.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Супер фен Аватара на Qnchety
    Вярвам...

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    vqrvam,sbqh jertva na poltergaist koito i do den dnes6en se proqvqva ponqkoga slu4i se pri gre6ka v okultistki ritual /ne iskam da ubejdavam nikoi nito me interesuva dali mi vqrvate /

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Blondeland
    Ооооооооо бе хораааа.
    Имам преживяване и аз с Полтъргайст.
    Бях забравила.
    Та:
    Отидох на гости на една приятелка в друг град , но на тази приятелка квартирата нещо беше студено и спахме в на една нейна приятелка апартамента - без нея ( само двете).
    Моята приятелка ми спомена , че в този апартамент имало полтъргайи , които били безобидни и само местели предмети. Каза също , да не ме е страх и че това момиче вече си е свикнало с тях.
    Въобще не повярвах!
    На сутринта , се събуждам и отивам да си мия зъбите!
    Да ама , посягам към пастата за зъби - няма я!
    След две секунди приятелката ми идва и казва : "Защо премести чак там пастата ? " ( в дугата стая - върху масата).
    Казвам и , че не съм аз и само двете се споглеждаме и стана ясно кой го е направил....

Как да не варвам....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Guest
    Вярвам единствено, че всяка вяра в задгробен живот( в т.ч. и призраци) е форма на психологическо бягство.

И аз вярвам. Понякога намирам неща другаде, а винаги слагам на точно опр място!!!
    2пъти до сега ми се е случвало да искам да стана от леглото след като съм спала и нещо да ме притиска със всичка сила обратно към леглото, просто не искам да си спомням дано не ми се случва отново...а да и веднъж влизах на тъмно от другата към моята стая и скивах бяло петно да се мести няколко секунди след което изпраших с 200та Оф не ужас...
    Some things are better left unsaid!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    ааааахахаха не е истина колко сте във филма.

Мен би ме изкефило да има подобни неща, но засега не вярвам, че съществуват.

Saatana vittu perkele hate crew!

и да и не

Guest

Смешниии.
    Досиетата Екс?
    Да трут ис аут дере?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Леле, колко ви завиждам...
    Колкото и тонове психарски хорър да изгледам, колкото и теории и ужаси да изчета, колкото и призрачни снимки да изгледам... все нищо ми няма.
    На теория не вярвам в... нищичко, но това не обсяснява как тъй не мога да се вържа на което и да било доказателство, както и липсата на чист екзистенциален страх... Имунна съм към свръхестественото, това е...
    И май не съм само аз...

ПП Честитете ми 666тия пост!
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Град
    unknown
    ви еа у сектантите

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Честитя ти го! Хаха, дяволското число
    И аз съм като теб... Боже, как бих се изкефила да има такива простотийки като призраци, само че и да вярвам, и да не вярвам, се не ми се "явяват". Ааа, познавам една жена, която също си има полтъргайст или нещо такова. Пише й по пердето!

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    ЕеЕееЕ. Деба. Защо всички паранормални явления стават само в Англия и Щатите ? Защо НЛО е снимано само в някой американски щат. Защо в България няма такива неща ?
    Ima i mn hora sa vijdali i v BG.Az li4no vqrvam ne samo v polturgaisti,a i vuv vampiri,izvunzemni i vsqkakvi paranormalni ne6ta,no ne i v Bog!!!
    КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Имаш ли скайпа на некой вампир? Дайдайдайдайдайдайдайдай
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Град
    Маями,България
    Според мен духове има,но те са невидими

Град
    СофиЯ
    Аз имам дузина снимки с движещи се сфери,големи,малки и т.н.На мен са ми изчезвали неща,а след това са се връщали.Една вечер се прибираме с една приятелка и насреща ни някакъв мъж.Беше със син гащеризон,бяла тениска и много странни обувки.Отмина ни,обаче аз усетих нещо и казах на приятелката ми,а тя каза,че не видяла никого да минава до нас.Дори в момента като го разказвам ме побиват тръпки! Един ден в старото,опожарено даскало седим компанията и изведнъж някакъв силен шум от горния етаж,а нямаше никого.Момчетата се качиха и след малко с крясъци излязоха от училището,ние също.Едното даже се разплака и каза,че видяли някакъв човек със сини дрехи и окървавени ръце и крака...ужас!!!Повече не стъпвам там,имам чувството,че аз ги предизвиквам...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Вярвам

