.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 217 от общо 217
    Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    добре бе ,не е ли вреден тоя анален секс?четох някво мневние,че няква не можела да се сдържа и се наачквала,тва верно ли е или си пишат глупости само

Повече от фен
    Град
    Бургас
    стават и такива работи т'ва за отпускането на мускулчето си е абсолютно вярно не прекалявайте !

Ами за изпускането не мога да ти кажа, но веднъж приятеля ми се опита да направи нещо там и ми спря въздуха за 5 минути и на другия ден не можех да си седна на задника .. На никой не препоръчвам, ужасно е!

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено

Re: Анален секс

Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    Интересно ми е някой правил ли е анален секс. Споделете. Чувал съм, че има опасност да се насере момичето (с извинение). Ако някой има подобен опит да сподели
    Ами да чукна на дърво не ми се е случвало да се насера,но имам две френдки ,които са имали тоя гаф.Из темата също видях доста момчиета,писали,че са се изпускали.Надявам се никога да не ми се случи това,сигурно ще умра от срам!

1-во Като ви се се*е, не правете анален секс ( много ясно, че ще се осе*ете, та чак ще се омажете )
    2-ро Ако пък чак толкова се притеснявате - има си клизми.
    3-то Правила съм анален секс и досега не е имало издънки.

порбвай като не е срала 1 седмица и я подфани тогава ти гарантирам че ще те усере с 1 кило лайна

Re: Анален секс

Цитирай Първоначално написано от miroandonow
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    Чувал съм, че има опасност да се насере момичето (с извинение).

В цялата къща в момента е гробна тишина. Сестрата спи, а аз тук чета простотийте. Само като прочетох точно това изречение - както си стоя нормално и след 5 сек. избухнах в смях! Направо щях да падна от стола, не знам как не събудих всички Знам, че това е съвсем нормална тема, но самия начин по който е написан те кара да паднеш от смях!
    Пич на тебе може да ти е смешно,но знаеш ли,че момичета яко ги пере шубето да не им се случи тва и ако се случи за тях е ебати срама.И съм сигурен почти напълно,че повечето не дават отзад не заради болката а заради това именно!
    неможе ли просто да пие не помна как се казваха едни хапчета 2-3 от тях да те размекнат малко и след 5 часа да се изтропаш до капка да се измиеш и така ... брей че тъпотии пишете
    а оня дето пита възможно ли е да ти вуни пениса на сиренясали лайна просто ме разби от ССМЕХХХХХ

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Аз още не мога да го разбера тва,защо има вероятност момичето(жената) като прави анален секс и след години да не може да се сдържа и да се насира то като сереш значи пак трябва да става същото,така ли

Има опасност да се насе*е, разбира се... Все пак при изкарването на х*я става вакуум...
    ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
    http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Значи ти ако се ръгнеш у нея като малоумен циганин в нов апартамент не че се насере а и като се изварти и като ти тресне 1 шамар и ти че се помочаш .... Леко,бавно,стабилно... !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си