.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Как да я изкарам от тях?

Пишем си с едно момиче от скоро, много се харесваме искаме да излезем всичко точно, но техните не я пускат след 8!! А ние сме втора смяна и няма как да стане! Попитах я дали не може да се чупи от някой час но и това не става защото в тяхното даскало при 3 отсъствия викат родители а тя има 2. И не, не съм педофил, тя е 8 клас а аз 11.

Предложете нещо как да стане тая работа с излизането Искало ми се е по някой път да отида и да я отвлека от тях но ..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Давай в събота/неделя.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Давай в събота/неделя.

Мега фен
    Град
    София
    Събота и неделя.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    там където мечтите стават реалност
    Не се занимавай с такива момичета,привлича те това в нея,че е секси смотанячка,звучи гадно ама е така.Просто такива момичета се държат мило и спекано,защото техните цял живот са ги правили на гъз и те си налягат парцалите,а когато си мил с тях,ти се качват на главата.
    Извод,стой далече от такива,които тепърва откриват света,сблъскват се с реалноста и не знаят кво искат!
    Връзката ви ако стане нещо,цялата ще е компромис и страдание,трудно е да го повярваш знам,но го направи преди да си строшиш главата и да видиш сам,както аз направих.Успех пич
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Сутринта ... <

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Не се занимавай с такива момичета,привлича те това в нея,че е секси смотанячка,звучи гадно ама е така.Просто такива момичета се държат мило и спекано,защото техните цял живот са ги правили на гъз и те си налягат парцалите,а когато си мил с тях,ти се качват на главата.
    Извод,стой далече от такива,които тепърва откриват света,сблъскват се с реалноста и не знаят кво искат!
    Връзката ви ако стане нещо,цялата ще е компромис и страдание,трудно е да го повярваш знам,но го направи преди да си строшиш главата и да видиш сам,както аз направих.Успех пич
    Дам , точно така и без това с такова момиче няма да ти e кеф

Ми или сутринта преди даскало или събота и неделя.когато има желание се намира начин

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    НЕ Я ПУСКАТ СЛЕД 8
    В кой град живеете??
    На тая родителите и са бая задръстени!!
    П.П.Събота и Неделя

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian

не съм съгласна с вас,момичето може да е супер мацка и в момента само да е наказана или нещо такова,не мисля че това че е до 8 часа трябва да бъде пречка,или още по-малко да я мислите за смотанячка

еми пич..сутринта преди даскало може би ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Събота и неделя. А и няма ли да стане примерно някой ден да не иде на училище, а да излезе с теб, а после да идеш с нея да си вземе бележка от личния си лекар?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ami ili sutrinta predi uchilishte ili sabota i nedelq.
    Malko vreme kato mine,ako neshtata sa malko po-seriozni mejdu vas,moje da se zapoznaesh s roditelite i.
    I te moje da q puskat do po-kasno s teb,pone pred bloka na peikata.
    I ne mislq,che roditelite i sa zadrasteni,vsichki sme imali organicheniq za vecherniq chas,tova e neshto normalno,mojebi neinite roditeli sa malko po-pritesnitelni ot drugite.

Супер фен
    Съгласен с vamp. Пази Боже сляпо да прогледа

Град
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Съгласен с vamp. Пази Боже сляпо да прогледа
    Човече,аз излизах с такова момиче,разглезих я и сега си мисли,че всички момчета са като мен и че аз вечно ще се държа с нея както досега,а колко сгрешиииии...Жал ми е за нея...Сега сигурно си мисли,че е велика,щом аз съм се влюбил в нея и че ще дойде някой по-добър от мен,да ама не,с нейния характер и постъпки това е невъзможно.
    Пича,който пусна темата,човече казвам ти,стой далеч от такива момичета,наистина ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА,защото човече ще ти къса нервите само докато е с теб и каквото и да направиш все ще се иска още от теб,ако се държиш зле ще се чувстваш ти виновен за края връзката.Бегай далеч от смотанячки,търси нормални момичета с връзка с реалния свят,а не принцеси живели под инкубатор!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_

не съм съгласна с вас,момичето може да е супер мацка и в момента само да е наказана или нещо такова,не мисля че това че е до 8 часа трябва да бъде пречка,или още по-малко да я мислите за смотанячка

Заради това, че не я пускат след 8 часа не казват че, тя е смотанячка.Казват хората, че родителите и са смотани
    Чети
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_

Заради това, че не я пускат след 8 часа не казват че, тя е смотанячка.Казват хората, че родителите и са смотани
    Чети
    доколкото прочетох ''vamp'' казва :

''привлича те това в нея,че е секси смотанячка,звучи гадно ама е така.''
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Подкрепям те донякаде... Не съм сагласен за връзката само иначе за родителите и реалноста съм съгласен....
    Сам не е добре и сама не е добре но сам и сама на саме това вече е добре

