- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- никога да не се влюбвате
+2Първоначално написано от betyrk
Ами незнам...От любовта боли най-много, повече от всичко...И когато се влюбиш истински другият става смисъла на живота ти...И когато всичко свърши сякъш живота ти губи смисъл и предпочиташ да те е згазил влак отколкото да те остави...Първоначално написано от Gabriela_
Мерси за пожеланието , добре , че нямам празник , и ще мине катоПървоначално написано от PK
"Здрасти" и "Чао"
Късно ми казваш , пък и не знам дали си прав ..
Аз кво да кажа , влюбен съм си , и си пожелавам точно това чувство в момента дълго време да си го изпитвам , да ме тресе и така![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
za6toooo pyk...az ne bih ti pojelala takova ne6to..vse nqkoga pak 6te se vljubi6 i 6te si very happya za momenta...
sorry,ama vinagi vyv ljubovta ima i ne 4ak tolkova priqtni momenti
someone else...
И да ми пожелаваш, и да не ми пожелаваш - вече съм влюбена...Знам какво е, но въпреки това си струва според мен.
Това е най-голямата глупостПървоначално написано от Naman07
![]()
.Аз съм влюбена и е страхотно, пожелавам го на всеки.
![]()
![]()
![]()
3наЧи супер почвате да ме нервите тва
пример: Зарязало ви е гаджето и край Не се влюбвайте,ще се самоубивам,не ми се живее и от сорта
СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ!!! ЖивоТА Е ДАДЕН ДА ГО ЖИВЕЕМЕ![]()
A.C.A.B - All cops are bastards
детска радост![]()
Don't worry, be happy!
Нямат край тъпите теми...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
хахаахаха...айде стига след известно време туко виж си пуснал тема как да я/го сваля![]()
.!.
...da si vluben i lubovta ti da e spodelena...e povqrvai ot tova nqma ni6to po-hubavo...
a kogato trupkata mejdu vas iz4ezne..ili pone v ediniq q nqma...naistina i ot tova nqma po kofti 4uvsttvo.
Znam ,4e si iztyrpql qvno golqmo razo4arovanie i za tova govori6 taka ,no znai ,4e i tova 6te premine i 6te doide i sledva6ta![]()