.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Primorsko

Иван от Music Idol...

Тъка ясно и точно ште попитам кефи ли ви Иван от Music Idol???
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Значи като за начало темата не е за тук и междудругото не ме кефи !

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Никак
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    а за къде е?????

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    а за къде е?????
    Какво е общото с козметика и диети ?

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Blondeland
    Tакаааа, лато за начало ще ти кажа че има още 5 теми за Иван
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

ИВАН Е СУПЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР Р

Mene ne me kefi mnogo mnogo.. ama qvno ima hora deto go mislqt za interesen za da go davat po tv-tu ...

Голяма побъркация е!Мен ме кефи!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Голям фен
    Ъъъ..аз пък не мога да разбера хора,които твърдят,че харесват такива като него,дето са излязли да се тупат по гърдите ,правейки се на интересни и викайки 'най-големия'. Това кой не може да го направи,я се замислете? Ха,правел шоуто-има ОГРОМНА разлика м/у това да се лигавиш на поразия и да пускаш само тъпотии и това да си наистина забавен,остроумен и интересен! Ебаси то какво му трябва на човек,за да излезе и да се държи като някъв изтърван? Нищо особено не представлява това. А и е прекалено ПРЕДВИДИМ и твърде много се ИЗТЪРКА. За мен оригинален е човек,който в различни ситуации реагира непринудено и се получава смешно,а не на всяко едно нещо по един и същ начин-тъпо се получава просто. Има хора,на които им идва отвътре да ръсят разни простотийки,ама поне са на място. А неговото държание е по-скоро чобанско-селяшко,не виждам нищо интригуващо и задържащо вниманието. Така,някой може ли да ме оспори? Какво му харесвате на тоя безличен плужек,крещящ заучени фразички и държащ се неадекватно,липсващи му каквито и да били готини качества? (говорим за поведение,тъй като вие му харесвате повдението,като глас става,но той става повод за обсъждане заради държанието си,така че..). Артистичен е,да,но определено тая роля,която я играе на тази сцена,в този театър,не е особено интригуваща. Вас как ви излъга?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    поредната тема за него...

мюзик айдъл е нагласено и е тъпо

Хахахаха. Някъв луд е,ама ай няма да се изказвам повече,че хич не ми се занимаа да го обсъждам. За кво,пари ли ше ми дадат? хаахахха не му е добре на човека само тва мога да кажа.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    не ме кефи ае бай
    The Spark

Мега фен
    Град
    София
    Да,кефи ме.Той е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ там.Энае го,каэва го.Лошо няма.Но всъщност трябва малко да се напънеш,эа да эагрееш ,че по тоэи начин ирониэира останалите,или по-точно част от тях.
    Както и да е.Иван тепърва ще шокира хората с ФЕНОМЕНАЛНИЯ си глас.Поэнавам го лично и мога да кажа,че е страхотен човек.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Буквата "э" (е оборотная се произнася, поне доколкото ми е известно) не е една и съща с буквата "З" (ЗЪ се произнася). А относно Иван - крайно време е да престане, но не мога да отрека, че днес имаше точно попадение - като го питаха докога ще повтаря, че е най-големия той ги контрира с въпроса - "а вие докога ще повтаряте, че това е Мюзик Айдъл?".
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си