- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в духове,призраци?
ми попринцип, ако кажа че няма всички ще кажът "ъ мъ как да немъ, виж тва клипче виж онова".Както всички си мислят, че има аз си мисля че няма.Просто така си мисля, голямата работа дали има или няма вземете се хвърлете от некъде да видите дали ще станете дух.И пак плс не се упитвайте да ме убедите щото аз съм 100 че няма ..
HEHo Mного би било глупаво да сме само живите на тоя свят. :Р Трябва да има интрижка, искам да вярвам.
Амии понякога не....друг път да....много пъти ми се е случвало да падне нещо което изобщо няма да как падне попринцип![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
+1Първоначално написано от AFT
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Аз не съм се срещала с такива, та не вярвам, ама ще е интересно, ако има.
и за тях има място![]()
;]
Вярвам ест! Някои не вярват защото не ги виждат, тогава защо вярвате в любовта - тя не се виждаНа мен ми се случи една случка такава преди 5-6 години и още помня. Тогава бяха минали няколко дни след смъртта на дядо ми. Аз живея в къща и тогаваа бях на първия етаж в стаята в която дядо ми обичаше да лежи. Както си стоях чух нещо като пъшкане (дядо по принцип като се измореше и лягаше и пъшкаше от умора). Направо се вцепених.По принцип в такива случай не тръгвам да крещя и да бягам, а се вцепенявам. Нека да кажа и че по тва време в къщи нямаше никой. Родителите ми живеят в чужбина, а баба ми,с която живея беше на работа
Чувала съм, че след смъртта на някой, духът му остава в къщата 40 дни
не вярвам в никоя от изброените простотии
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
и вярвам и не вярвам![]()
Същестуват, но не са такива, каквито примерно показват по филмите. Те са отражения на етерното измерение, и имат почти никакви физически способности, по-скоро енергийни.
мииии де да знам и аз хем вярвам хем не вярвам![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
какво мислите за това:
http://www.vbox7.com/play:188fa27e
обработка, насекомо или нещо друго..?
за мен е някаква мушица![]()