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Един мой приятел, на име Вальо, ми беше разправял едно негово преживяване...
    Един път, когато в бил пети клас, отишъл на село при баба си и дядо си. Имал един приятел, който бил от съседното село и този негов приятел бил в селото на Вальо и трябвало да занесат някакви неща до селото на другото момче. Селата били близо и тръгнали с колелета. Но когато отишли станало късно и Вальо трябвало да се връща сам. По пътя имало някакъв мост с дъски, под който минавало някаква малка рекичка, но не бил особено равен и моя приятел слязъл от колелото, за да може да мине по-лесно. Тогава чул бебешки плач, уплашил се, качил се отново на колелото и се прибрал колкото се може по бързо в тях. Разказал на баба си и на дядо си какво му се е случило и те му обеснили, че преди много време младо семейство минавало по този мост. Бащата държал бебе в ръцете си, но се спънал и изпуснал бебето и то се удавило..

Всеки път, когато се сещам за тази история ме побиват тръпки...
    Вярвам и в духове и в извънземни...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Враца
    Ми не знам защо, ама вярвам Случвали са се доста странни неща, и до ден днешен не мога да си ги обясня...
    еlsy

Ами аз вярвам в Дама Пика защото я виках веднъж и бях абсолютно сама вкъщи и както бях чувала трябваше на огледало да направя пентаграм с кръв ама аз го направих с червило и я виках ама тя не се появи и аз си викам че това са глуости и отидох до магазина и като се върнах влязох в банята и незнам кво е станало докато ме е нямало ама сичко вътре беше опустошено а нямаше никой и беше заключено огледалото беше почерняло а червилото размазано и до ден днешен не мога да си го обясня това наистина после ме беше много страх и викнах една фр. у нас колкото да не съм сама

Град
    СофиЯ
    Аз не знам какво ми има,обаче имам чувството,че имам някакви по-различни способности.Давам пример:Една жена седеше до мен в автобуса,изведнъж стана нещо и я докоснах,обаче като я докоснах хиляди неща ми прехвърчаха през главата.Почувствах,че тази жена е страдала много,че е имала много проблеми...Не знам как се случи,ама съм се стреснала
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на koalka
    Вярвам, че може да обикалят около нас, но ние да не разбираме...
    Не е така, както във филмите на ужасите - стъпки, звуци и т.н.Това е просто дух, който явно нищо не може да направи.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Вярвам, че може да обикалят около нас, но ние да не разбираме...
    Не е така, както във филмите на ужасите - стъпки, звуци и т.н.Това е просто дух, който явно нищо не може да направи.
    до някаква степен си права,ама един призрак може да те паникьоса до неузнаваема степен
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

весело...сега като ви прочетох историите както съм сам вкъщи ще се насера от страх аз вярвам...

Град
    На слънцето :>
    аз лично съм виждала летяща чиния но пак не вярвам има някаква част от мен която вярва но това е само защото искам да вярвам
    Попринцип чинията я видях като бях малка на може би 5-6 години не повече . бях яла някакво мляко и отидох на терасата да си изхвърля боклука в кофата и погледнах през прозореца . Видях нещо елипсовидно което се клатушкаше точно над моя блок . не би могло да е самолет - спомена ми е много ясен . прибрах се вътре и казах на майка ми която ми каза че си въобразявам . Аз знаех че не е така . И още знам . да но аз вярвам само в доказаното . само в това до което може да се стигне по логичен път . а до това не може . и за това не вярвам въпреки че ми се иска . все пак помислете си колко ще е яко да има някакво разнообразие .

хммм може и да има не сам се слъсквал с такова нещо и не мога да кажа дали го има ли не . Все ми е тая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си