.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Расте ми мъдрец и умирам от болка

Расте ми тъпия мъдрец и много ме боли,не мога да ям...даже ми се подува венеца...
    При вас така ли е? И какви мерки взимате?

Мега фен
    Град
    SF
    Оф, мани.. на мен ми растяха и 4етирите едновременно.. 4естно ви казвам, не можех една седмица да ям каквото и да било. Само на сокове и пюренца го карах Ина4е пий Аулин. На мен ми помагаше

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Оф, мани.. на мен ми растяха и 4етирите едновременно.. 4естно ви казвам, не можех една седмица да ям каквото и да било. Само на сокове и пюренца го карах Ина4е пий Аулин. На мен ми помагаше
    много е силен,ще се натровя...аз го пиех за корем,като ми дойдеше,ама понеже едва не се натрових и лекарката изрично ми го забрани

На мен ми поникнаха още на 15-16г,спомням си,че много сърбеше,да боли-не чак толкова.Ако станеше нетърпимо взимах един аналгин и това беше.А,и хапвах солетки,нз защо,май за да си начеша венците.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mili4ka,na men predi okolo mesec mi izbiha i dvata ednovremenno-ot lqvata i dqsnata strana.be6e nqkakav ad za okolo sedmica-veneca i buzata mi bukvalno bqha razkasani i dori i voda da pieh me 6tipe6e,a da ne govorim,4e dori kato prikazvah umirah ot bolka.a skapanata mi zabolekarka kaza"mi to kvo da gi pravi6...nqma kvo...6te si gi turpi6"
    a az v posledstvie se jaburkah sas smradlika-tq zatqga samoto mesto na veneca i buzata i bolkata ne e tolkova gadna,ina4e bluskah aulin kato gadna droga!

хаа мини пък не ме боля дяже никак имаше там малко болка като пипам , но много малка нз защо при вас е така

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ам.. сега реши и последния мъдрец да се показва и като ме заболи пия малко течен Аналгин и помага..
    а преди искаха да ми правят операция за да ги махнат защото нямало достатъчно място да излезнат..добре че не дадох
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми една френдка на 14 години е и е с 2 пораснали мъдреца, и още два растящи, но и нея много я болят и сега в събота ще и правят операция и ще и махнат порасналите, че и притискат и другите зъби и се получават изкривявания. иди на зъболекар най-добре, да ти каже нещо за болката.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

hottie
    Guest
    Това със смрадликата е много добра идея. Иначе аз блъсках аулин аз освен силна болка вдигнах и температура.Много е гадно ама няма как.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Иди да ти ги извадят и повече няма да имаш проблеми. В следващите поколения, мъдреците ще изчезнат, а след няколко века, съвсем ще останем без зъби.

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Иди да ти ги извадят и повече няма да имаш проблеми. В следващите поколения, мъдреците ще изчезнат, а след няколко века, съвсем ще останем без зъби.
    абе...да бе

Купи си Индекстол/Indextol/ от аптеката/4,20лв/.Помага за афтички,херпеси и др. ранички в устата и успокоява венците,в упътването пише,че е подходящ за мазане при поникване на мъдреца.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

na edna priqtelka i gi izvadiha 6tot i se bqha poduli i i pre4eha,ne e zle da ide6 do zabolekarq. ina4e i men mi rastat no ne mi pre4at samo me nabolavat malko to 6tot razkasvat kojata

Мъдрец

и на мене днес почна да ми расте мъдрец нямам думи да опиша колко боли и аз немога да ям нищо някой да каже какво да правя

Отивайте да си правите панорамна снимка на устната кухина и после беж при стоматолог-хирург да я гледа и да решава как ще ви ги вади. ПРЕСТАНЕТЕ със самолеченията. Тоест, ако искате преставайте. Каквото искате, това правете.

Град
    в света на приключенията ..
    веднага отивай на стоматолог!
    мъдрецът трябва да се извади
    щом боли значи причинява проблеми.. няма да ти обяснявам какви

успех

Голям фен Аватара на liim0nka
    На 14 съм..изникнаха ми и 4-те мъдреца, два ми изкараха, ще изкарам и останалите..
    и не ме болеше..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Защо всички си вадите като луди мъдреците?

На мен в момента ми расте един и нито ме боли, нито ме сърби, нито ми пречи. Даже разбрах за него, защото си мислех, че имам заседнало парче месо между последния зъб и венеца, а то се оказа, че крайчето на мъдреца излиза. Нямаше и да разбера, ако не беше това.

Направо ви се чудя? Аз ли съм повреден нещо или вие се лигондрите?

Град
    в света на приключенията ..
    аз пък имам долу 2 мъдреца(единият още се крие наполовина ;дд) горе ми се беше подуло леко.. ама ни болка ни нищо и не ми вредят !
    само ако причиняват болка трябва да се мзимат бързи мерки

интересното беше че в моя случай зъболекарката много се учуди като видя двата мъдреца на долната челюст.. тъй като аз съм на 15;а мъдерците обикновено растат от 18 годишна възраст жената ме гледаше така и каза че в нейната практика не беше виждала такова нещо мъдрец на човек под 18 (даже 2 мъдреца )

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Най-добре на зъболекар Ако има място къде да ти поникнат ще ти цепнат венеца, за да излезе по-лесно. Ако не - могат да ти го извадят с операция като на мен. Дано не ти се случва

Град
    Сливен
    Oтиваш на зъболекър ,цепят с нещо и слагат някво лекарство и за 2 дена си като нова : )

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Перфектната тема от март две и осма!
    Някои проблеми са вечни!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    иди на зъболекар,ще ти сложи упойка и ще ти среже венеца да излезе зъбчето ;] не е толкова страшо колкото звучи

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    иди на зъболекар,ще ти сложи упойка и ще ти среже венеца да излезе зъбчето ;] не е толкова страшо колкото звучи
    Авторката сигурно вече дори и не помни, че е пуснала тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от clever
    аз пък имам долу 2 мъдреца(единият още се крие наполовина ;дд) горе ми се беше подуло леко.. ама ни болка ни нищо и не ми вредят !
    само ако причиняват болка трябва да се мзимат бързи мерки

интересното беше че в моя случай зъболекарката много се учуди като видя двата мъдреца на долната челюст.. тъй като аз съм на 15;а мъдерците обикновено растат от 18 годишна възраст жената ме гледаше така и каза че в нейната практика не беше виждала такова нещо мъдрец на човек под 18 (даже 2 мъдреца )

Сериозно ли? при мене и 4-рите ми избиха на 14 мн ли се гордееш,че видиш ли някви си мъдреци ти били изникнали по-рано с всички ни е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си