.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

ЕКСТЕНШЪН..

Абе моми4ета и мом4ета..имате ли не6то против изкуствените коси?Гледам си4ки не6то обиждате и т.н просто питам не ви ли харесва или кво завиждате ли ам?Кажете кво е писна ми от тая злоби4ка

Град
    in your sweet dreams
    гръмни са ма патко заблудена смешна си ! кат ти харесва слагай си изкуствена коса - на който не му харесва нема да те гледа ... и ако имам нещо против изкуствената коса ти кфо ше напрайш ?! ше кажеш че ти завиждам и т.н. тъпи лапета ТЪПИИИИИИИИИ
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Аз нямам нищо против,въпреки че нали знаеш естественото е най-хубаво.зависи и от човека, който си е сложил такава коса.аз лично съм виждала момичета с присадени коси,които са мн мили и мн добрички,но по мои наблюдения 90% от носещите такива коси са надувки,които си мислят,че така стават нещо повече от другите хора.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Дааааа надута с1м майната ви

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    надута си ама сигорно в лицето приличаш се едно са те били с лопата а акъл немаш и за 2 стотинки ама иначе си надута .. имаш си едно такова самочуствие без покритиее ... такива като теб са адски смешни слагай си изкуствена коса - като ти харесва кой те спира ?! нали си надута кфо ти пука кфо мислят другите ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Голям фен
    Ихаа... Колко важна тема ..

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    гръмни са ма патко заблудена смешна си ! кат ти харесва слагай си изкуствена коса - на който не му харесва нема да те гледа ... и ако имам нещо против изкуствената коса ти кфо ше напрайш ?! ше кажеш че ти завиждам и т.н. тъпи лапета ТЪПИИИИИИИИИ
    na mqsto kazano

Град
    У вас :)
    Мииии аз познавам 2 момичета,които са с присадени коси и двете нямат нищо общо помежду си Едната е супер,хипер,мега надута и колкото е хубава,толкова е куха горката Другото момиче обаче е много мило и забавно и като цяло е приятна и не се прай на много великата щом е с присадена коса Иначе мен не ме грее кой и защо си присажда коса,така че кво ти пука дали на другите им харесва тва,че си с присаден коса
    Listen To Your Heart!

надута си ама сигорно в лицето приличаш се едно са те били с лопата а акъл немаш и за 2 стотинки ама иначе си надута .. имаш си едно такова самочуствие без покритиее ... такива като теб са адски смешни слагай си изкуствена коса - като ти харесва кой те спира ?! нали си надута кфо ти пука кфо мислят другите ...

Не,че нещо,но момичето просто попита ако толкова се дразните от темата и не пишете,а и не мисля,че можеш да кажеш на човек,че е грозен при положение,че не си го виждал.Пък и на снимката се вижда,че няма нужда от присаждане на коса.

По темата всеки се стреми по някакъв начин да прикрие свойте недостатъци,било коса,нос,гърди или т.н.Който има нужда да си присажда и ако някой ден косата ми стане найстина ужасна ще си присадя !

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от love^veselka

Не,че нещо,но момичето просто попита ако толкова се дразните от темата и не пишете,а и не мисля,че можеш да кажеш на човек,че е грозен при положение,че не си го виждал.Пък и на снимката се вижда,че няма нужда от присаждане на коса.

По темата всеки се стреми по някакъв начин да прикрие свойте недостатъци,било коса,нос,гърди или т.н.Който има нужда да си присажда и ако някой ден косата ми стане найстина ужасна ще си присадя !
    na snimkata moje vi e s izkustvena kosa...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Dreamland Varna
    ^besnicataa

Eбахти ограничения човек, майко не не неее
    Направо се чудя на тъпотата на някои хора
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

оооофф комплекси...секи е комплексар ама вие прекалявате!!! ИМАМ ИСКУСТВЕНА КОСА-НЕ ЗА6ТОТО СИ НЯМАМ ХУБАВА И ГЪСТА КОСА А ПРОСТО ИСКАМ ДА Е ПО ДЪЛГИ4КА ТВА Е !!!БАХТИ ТЪПИТЕ,ЗЛОБНИ ХОРА АКО БЕХТЕ ПО СВЕСТНИ НЯМА6Е ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ ТАКА !! ИИ АКО ИСКАТЕ ПАК ГОВОРЕТЕ ПРОСТОТИЙ НА МЕН МИ Е МН ЗАБАВНО ДА ВИ 4ЕТА ГЛУПОСТИТЕ---ЗАКЛЕВАМ СЕ !!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ograni4eno.......
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    дарлин' що се прайш на по-смешна, отколкото си...казаха ти ако си надута и ти харесва кво ти пречи мнението на някви хора в някъв форум....да, не ми харесва, щот колкото и кинти да дадат ваще се вижда, че не е твоята коса...пък и каквото и да говориш екстеншъна ти и моята естествена коса са несравними...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Абе това момиче пусна 100000 теми за косата..не усещате ли,че явно има нужда да се похвали с новата си изкуствена косичка?
    А по темата не,не ми харесва изкуствената коса,ама щом се чустваш по-голяма и по-яка с нея давай, 'кво ти пука,че си смешна..айде лека вечер

1 фр беше казал "сяка 2-ра п*тка вика "надута съм и квоо?" ЕМ ТЪПА СИ К'ВОО ?!
    Всеки с мнението си.. Това е

Град
    in your sweet dreams
    иии значи като си имаш изкуствена коса нас всичките ни е яд и сме комплексирани само и единствено щото мислиме тфа за смешно и тъпо ахаха ... миличката тя ... имай си самочуствието имай си изкуствената коса - а кой мислиш го ебе ?!

Само като видях кой е автора на темата,се усетих,че е става въпрос за коса

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Автора на темата май търси внимание

Супер фен Аватара на Exothermic

Re: ЕКСТЕНШЪН..

Абе моми4ета и мом4ета..имате ли не6то против изкуствените коси?Гледам си4ки не6то обиждате и т.н просто питам не ви ли харесва или кво завиждате ли ам?Кажете кво е писна ми от тая злоби4ка
    По-скоро ти си злобничка, мила ... намери си друго занимание, нямаш право да държиш сметка на никой тук ...
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

омгг ахахха нямаш право да се надуваш;] не си красива просто;] и кво се хвалиш с тази коса ахахахаха най голямата хаха

Re: ЕКСТЕНШЪН..

Не мога да разбера къв ти е проблема Всеки си има мнение!Като ти харесва ходи си слагай на някой може да не му харесва
    най-малкото ме е гнус да имам нещо чуждо на главата ми!

хахаха вие 4ак ре6ихте 4е се хваля пффффф СелянкИ,ама и на мене не ми пука вие да не мислите простъ пуснах тема ей така ама яко се нервите хьаьхахьххахах

Мега фен Аватара на Blab
    Пфх!
    Моята коса е прекрасна и без добавки, тъй че подобни присаждания не ме вълнуват.

Косата ми си е прекрасна и така. Не бих отказала да е по-дълга, но си искам своята.
    И съм против удължаването на коса. Като я искаш дълга - еми пусни си я. И като имам против сега какво?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си