- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в духове,призраци?
Страх ме е да чета тази тема![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
shibani satanaisti![]()
НЕ !!! АЗ НЕ ВЯРВАМ ЗА МЕН ТОВА Е НЕЩО ДОСТА ТЪПО![]()
не духохулствайПървоначално написано от vesito13
довечера великия дух ще дойде
и ще ти пръсне анала![]()
da daje sqka ve4er si govorim xahxah
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от nia _ivanova
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Вярвам в нещо но и аз незнам в какво .. до духовете понякога май си ваобразявам и ме хваща страх .. може и да има такива .. но определено вярвам че има някаква по-висша сила !
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
![]()
![]()
Как да вярвам в нещо, което не мога да видя?! Те сигурно вярват, че има хора, ама ги виждат, пък аз като не ги виждам и не вярвам! Не е ли око да види, ръка да пипне - не си е работа!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Kaк да кача снимки,за да видите,че в нас има нещооо?![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
вярвам,не...просто знам,че има!но не като тези по филмите на ужасите или тези,за които си мислим,че могат да ни изплашат,явявайки ни се наяве....за повече информация,може би източната философия,не съм мн сигурна![]()
someone else...
Попринцип не вярвам,но това клипче... http://vbox7.com/play:90240ac7![]()
![]()
![]()
Да вярвам,защото когато дядо ми почина през ноща още докъто той беше в къщата,майка ми леля ми и бабите ми са заспали.Обаче по едно време станали за да си направят кафе,обаче чули гласове които идвали от горния етаж това траело около 2 минути след което баба ми отишла да види какво е станало и гласожете се изнизали и отишли пак нагоре.Странното е ,че застанали за секунди по- точно влезли в стаята в която бил дядо като се сетя...![]()
намерих и аз кога да чета страшни истории (00:00) дано да не санувам кошмари
П.П. Вярвам във всичко паранормално.
не съм от най-вярващите...но все пак може да съществува някаква свръхестествена енергия...не можем да бъдем сигурни в нищо![]()
A sega se setih 4e i na men m ise slu4i ne6to neobiknoveno.
Vednaj otidoh na gosti u edin priqtel.Po4nahme da si razkazvame stra6ni iztorii i slu4ki s duhove.(v staqta ima6e daska za gladene oprqna na stenata) Kakto si govorime izvednaj daskata po4na bavno da se spuska na dolo kam nas ,nie se upla6ihe i zilqzohme ot staqta. Sled 2 minuti vlqzohme obratno 6toto re6ihme 4e sme si vaubrazili i daskata prosto se e hlaznala i to4no 6tom sednahme na divana edna kutiika ot masata izvednaj se iztrelq kam nas togava pusnahme nitroto i izlqzohme na van. Ot togava ni e strah da vlizme v tazi staq. (toi mi e razkazval 4e se slu4vat o6te stranni ne6ta kato tropane, 4uvat se zvuci i t.n.)![]()
вярвам
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
да... и даже в момента един ми се плези
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
аа,човек,ама то в никоя стая не могат да се чуват звуци и тропанеПървоначално написано от darkprince30
![]()
Да, по принцип вярвам, но според мен тези клипчета не са много достоверни!
Не бих повярвала на тях, но смятам, че има нещо като "призраци" или просто някакъв вид енергия.
Какво значи да " вярвам " ?
Тях просто си ги има ; ) Свикнала съм с тази мисъл.
Вярвам, защото и на мен са ми се случвали много странни неща и не вярвам, че всичко е самовнушение. о.О
П.С. Ся кват съм паника и след тея клипчета..![]()