Кирилицата си е най-хубава! Харесва ми да пиша на кирилица.![]()
На латиница пиша само в скайп. Незнам защо.![]()
e brat zakopa meПървоначално написано от 1n5ub0rd1na73
vse edno ne znae6 kvo imam predvid, bah ta u smotaniq xd
Той пък откъде да знае? И като стана въпрос - кой форум можеш да назовеш, който да е официален? Аз поне в момента не се сещам...
Аз гласувах, че е MHoyYy Fe6uUuUn da se3Ee pi6e33EEe TaKaAaAaAa.
(Ама, 'баси колко е бавно.)
Аз винаги съм си писал на кирилица.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Когато пиша сериозни мнения използвам кирилица,а и по принцип в този форум на кирилица,ама иначе с латински букви е по-лесно... От няколко дни мн ме тормози,че всеки път като искам да напиша " : p " трябва да сменям...":П" не става... + всички команди/пассове на форуми етц са на английски => да сменям нон-стоп цба. (Обаче нещо ми е станало и напоследък пиша мн на кирилица, направо полудявам)
The Spark
Да..откакто съм по форуми,свикнах да пиша на кирилица..И освен това чатя и така,макар че хората се дразнят..Първоначално написано от _SL_
London Tipton
Аз си пиша с кирилица,освен когато на компа няма![]()
Нооо и в Skype,примерно,ако по едно и също време си пиша с мои приятели в България и други,които са чужденци,обикновено си стоя на латиница,че ми писва непрекъснато да сменям азбуките.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ако беше пич, щеше да научиш чужденците на кирилица и да си стойш на кирилица! Аз как мога да пиша на немците "кош шон майна, вас зол дас?"Първоначално написано от ABSOLUT`me
Grumpy old madman
На латинеца ми е затормозяващо четенето. Най-често пропускам такива теми.
На мен също ми беше трудно да свикна с писането на кирилица, но така изглежда по-добре.
Както искат да пишат-така или иначе пропускам дългите постове написани на латиница.
What you give is what you get!
Аз във форума пиша на български а във Skype на латиница
Пиша си както трябва.Не мога да отрека,че и на мен ми се е случвало да напиша някоя дума От ТоЯ СоРт..но съм го правила от лигавщина,а пък за сметка на това поне ги изписвам правилно![]()
На скаип и аз пиша на латиница..нз просто по навик..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
на български си драскам.малко пропускам главни букви и запетайки ,щото ме мързи да натискам шифта и т.н
![]()
+11111Първоначално написано от w0sh
Много се кефя като видя дълга тема и отдолу 'too long,didn't read'Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
аз си пиша на кирилица и съм си примерно детенцеза чудо и приказ
![]()
Преди много време и аз пишех на латиница, защото нямаше кирилизатор тук, пък и ползвах флекстайп и трябваше постоянно да цъкам, което си е содомия. Но при положение, че вградения кирилизатор на уиндоус е толкова хитър, настройва се супер лесно и с него мога спокойно да си пиша на латиница в скайп и на кирилица във форума, просто никой няма вече оправдание да не го използва.
SHTE PISHA KAKTO SI ISKAM !!!
AKO NE TI IZNASQ ELA ME PREBIII ?
Аз съм от последните ...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Пиша на латиница само в мирката, защото понякога излизат йероглифи.
Харесвам езика си и обичам да пиша на него.