.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    In_monkeylandXD

Escapelle проблем

здравейте...за втори път за 1 месец пия ескапеле... това може ли да обясни, че на 3-4 ден откакто съм го пила кървя малко отдолу
    ...It's all Monkey business...

кървя малко отдолу

Според мен просто ти е дошло...Ескапела разбърква яко хормоните дори ако пиеш 2 хапчета за 6 месеца....а да не говорим за 1 месец....То като цяло си е фраш с некви там хормони дето и тебе те изчаткват...Та смятам,че ти е дошло...
    Аз като пих Ескапел си ми дойде на време..ама се изпъпчих яко Пуу

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Тия гинеколози за какво са??????
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    In_monkeylandXD
    Ама...знам ли попринцип цикъла не би ли трябвало да закъснее или подрани с 5 дни или при второто хапче може да дойде по всяко време... попринцип цикъла ми свърши преди 7 дни ... иначе при първото хапче нямаше никакви странични ефекти

Фен
    Град
    On the moon...
    Попринцип като пиеш хапчета от този род до няколко дена ти идва цикълът...много се обърква организма, както и графика на цикъла ти. Защо си пила 2 хапчета в 1 месец та това се убийствено за организма....щом ти се налага 2 пъти да взимаш Ескапеле, мисля е по-добре да пиеш противозачатъчни хапчета
    Because you know just what to say
    And you know just what to do
    And I want to tell you so much
    I love you

abe priqtelqt ti nemoje li da stiska e
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Elberet
    По принцип като пиеш хапчета от този род до няколко дена ти идва цикълът...много се обърква организма, както и графика на цикъла ти.
    Аз лично съм пила само веднъж Ескапеле -то,но пък за Постинор бях абонирана и не съм съгласна с това,че ти предизвикват цикъла -на мен лично не ми влияеше на това-в смисъл,че ако ще ми идва след 2 седмици,си ми идва там някъде,не дни след приема на хапчетата.
    Само не разбрах-защо няма вече Постинор...Не че да чукна на дърво ми е трябвал от към една година насам ,де...

hottie
    Guest
    Ти добре ли си??????????? Това да не са ти бонбони?? 2 за 1 месец !!!!!!!!???????

Град
    In_monkeylandXD
    Мисля, че ми е дошло..а не е просто кървене ... ама ебаси късмета ... от една кутия с презервативи два да се скъсат

hottie
    Guest
    Krem4e я обясни за ескапелето защото ти най добре се правяш

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Кирилицата е задължителна! Еxtremescream

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Krem4e я обясни за ескапелето защото ти най добре се правяш
    Това сарказъм ли е? Не ми се коментира просто. Като се пие Ескапел се почват после ОК, ама кой да ти чете сайта им!?

hottie
    Guest
    Абе верно, че тука гинеколога не е уместен, но аз се питам едно нещо : колко момичета ходят профилактично поне веднъж годишно на гинеколог???

Знаете ли какво ми каза моята гинеколожка? Че е пълно с момичета които имат инфекции без дори да подозират, които имат HPV също без да го подозират и всякакви други заболявания и една част от тях като отидат на 25 и питат защо не могат да забременеят причината е куп проблеми, а при някои даже стерилитет !!
    Просто тези момичета някой ден така ще съжаляват само защото ги е срам..жал ми е направо.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Знаеш ли коя жена няма инфекция или някакво друго заболяване? тази, която не се е прегледала. на практика всяка 1 жена поне 1 път е имала бяло течение и инфекция или гъбички.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Знаеш ли коя жена няма инфекция или някакво друго заболяване? тази, която не се е прегледала. на практика всяка 1 жена поне 1 път е имала бяло течение и инфекция или гъбички.
    абсолютно вярно.

Град
    In_monkeylandXD
    Прокървяване
    При имплантацията (вгнездяването) на оплодената яйцеклетка може да се появи прокървяване. Това е един от най-ранните симптоми. Около 6-12-тия ден от зачеването ембрионът се вгнездява в маточната стена. В този период при някои жени може да се появят коремни спазми, придружени със зацапване, подобно на това в началото и края на менструалния цикъл.

Този симптом обаче може да свидетелства за: действителна менструация, променена менструация, промяна при приема на противозачатъчни средства, някаква инфекция или протъркване при полов акт.

Искам да попитам за това прокърваване, закоето е обяснено. Дали това е много малко или пак си като цикъл и може да се подлъжеш, че ти е дошло?

Цитирай Първоначално написано от bungle
    И тия упътвания на лекарствените продукти...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    На опъването пише че не е желателно да се пият 2x в една година...
    Просто ти е дошло, спокойно ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    In_monkeylandXD
    Мерси на всички за коментарите... дано няма никакъв проблем и да не забременея ... заприятеля, той не седи по форуми знам за коя тема говориш .. то ова не е от значение пак благодаря : )

Град
    In_monkeylandXD
    Да, наистина нещо тоя месец никакъв късмет ... не само в това ... но и попринцип. Толкова много проблеми наведнъж, но ако и за това тръгне да се оплаква човек : D .. мерси и на теб, little_f

Здравейте

Искам да споделя и ако може някой да ми каже какво се случва.
    На 11.07 с гаджето ми правихме секс тогава ми дойде и той свърши в мен. Реших да пия ескапел за всеки случай. Резултатите са закасненение на цикъла трябваше да ми дойде на 8.08. ,а все още го няма. Правих си тест отрицателен е. Имам завиден апетит и като ,че ли ми се изосри нюхът .Тази дни ще посетя гинеколога си.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Здравейте

Цитирай Първоначално написано от nellyerm
    Искам да споделя и ако може някой да ми каже какво се случва.
    На 11.07 с гаджето ми правихме секс тогава ми дойде и той свърши в мен. Реших да пия ескапел за всеки случай. Резултатите са закасненение на цикъла трябваше да ми дойде на 8.08. ,а все още го няма. Правих си тест отрицателен е. Имам завиден апетит и като ,че ли ми се изосри нюхът .Тази дни ще посетя гинеколога си.
    Значи сама си решаваш проблема.
    Темата е стара. Ключ.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си