Град
    Габриела,как се нарича момиче на което техните не му дават да излиза след 7-8 часа или в 9 трябва да е утях,говоря за такива на 16 и нагоре.
    Да е отличничка,добра,да казва къде и с кой ходи,да и се забранява да излиза с момчета и т.н. ?В същото време тя е хубава,прави впечатление,че е умна,че може да се лафи с нея.Намираш я интелигентна и секси,обаче в един миг се усещаш,че е живяла в инкубатор или под стъкло и че НЕ може да реши елементари "проблеми",че когато трябва да има мнение,да заяви позиция,тя е неадекватна и неспособна и просто се депресира и се оказва,няма смелостта да продължи,защото си мисли,че ако сгреши следва шамар или викане,защото техните така са се държали с нея.
    Ако пък връзката успее,такива забравят всички добро което си направил за тях и стават най-гадните кучки,комплексарки,които искат да грабят от живота с пълни шепи и да го набутат на целия свят заради кофти миналото им.
    Кое от всичко не разбра,мила?Ясно като слънчев ден на Златните е.
    Тука по тая тема мога да изпиша купища редове ,защото съм потърпевш,защото съм бил с такива момичета и после съм страдал аз.
    Ако си се припознала себе си в написаното,добре дошла в РЕАЛНИЯ СВЯТ

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Добре дошъл ще ти кажа и аз!
    Мога да ти заявя най-отговорно, че ограничението на родителите няма нищо общо с мисленето на човек. Може да й забраняват да излиза, ама може да е наистина интелигентно момиче, което ИМА мозък в главата си и знае как да го използва!
    А с колко такива момичета си излизал? Щото нещо странно ми изглежда да слагаш всяко ограничавано момиче под общ знаменател с другите... И мене са ме ограничавали и са ме държали изкъсо, обаче с времето нещата се промениха. И въпреки това не съм станала разглезена и не се качвам на главата на никой. ОК, не са ми казвали "в 9 да си вкъщи", обаче наистина са ми забранявали доста неща. И все пак съм си нормално момиче, да ти кажа честно...
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хах лол, аз като излизам казвам само, ай чао излизам....Това е доста глупаво да не те пускат навън според мен :>....Но както и да е...излизайте сутрин/уеекендс :P
    The Spark

Супер фен
    Мога да ти заявя най-отговорно, че ограничението на родителите няма нищо общо с мисленето на човек. Може да й забраняват да излиза, ама може да е наистина интелигентно момиче, което ИМА мозък в главата си и знае как да го използва!
    А с колко такива момичета си излизал? Щото нещо странно ми изглежда да слагаш всяко ограничавано момиче под общ знаменател с другите... И мене са ме ограничавали и са ме държали изкъсо, обаче с времето нещата се промениха. И въпреки това не съм станала разглезена и не се качвам на главата на никой. ОК, не са ми казвали "в 9 да си вкъщи", обаче наистина са ми забранявали доста неща. И все пак съм си нормално момиче, да ти кажа честно...
    Само да ти кажа че когато едно дете е прекалено много ограничавано и сполучило на родители максималисти не може да не стане комплексирано. Защото родителите изискват и желаят то да бъде перфектно ( което за тях е нормалното ). А какво е за тях перфектното дете ? Да се прибира в 8, 10 най късно да е в леглото като преди това цял следобед е учила. Да разбира се няма лошо да се учи, но да искаш да излезнеш с приятели на кафе, диско или разходка и да не можеш поради простата причина че родителите са комунисти и консерватори е тъпо. Това се отразява на детето защото в един момент когато види някои неща от живота които не е виждало това започва му харесва и почва да се мъчи да граби с пълни шепи. Трябва постепенно да научаваш за живота, а не някой късен ден - отраз. А и то самото почва се чувства само, докато е пред компа а приятелите му навън. Отразява се на психиката, избликват още повече и повече комплекси...Абе въобщее жал ми е за такива деца. Не са виновни те, а родителите. Трябва да се нацелва златната среда - демокрация + някаква форма на ограничение, но не крайна !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Само да ти кажа че когато едно дете е прекалено много ограничавано и сполучило на родители максималисти не може да не стане комплексирано. Защото родителите изискват и желаят то да бъде перфектно ( което за тях е нормалното ). А какво е за тях перфектното дете ? Да се прибира в 8, 10 най късно да е в леглото като преди това цял следобед е учила. Да разбира се няма лошо да се учи, но да искаш да излезнеш с приятели на кафе, диско или разходка и да не можеш поради простата причина че родителите са комунисти и консерватори е тъпо. Това се отразява на детето защото в един момент когато види някои неща от живота които не е виждало това започва му харесва и почва да се мъчи да граби с пълни шепи. Трябва постепенно да научаваш за живота, а не някой късен ден - отраз. А и то самото почва се чувства само, докато е пред компа а приятелите му навън. Отразява се на психиката, избликват още повече и повече комплекси...Абе въобщее жал ми е за такива деца. Не са виновни те, а родителите. Трябва да се нацелва златната среда - демокрация + някаква форма на ограничение, но не крайна !
    Тук съм напълно съгласна с теб! И аз имах такива приятелки,ограничавани от родителите си,и после като видяха живота изведнъж и се провалиха! Радвам се,че нашите ме ограничаваха съвсем умерено,че ми дадаха свободата да видя живота,такъв,какъвто е-може и да видях мн трудности,но поне сега знам мн повече от тея,живели в "инкубатор"!

Мега фен Аватара на koalka
    Нека поговори с техните да я пуснат до по-късно, иначе няма как да стане...
    П.С:Какво е това даскало, за Бога?`Дето за три отсъствия викат родители, малее...

Град
    София
    Имай напредвид че една такава връзка е мноооого много тежка....
    Който иска можем да си попишеме

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Sabota nedelq ili predi daskalo..vse trqbva da ima nqkoi dr svobodna min a ako nqma da otdeli za tebe..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си