.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

nivea и кампанията й

За осми март имаше една кампания на нивея, в която се набираха момичета, които да раздават някви рекламни материали (нз точно какво) за определен брой часове. Мои съученички (две) ги викнаха (но викнаха точно тях, защото по-рано се записахав списъка с моделите на училището, но това няма значение де). Мисълта ми е къде мога да разбера какви са условията за да се запише човек там и да стане един вид "рекламно момиче" не само на нивея ами на коя да е друга марка, но за постоянно. Има ли някой от форума, който да "работи" подобно нещо и доволен ли е? И като цяло какво мислите за подобен вид работа?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Аз съм промоутър на Нивея (същата тази кампания, за която ти говориш, предполагам). Уреди ме една съученичка, защото майка й с това се занимава по принцип (супервайзър е)... и така... не е щото съм модел По принцип най-лесно за такава работа можеш да се уредиш, ако имаш връзки. Трябва някой познат да те уреди, иначе да разчиташ само на късмет да те вземат... Иначе работо е почасова, заплащането - страхотно, но пък сме облечени в едни абсурдни униформи и гуменките, които трябва да носим са ужасно твърди и неудобни
    А на въпросати за подобна работа, но за постоянно - не съществува такава. Ние ще висим в магазините, докато свърши промоцията. За всяка една марка се отнася това. Докато има различни намаления, награди и такива неща от фирмата набират промоутъри, които да висят в големите магазини и да обясняват на клиентите условията на промоцията, а вечна промоция няма, затова и работата не е постоянна - варира от няколко седмици до 1 - 2 месеца максимално (за съжаление, защото съм много зарибена да работя това докато завърша, но уви...

Ако имаш още въпросчета - насреща съм

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Аз съм промоутър на Нивея (същата тази кампания, за която ти говориш, предполагам). Уреди ме една съученичка, защото майка й с това се занимава по принцип (супервайзър е)... и така... не е щото съм модел По принцип най-лесно за такава работа можеш да се уредиш, ако имаш връзки. Трябва някой познат да те уреди, иначе да разчиташ само на късмет да те вземат... Иначе работо е почасова, заплащането - страхотно, но пък сме облечени в едни абсурдни униформи и гуменките, които трябва да носим са ужасно твърди и неудобни
    А на въпросати за подобна работа, но за постоянно - не съществува такава. Ние ще висим в магазините, докато свърши промоцията. За всяка една марка се отнася това. Докато има различни намаления, награди и такива неща от фирмата набират промоутъри, които да висят в големите магазини и да обясняват на клиентите условията на промоцията, а вечна промоция няма, затова и работата не е постоянна - варира от няколко седмици до 1 - 2 месеца максимално (за съжаление, защото съм много зарибена да работя това докато завърша, но уви...

Ако имаш още въпросчета - насреща съм
    имам доста въпросчета и молба да ми дадеш мейла си, за да не спамим тук
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Ще ти пиша лично

Ей тъкмо ми стана интересно и вие взехте да си пращате лични ....

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    na kolko trq da si za taq rabota 6tot az s1m na 14 i za lqtoto s ko moga da sa xvana?
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    na kolko trq da si za taq rabota 6tot az s1m na 14 i za lqtoto s ko moga da sa xvana?
    За къде да се хванеш ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    I na mene mi stana interesno. I se zaribih. Izglejda lesno i dohodno. A istinata e che az dori ne bqh chula za takava kampania. I sega iskam da naucha poveche. I kyde se provejda mi e interesno.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    I na mene mi stana interesno. I se zaribih. Izglejda lesno i dohodno. A istinata e che az dori ne bqh chula za takava kampania. I sega iskam da naucha poveche. I kyde se provejda mi e interesno.
    не съм особено компетентна, но моите съученички ги пратиха в цветарски магазин. LuCiFer`s AngeL може да каже повече
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от comics
    За къде да се хванеш ?
    xaxaxa na nqkakva po4asova rabota idei?

