- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква е твоята мечта?
Ем моята мечта се простира доста далеко искам да стана известна певица (не в българия естествено както сички), но парво искам да заварша което също няма да стане в българия така че как си го мисля незнам, но все пак секи знае че не е хубаво да се планира тва е просто една мечта![]()
Обичай живота! No Angels- http://www.youtube.com/watch?v=RSPnhu9xP08
Моята мечта... Ех... Много, ама много искам хората по форумите да пишат грамотно.
Grumpy old madman
абе моята мечта продължава искам хората в форумите да спрат да се заяждат като не ти харесва как пиша ела ме научи мн. умни станахте бе еййййй тарикати се пишатттттт
Твоето само мечта ще си остане. Щом имаш за идол една селянка -полендачка...Първоначално написано от Lusy_Diakovska
На интелектуалното ниво на идолката ти си. Дано поне готвиш по-добре от нея, че да си намериш мъж.
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Браво на Канис!![]()
London Tipton
Отказах се да мечтая и слязох на земята. В накои неща просто не вярвам.
Собственост на Canis_Dirus
Така ли му викат вече? "Учене на правопис"? Едно време му викаха "да пием кафе", "да гледаме филм", "на гости"...Първоначално написано от Lusy_Diakovska
![]()
Левски шампион але але!
все по-рядко мечтая..преди исках да рисувам..пренабрегная я тая си мечта..исках да играя баскет-оказа се ,че гените ми откъм ръст са някви шибани и са не виждам смисъл в тва да мечтая...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Съпартиец, но и утопист! Хаха.Първоначално написано от Canis_Dirus
Моята мечта е далеч по-проста и осъществима сравнена с тази, но отново ще си остане само една мечта. Нима има смисъл да продължиш съществуването си без поне една мечта? Та... на въпроса... Мечтая си... Новите потребители тук, а и въобще потребителите по форумите в световен мащаб, на шир и длъж, да използват мааалко по-често така популярните вече търсачки на форума преди да пуснат поредната тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...%F2%E0&start=0 . Зная, че в близко бъдеще е неосъществимо и все пак това не ме спира да мечтая! Благодаря за вниманието и за безплатната трибуна, гхах. И нека повече хора споделят мечтите си и тук.
*А последното мнение по въпросната тема датира отпреди едва 3 дни... Както една мноого симпатична за мен особаP беше написала в Skype преди няколко дни "мъка, мъкаа, мъкаааа"(по памет).
Бахти,явно само на мен не ми пука за грамотността на многото членове от голямото ни форумно семейство..
Мечтите ми са много и нямат нищо общо с вас.Оправяйте се.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Значи и твоите мечти нямат нищо общо с форума.Първоначално написано от _Becko_
![]()
![]()
Аз пък искам да се връзвам на възел като Мартина Цвичката!
Grumpy old madman
Не е ли по-разумно да си помечтаеш да ти порасне пишката?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
![]()
Сънуването е проекция на действителността,а не на мечтите..
Аз и затова сънувам само кошмари и за жалост ги и помня..
Не мечтая,или ако мечтая,то е за съвсем лесни работи,които лесно мога да постигна,иначе само има да се разочаровам![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не е. Аз сегя я връзвам на възел и пак я подритвам, ами да вземе и да порастне ...Първоначално написано от ABSOLUT`me
Ще има:
Става сутрин рано
мята ... на рамо.
Grumpy old madman
Първоначално написано от RAWRRR
Глупости.
Собственост на Canis_Dirus
Мечтая си доста често.![]()
What you give is what you get!
еми ето,мечтата ти е осъществена.сега почни да мечтаеш да стане твърдПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
prekaleno mnogo sa az sam pulna me4tatelka![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
нареждам да се подели между "бедните"Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
abe da gi stavim na strana me4tite 6to tuk v foruma v koito trqbva da spodelqte da iskate i sa6to taka da davate saveti vie se karate predi blizo 1 godina mn. 4esto vlizah v toq sait sled koeto sprqh sega otnovo sam tuk i mi se struva 4e ne6tata sa stanali mn. li6i totalno e propadnal saita 4ovek nemoje da poiska pomo6t ili da izkaje mnenie bez da go napadnat![]()
![]()
![]()
Преди мечтаех по-често.
Но като цяло най-голямата ми мечта е да имам собствен дом и семейство.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
К'во ми пука дали е клиширано, това чувствам, това искам. От близо година и нещо това е МЕЧТАТА ми. Така го усещам вътрешно, като нагласа ( ми ебати не мога да го обясня) и няма нищо общо с тъпите клишета.Първоначално написано от ATAKABG
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Имам 2 мечтички... едната е да реша етнически проблем на България под мотото"целта оправдава средставата"
2-рата е да Имам шелби.