Мислите ли, че е възможно? Според мен ДА и съм готова да докажа. Две от най-добрите ми приятелки са от други градове... далече от моя. Едната познавам от вече 3 години чрез нета, тя ми писа и досега сме си неразделни, когато влезем в Skype, чувствам я наистина мнооого близка. Даже в момента й пратих нещо като... есе , чрез което излях любовта си към един определен човек... И тя веднага му обърна внимание, наистина се ценим много... Имаме и общи интереси, които още повече крепят френдшипа ни... С другото момиче пък се запознахме на село лятото на 2003... Тогава още бях малка, тя е с 3 години по-голяма от мен... И ми казваше наскоро, че когато ме видяла, си казала: "Ба, к'во е т'ва момиченце смешно?!" С нея обаче споделихме адски много моменти през тези няколко летни седмици, когато се виждахме досега, сега пишем по Skype, всичко си знаем... Тя ми призна, че съм една от малкото й приятелки. Е, кажете? Имате ли и вие някакво такова другарче онлайн, което да чувствате наистина близо до себе си? Възможно ли е такова приятелство?