- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в духове,призраци?
Е?Разкажете някоя странна за вас история..
Тази тема е преместена.
By Nejno.
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
mi da,opredeleno vqrvam v duhovete![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
В света има толкова неща,които не разбираме и са необясними,че може и духове да има!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
и аз вярвам че има.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
НЕ !!!!!!
Вярвам ами!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Дам... Много би било глупаво да сме само живите на тоя свят. :Р Трябва да има интрижка, искам да вярвам.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Точно в духове или призраци..не..незнам..не съм виждала
Но пък възрастни хора са ми разказвали случки от които не съм могла да спя спокоино..
Знам ли.. мисля,че след смърта си душата на човек продължава да поддържа духа си жив някъде в някое пространство неясно за нас живите ..![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Напиши случките!Първоначално написано от _BoSSy_
Вярвай и в невероятното.Така че мове и да има.
Аз вярвам откакто се случи това:
Значи преди 2 години почина лелинчо ми,който обичах наистина много.2седмици преди смъртта му,щял да го удари някакъв с висока скорост и вероятно е щял да умре на място.Та оттогава си имам едно наум:Смъртта не подминава никого.Стигнах до това заключение след като гледах филма Final Destination (Последен изход)
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Когато пред мен застане дух/призрак тогава ще повярвам. Дотогава не вярвам.
mi i az vqrvam do nqkakva stepen.Edna poznata mi razpravq6e kak baba i bila vijdala izvanzemni isi govorela s tqh i nekvi e takiva gluposti luda rabota
a ina4e vqrvam 4e ima izvan zemni nqkade vav vselenata
![]()
![]()
Вярвам...
Брррр,сега като си спомня какви случки с духове ми е разказвал един приятел.И май не ме е будалкал.Така,че мисля че ги има духовете.
Мога да кажа само това http://www.religia.hit.bg/prizraci.htm
П.П. разбира се, може фотошопа да е поиграл тук..
Истинските призраци са тея енегрийни сфери които се появяват по снимките понякога
Ще кажа само за една,че мн трябва да изпиша иначе.Първоначално написано от Jeuelle
Преди 3 години бях на Англия.Времето което прекарах там живях при кръстниците ми-Джоан,Мартин и детето им(ако има значение).
Та една сутрин помня,че беше събота в къщата доиде една приятелка на Джоан почти разревана.Сподели,че вечерта когато е заспала усетила как някои или нещо я хванало за краката и започнало леко да я издърпва от леглото.Ест събудила се но не видяла нищо.Обадила се и казала на маика и,че ще отиде да спи в тях.Взела си двете кучета и отпрашила.Джоан не повярва,че такова нещо е възможно и и каза,че е сънувала,но думите на Мораг(така се казва жената) бяха "как ще съм сънувала като краката ми стърчаха извън леглото?".Същата вечер мъжа и бил на работа нощтна смяна,сина и останал да спи в приятелката си,а двете кучета били затворени в кухнята.
Аз повярвах..и всеки път когато се сетя за това се опитвам да намеря логично обяснение,но не мога.![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
ЕеЕееЕ. Деба. Защо всички паранормални явления стават само в Англия и Щатите? Защо НЛО е снимано само в някой американски щат. Защо в България няма такива неща ?
![]()
Не вярвам нито в духове, нито в призраци... но вярвам в самовнушения![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
http://youtube.com/watch?v=kmhEPmvTH_4Първоначално написано от Alabalaportokala