.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    ми попринцип, ако кажа че няма всички ще кажът "ъ мъ как да немъ, виж тва клипче виж онова".Както всички си мислят, че има аз си мисля че няма.Просто така си мисля, голямата работа дали има или няма вземете се хвърлете от некъде да видите дали ще станете дух.И пак плс не се упитвайте да ме убедите щото аз съм 100 че няма ..

HEHo Mного би било глупаво да сме само живите на тоя свят. :Р Трябва да има интрижка, искам да вярвам.

Цитирай Първоначално написано от Andity
    Ами аз вярвам в Дама Пика защото я виках веднъж и бях абсолютно сама вкъщи и както бях чувала трябваше на огледало да направя пентаграм с кръв ама аз го направих с червило и я виках ама тя не се появи и аз си викам че това са глуости и отидох до магазина и като се върнах влязох в банята и незнам кво е станало докато ме е нямало ама сичко вътре беше опустошено а нямаше никой и беше заключено огледалото беше почерняло а червилото размазано и до ден днешен не мога да си го обясня това наистина после ме беше много страх и викнах една фр. у нас колкото да не съм сама

Не вярвам

Мега фен Аватара на Rofl4e
    50/50 съм

Град
    Испания
    Амии понякога не....друг път да....много пъти ми се е случвало да падне нещо което изобщо няма да как падне попринцип
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Вярвам, защото и на мен са ми се случвали много странни неща и не вярвам, че всичко е самовнушение. о.О

П.С. Ся кват съм паника и след тея клипчета..
    +1
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз не съм се срещала с такива, та не вярвам, ама ще е интересно, ако има.

Град
    при мама
    и за тях има място
    ;]

Вярвам ест! Някои не вярват защото не ги виждат, тогава защо вярвате в любовта - тя не се вижда На мен ми се случи една случка такава преди 5-6 години и още помня. Тогава бяха минали няколко дни след смъртта на дядо ми. Аз живея в къща и тогаваа бях на първия етаж в стаята в която дядо ми обичаше да лежи. Както си стоях чух нещо като пъшкане (дядо по принцип като се измореше и лягаше и пъшкаше от умора). Направо се вцепених.По принцип в такива случай не тръгвам да крещя и да бягам, а се вцепенявам. Нека да кажа и че по тва време в къщи нямаше никой. Родителите ми живеят в чужбина, а баба ми,с която живея беше на работа Чувала съм, че след смъртта на някой, духът му остава в къщата 40 дни

Град
    "градът на мечтите"
    не вярвам в никоя от изброените простотии
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Guest
    и вярвам и не вярвам

Град
    49 Layer
    Същестуват, но не са такива, каквито примерно показват по филмите. Те са отражения на етерното измерение, и имат почти никакви физически способности, по-скоро енергийни.

мииии де да знам и аз хем вярвам хем не вярвам
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Мега фен
    Град
    Utopia..
    какво мислите за това:
    http://www.vbox7.com/play:188fa27e
    обработка, насекомо или нещо друго..?

за мен е някаква мушица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си