- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бавно свършване?
Всички пишат за това, как партньорите
им свършват прекалено бързо. Е, аз имам обратният проблем моят партньор не може да свърши. Когато правик секс той си е вузбуден всичко е супер, но колкото и време да го правим той не свършва. Опитаахме свирки, лъскане (аз нали на него), различни пози, но уви не става. Когато той се самозадоволява, обаче всичко си е наред. Знам че ще почнете с коментарите ми явно не правиш нещата,както трябва и ви разбирам, но поне той казва, че правя всичко идеално. Моля ви помогнете нз какво да правя вече.
Притеснява се ...
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
радвай се защото е по добре, от колкото да свършва много бързо... но от друг страна.. незнам... поговорете с него.. пробвай още по различни пози и го правете на различни места.. несъм очаквала че ще видя такава тема, защото всички се оплакват че приятелите им свършват много бързо.. ама твоя за колко време свършва горе-долу?![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
или позата ви е неподходяща...нз какви сте пробвали но на задна става най-бързо...поне при нас...ддз
питай го как му харесва,кое му харесва...говорете си,иначе няма как да стане ако не си наясно какво му доставя удоволоствие
Fuck 'em all!Fuck cowards,fuck bitches,fuck critics,fuck your review-even if you like me-Fuck You!
Еми ако не е свършвал с другите, с които е бил или ти си му първата, значи може би просто още не е чатнал как става работата... Ако е само с теб така, явно проблема е някъде м\у вас....
Ам..поговорете си....той явно се притеснява или ддз....тва не мога да си го обясня...когато се самозадоволява вс да е ок,а пък когато е със теб да не може да свърши.....![]()
Всъщност е много гадно. По-гадно е от преждевременната еякулация.Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
По темата-да пази диета-поне 1 седмица без секс, свирки и самозадоволяване. да видим няма ли да свърши!?
Само веднъж ли сте го правили?Първоначално написано от menta_loverka
Колко често масурбира? Кажи му да поспре!Първоначално написано от menta_loverka
много е гадно така,дам наистина кажи му една седмица преди това да не лъска да събере всички войници и се пробвайте да видите какво ще излезне,според мен вече би свършил.Ако и така не стане вече нз но найстина забрани му да се самозадоволява,поне за 1 седмица и го направете веднага след това!!!!
Не е проблема в самозадоволяването... може да поспре, но проблема е друг.... Просто с ръчичка е много по различно, отколкото с партниор и той още не е свикнал! Би трябвало и сам да разбере, но аз бих ви препоръчал да правите квото правите примерно 30 минути, после да пробва да поддържа едно сравнително бързо темпо и да се напъва яко и когато усети, че идва момента да ускори темпото колкото може! Повярвай ми това със сиг. ще помогне![]()
Пак заповядай и УСПЕХ с приятеля ти!Първоначално написано от menta_loverka
И все пак да се въздържа от ръчната. за мен през ден-2 е често мастурбиране.