- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Расте ми мъдрец и умирам от болка
Расте ми тъпия мъдрец и много ме боли,не мога да ям...даже ми се подува венеца...
При вас така ли е? И какви мерки взимате?![]()
Оф, мани.. на мен ми растяха и 4етирите едновременно.. 4естно ви казвам, не можех една седмица да ям каквото и да било. Само на сокове и пюренца го карахИна4е пий Аулин. На мен ми помагаше
![]()
Робинята на Quench
много е силен,ще се натровя...аз го пиех за корем,като ми дойдеше,ама понеже едва не се натрових и лекарката изрично ми го забраниПървоначално написано от SINDEL
На мен ми поникнаха още на 15-16г,спомням си,че много сърбеше,да боли-не чак толкова.Ако станеше нетърпимо взимах един аналгин и това беше.А,и хапвах солетки,нз защо,май за да си начеша венците.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
mili4ka,na men predi okolo mesec mi izbiha i dvata ednovremenno-ot lqvata i dqsnata strana.be6e nqkakav ad za okolo sedmica-veneca i buzata mi bukvalno bqha razkasani i dori i voda da pieh me 6tipe6e,a da ne govorim,4e dori kato prikazvah umirah ot bolka.a skapanata mi zabolekarka kaza"mi to kvo da gi pravi6...nqma kvo...6te si gi turpi6"
a az v posledstvie se jaburkah sas smradlika-tq zatqga samoto mesto na veneca i buzata i bolkata ne e tolkova gadna,ina4e bluskah aulin kato gadna droga!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
хаа мини пък не ме боля дяже никакимаше там малко болка като пипам , но много малка нз защо при вас е така
ам.. сега реши и последния мъдрец да се показва и като ме заболи пия малко течен Аналгин и помага..
а преди искаха да ми правят операция за да ги махнат защото нямало достатъчно място да излезнат..добре че не дадох![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ми една френдка на 14 години е и е с 2 пораснали мъдреца, и още два растящи, но и нея много я болят и сега в събота ще и правят операция и ще и махнат порасналите, че и притискат и другите зъби и се получават изкривявания. иди на зъболекар най-добре, да ти каже нещо за болката.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Това със смрадликата е много добра идея. Иначе аз блъсках аулиназ освен силна болка вдигнах и температура.Много е гадно ама няма как.
Иди да ти ги извадят и повече няма да имаш проблеми. В следващите поколения, мъдреците ще изчезнат, а след няколко века, съвсем ще останем без зъби.![]()
абе...да беПървоначално написано от la4ezara
![]()
Купи си Индекстол/Indextol/ от аптеката/4,20лв/.Помага за афтички,херпеси и др. ранички в устата и успокоява венците,в упътването пише,че е подходящ за мазане при поникване на мъдреца.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
и на мене днес почна да ми расте мъдрец нямам думи да опиша колко боли и аз немога да ям нищо някой да каже какво да правя![]()
![]()
![]()
Отивайте да си правите панорамна снимка на устната кухина и после беж при стоматолог-хирург да я гледа и да решава как ще ви ги вади. ПРЕСТАНЕТЕ със самолеченията. Тоест, ако искате преставайте. Каквото искате, това правете.
веднага отивай на стоматолог!
мъдрецът трябва да се извади
щом боли значи причинява проблеми.. няма да ти обяснявам какви
успех
На 14 съм..изникнаха ми и 4-те мъдреца, два ми изкараха, ще изкарам и останалите..
и не ме болеше..![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Защо всички си вадите като луди мъдреците?![]()
На мен в момента ми расте един и нито ме боли, нито ме сърби, нито ми пречи. Даже разбрах за него, защото си мислех, че имам заседнало парче месо между последния зъб и венеца, а то се оказа, че крайчето на мъдреца излиза. Нямаше и да разбера, ако не беше това.
Направо ви се чудя? Аз ли съм повреден нещо или вие се лигондрите?![]()
аз пък имам долу 2 мъдреца(единият още се крие наполовина ;дд) горе ми се беше подуло леко.. ама ни болка ни нищои не ми вредят !
само ако причиняват болка трябва да се мзимат бързи мерки![]()
интересното беше че в моя случай зъболекарката много се учуди като видя двата мъдреца на долната челюст.. тъй като аз съм на 15;а мъдерците обикновено растат от 18 годишна възраст![]()
жената ме гледаше така
и каза че в нейната практика не беше виждала такова нещо
мъдрец на човек под 18 (даже 2 мъдреца
)
![]()
Най-добре на зъболекарАко има място къде да ти поникнат ще ти цепнат венеца, за да излезе по-лесно. Ако не - могат да ти го извадят с операция като на мен. Дано не ти се случва
![]()
Oтиваш на зъболекър ,цепят с нещо и слагат някво лекарство и за 2 дена си като нова : )
Някои проблеми са вечни!Първоначално написано от Verminaard
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Авторката сигурно вече дори и не помни, че е пуснала тема.Първоначално написано от sssladuranka
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от clever
Сериозно ли?при мене и 4-рите ми избиха на 14
![]()
мн ли се гордееш,че видиш ли някви си мъдреци ти били изникнали по-рано
с всички ни е така