.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    В сърчицето на моето мило {}

Болка в тестиса

Здравейте! От вчера се яви един проблем не съм сигурен дали е точно проблем но се притеснявам.. Вчера цял ден с една пряителка прекарахме деня заедно и тя цял ден седеше в мен и такива неща и около 3-4 часа стояхме в колата и се гушкахме (не сме правили секс) при което тя ме натисна 2-3 пути по интимната част но не ме беше боляло .. Малко по късно същатата вечер ме заболя корем и си помислих че е нещо от яденето през деня . Но без да искам си докоснах левия тестис и ме заболя при което го пипнах 2-3 пъти и ме болеше и също така се беше подул леко. Преспах нощта сега като се събудих не ме боли но е все още подут но не много съвсем леко по голям е от другия. Има ли нужда да се притеснявам ? И трябва ли да се консултирам с уролог ? Момче на 19 години съм !Благодаря ви за отделеното време !!

т.7
    krem4et0

Супер фен
    Град
    Панацея
    тъпак ! Има толкова мн постове по тая тема!
    И все пак ще ти отговоря: Да, нормално е като само сте се натискали и не си я оправил !
    П.С. ПРеди да пускаш тема, пусни търсачката!!!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

хаха ами един фр. сподели, че имал съшия проблем и ходил на уролог, но било нормално споко
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Приятел, в темата "всичко за спермата" пише "единия тестис е по-голям от другия"-без паника.
    При мен се случва следното, когато се кача на гондола, да кажем, при движението й напред, ме болят тестисите, сякаш ми ги дърпат назад, не знам някой да ли го е изпитвал, но бих се радвал някой да намери решение по въпроса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си