея като малоумен циганин в нов апартамент не че се насере а и като се изварти и като ти тресне 1 шамар и ти че се помочаш .... Леко,бавно,стабилно... !