.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

ooooo Несподелена

nespodelena lubov - kakvo da pravq?[/b]

Дай малко повече инфо,за да ти кажем.

Град
    Непостоянно

Re: ooooo

Цитирай Първоначално написано от didddi
    nespodelena lubov - kakvo da pravq?[/b]
    яж пуканки
    .!.

ami momi4e sam

Каква изчерпателна информация,няма що!!

Голям фен Аватара на sapphirr
    преживей я...друго няма кво да ти кажа

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Angel_of_the_Night
    Каква изчерпателна информация,няма що!!
    .!.

Имах впредвид да кажеш какво точно става,но... заеби.

Като е несподолена защо не си го зарязал още?

В същото положение съм и е много гадно !

В същото положение съм и е много гадно !

Супер фен
    Какво да правиш ? Лесно е...Като за начало почни да плачеш и удряй с всичка сила някоя възглавница,като се усмириш иди до кухнята и вземи цялото сладко което има и почни да се тъпчеш. После пак започни да плачеш, вземи алкохол (гледай невинно) пийй ! Пусни си на "Кой сега до теб заспива" (не знам дали се казва така песента, но който я е слушал ще ме разбере ). Плачи докато пиеш и пий докато плачеш. После...ами пак плачи. Накрая отиди вземи бръснарското ножче и си прережи вените - хубавото е че тука имаш 2 алтернативи - да скочиш от някое високо място или просто да изкачаш да поизтече малко кръв докато загубиш съзнание и на сутринта се озовеш в болницата с притеснени родители около тебе. Ако изпълниш втората алтернатива ти се отваря още една нова стара алтернатива. Да плачеш, а след това да се депресираш до дупка, да станеш несоциален и антисоциален човек, да се регистраш в аха.бг и да пишеш как някой си те е прецакал и вече не си кучка на никой. И такам-хайде ти си на ход

Успехи.

Забрави го и намери друг..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Какво да правиш ? Лесно е...Като за начало почни да плачеш и удряй с всичка сила някоя възглавница,като се усмириш иди до кухнята и вземи цялото сладко което има и почни да се тъпчеш. После пак започни да плачеш, вземи алкохол (гледай невинно) пийй ! Пусни си на "Кой сега до теб заспива" (не знам дали се казва така песента, но който я е слушал ще ме разбере ). Плачи докато пиеш и пий докато плачеш. После...ами пак плачи. Накрая отиди вземи бръснарското ножче и си прережи вените - хубавото е че тука имаш 2 алтернативи - да скочиш от някое високо място или просто да изкачаш да поизтече малко кръв докато загубиш съзнание и на сутринта се озовеш в болницата с притеснени родители около тебе. Ако изпълниш втората алтернатива ти се отваря още една нова стара алтернатива. Да плачеш, а след това да се депресираш до дупка, да станеш несоциален и антисоциален човек, да се регистраш в аха.бг и да пишеш как някой си те е прецакал и вече не си кучка на никой. И такам-хайде ти си на ход

Успехи.

от това по добър съвет не съм чувала и виждала...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    ami momi4e sam
    Е гарантирам че тва никой не го е очаквал.Даже аз съм потресен.От тези думи ми стана ясно положението и мисля ,че алабалапортокала ти каза кво тряя да направиш

--------------------------------------------------------

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Нищо недей да правиш,че по-лесно.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Може да се спъне напът за кухнята
    Наистина е много гадно и аз съм в това положение ,ама кво да прая да се режа ли ??? Просто я/го забрави......

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    миии живота продължава земята продължава да се върти .. и ти продължаваш да живееш към следващото разочарование ( а може би не ) моят съвет е намери си хоби занимание с което да ти минава времето и акъла ти да е там а не по момчето за което иде реч
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

ще ти мине

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala

Успехи.
    Абе то наистина звучи забавно,ама всякъкви луди има,туко-виж те послушала...
    Имам чувството,че само чакате някой да каже че има проблем и да му скочите дружно
    А иначе по темата-преживей я тази любов,гадно е,ама няма какво друго.
    Успех

Бъди момиче,те ги разбират тия работи

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ми нищо не моеш да направиш.. Чакаш да мине болката..

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    ami momi4e sam
    az sam mom4e
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Забрави въпросният човек,ще е трудно,но времето ще ти помогне.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    преживей я...друго няма кво да ти кажа
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си