- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я изкарам от тях?
Xxaxaxaxa дам и аз това се чуда... ако беше така само училища като МГ-то щаха да имат ученициПървоначално написано от koalka
![]()
The Spark
Ей хора... Не може едно момиче да бъде задръстено понеже не й дават да излиза... И на мен не ми дават след като ме хванаха, че съм пушила марихуана. Това не значи, че съм сдухана, че не мога да говоря с хора, че съм несоциална и т.н... Виждам се често с приятеля ми, понякога не ходя на училище, за да може да прекараме един цял ден заедно.
Ne se zanimavai s takiva momicheta .Shtom roidtelite i ne i pozvolqvat da sedi sled 8 , znachi se sumnqvat v neq i i nqmat doveriq za neshto.Shtom neinite sobstveni roditeli i nqmat doverie kakvo ostava ti da i imash.I sega da imash nai-veroqtno shte go zagubish , ako q opoznaesh po-dobre .No opitai vse pak .Na edin chovek kolkoto i da mu se govori , che ako napravi neshto shte sgreshi , toi ne moje da se ubedi v tova , ako sam ne go useti ! Uspeh vse pak .Opitai da izlezete prez subota ili nedelq !
![]()
Хихи ...
Не знам ,дали ще е много по темата , ама баща ми .. един ден , както си беше зад мен , ме беше видял ,че съм някъв такъв весел , щастлив , отнесен ... изобщо , точно в тоя момент му трябвах , но духом ме нямаше ..
И той ми каза
- Абе .. за коя мислиш , я се събирай тука ... трябваш ми ..
Ако трябва ще я отвлека ей тука , ще я вържа на един стол до мене , да я гледаш , ама и да ме слушаш .. казвай коя е
Мале .. няма да го забравя![]()
Та .. Събота и неделя - алтернативата ..
Иначе .. питай я кога има по-малко часове , и ако се наложи , избягай ти от твоите часове , че да се видите ..
Късмет![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Не съм съгласна с тези които казват че това мвмиче е смотанячка!аз съм 9-ти клас нямам провлеми с часа но една приятелка колкото мен е до 8 и 30.Мн кефеща мацка е ... все пак не тя си е избирала родителите!Така че по темата не се отказвай от момичето обедена съм че после ще съжаляваш!
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Ами излезте събота и неделя...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
И не само събота и неделя,ами сутрин,нали сте втора смяна.Едва ли тяхните са си в тях сутрин
offline forever!
Emi zapoznai se s neinite.Kato te haresat 6te q puskat i do 12 s teb![]()