az sam promotorka , no kam firma i e postoianno - smisal sqka sedmica petak sabota i nedelq na razli4ni produkti . taka 4e e gore dolu postoianna rabota pri koiato se izkarvat kam 250 lv za nqkolko rab dni v meseca

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от bebence_ff
    az sam promotorka , no kam firma i e postoianno - smisal sqka sedmica petak sabota i nedelq na razli4ni produkti . taka 4e e gore dolu postoianna rabota pri koiato se izkarvat kam 250 lv za nqkolko rab dni v meseca
    A kak moga da stana promotorka primerno. Kakav e principa na izbirane. Ti na kakva firma si?

Град
    dobri4
    na kolko trq si za dasi promotorka?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от comics
    За къде да се хванеш ?
    ahahaa ....... долавям мр1сни6кооотоо
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

v sf .az si q namerih po obqva ... slu4aino ne si4ko e s vrazki tva da ne e rabota v banka za 10 000lv .... ne e ni6to osobenno

Мега фен
    Град
    Mojesh li da mi dadesh poveche informacia za tova. Da razkajesh vsichko. Ima li takavi promocii na produkti i v drugi gradove. Tyrsqt li se sega takiva promotorki.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    i na men mi stana dosta interesno molqda obqsnite.... ili link4e....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Еее не се стискайте де ... дайте малко повечко инфо?!

Къде трябва да отидеме и да кандидатстваме за такава работа?
    Има ли възрастово ограничение?
    Има ли определен перьод в който се търсят момичета/момчета за такава дейност или става по всяко време?
    Кои дни се работи? (не че е великото работене де ;])
    И на каква фирма можеш да станеш промоторка?

Промоцията тече във всеички по-големи градове - в големите магазини Била/Кауфланд/ЦБА и т.н. Търсят предимно млади момичета, не някакви лелки, но не и малки дечица. Все пак това е работа и изисква отговорност.
    А относно казаното от bebence_ff - можеш в София да си намериш работа от обява, защото там град - голям, хора - много... За т. нар. "провинция" не мисля, че важи същото правило. Ние сме само 3 промоутърки в целия град и трите сме от един клас Пък и ако помислим трезво и се поставим на мястото на супервайзъра, би било логично да уредиш с бачкане свой човек, отколкото някакъв нешпознат, който ти се обади по телефона, нали Е, ако нямаш познати навити за тази работа, може, но в противен случай...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ima reklamni agencii koito se zaniamvat s takiva promocii.Te si imat momicheta,na koito zvunat pri poqvila se promociq i ako sa svobodni otivat.Obiknoveno e petuk i subota,ponqkoga ima promocii prez cqlata sedmica/ ponqkoga ot 10 do 15,drug put ot 15 do 20/razli4no e.ISkat 16godini navur6eni.No vse pak e trudno da se uredi6 i trqbva 4rez poznat,za6toto osobeno v golemite gradove kato sofiq zapisanite momi4eta sa mnogo.

PS.Izvinqvam se za latinicata,no mi e preisntalirano pc-to i nqmam kirilica o6te..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    ponqkoga ot 10 do 15,drug put ot 15 do 20
    Това часовете на работното време ли са??

Мега фен
    Град
    Spored men tova sa rabotnite dni ne vremeto v koeto se raboti.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Spored men tova sa rabotnite dni ne vremeto v koeto se raboti.
    Според мен пък е тъкмо обратното.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

hottie
    Guest
    в jobs.bg пускат от време на време обяви.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    tova e rabotnoto vreme,kato to zavisi ot promociqta na koqto si.Principno kato hoda petuk e ot 16 do 20,a subotata e cql den- ot 10 do 19 s edin 4as po4ivka na obed.Pone pri men e taka.Drug put e ot sutrinta do sledobed,treti ot obqd do ve4erta.Razli4no e.
    PS.pak se izvinqvam za latinicata
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си