- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болка в тестиса
Здравейте! От вчера се яви един проблем не съм сигурен дали е точно проблем но се притеснявам.. Вчера цял ден с една пряителка прекарахме деня заедно и тя цял ден седеше в мен и такива неща и около 3-4 часа стояхме в колата и се гушкахме (не сме правили секс) при което тя ме натисна 2-3 пути по интимната част но не ме беше боляло .. Малко по късно същатата вечер ме заболя корем и си помислих че е нещо от яденето през деня . Но без да искам си докоснах левия тестис и ме заболя при което го пипнах 2-3 пъти и ме болеше и също така се беше подул леко. Преспах нощта сега като се събудих не ме боли но е все още подут но не много съвсем леко по голям е от другия. Има ли нужда да се притеснявам ? И трябва ли да се консултирам с уролог ? Момче на 19 години съм !Благодаря ви за отделеното време !!
т.7
krem4et0
тъпак ! Има толкова мн постове по тая тема!
И все пак ще ти отговоря: Да, нормално е като само сте се натискали и не си я оправил !
П.С. ПРеди да пускаш тема, пусни търсачката!!!
Първоначално написано от Say It Right
хаха ами един фр. сподели, че имал съшия проблем и ходил на уролог, но било нормално споко![]()
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
Приятел, в темата "всичко за спермата" пише "единия тестис е по-голям от другия"-без паника.
При мен се случва следното, когато се кача на гондола, да кажем, при движението й напред, ме болят тестисите, сякаш ми ги дърпат назад, не знам някой да ли го е изпитвал, но бих се радвал някой да намери решение по въпроса!