Pravq mnogo pravopisni gre6ki i ne iskam da pi6a na balgarski apak i ne mi se nalaga poradi prostata pre4ina 4e nikoi nqma da me razbere i tova 4e ne moga da pi6a dobre pravi li me po lo6 4ovek ... kakvo 6te mi pomogne pisaneto zanapred v bade6te ne mersi ne si pogubvam jivota i bade6teto s edin pravopis
Ми айде да пеем испанския химн вместо българския... и това няма да ми навреди на бъдещето... ама ще се чувстваш ли по същия начин.
xaxa ne mersi ne obi4am osobenno mnogo ispancite i nqma da go zapeq nito go znam nito iskam da go znam nito na koqto i da e narodnost ... balgarskiq ne go znam sa6to taka ne mi trqbva po prostata pre4ina 4e balgariq ne e napravila ni6to hubavo za men si4ko koeto se e slu4valo tam e bila edna golqma svin6tina ... radvam se 4e si dovolen i obi4a6 darjavata si sled si4ko koeto pravi s horata tam radvam se 4e obi4a6 u4ili6teto prosto sme razli4ni hora az raz4itam na sebe si i na faktite za da postigna ne6to v jivota si ti raz4ita6 na darjavata ... uspeh ti pojelavam
В момента преобръщаш нещата. Има огромна разлика между това да гледаш държавата политически... и да уважаваш корените си...