- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За коси4ката ..
Като правите секс с гаджетата си мом4етааа оби4ате ли да ги хва6тате за косите ако са им дълги и възбужда ли ви това???Или когато ви духат ?КЪМ МОМ4ЕТАТА Е ВЪПРОСА
kum kogo e ofrmuliran vuprosa-mom4etata ili momi4etata?! i kakuf e vuprosa?!malko e nato4no formiran..
Съвсем точно си е казано.Първоначално написано от Rise_Against
Към момчетата е.
Еми на мен ми харесва,ама не като ги хванеш да дърпаш много силно,а съвсем леко!
Na moia mn my haresva i kazva 4e my deistva vuzbyjda6to...Problema e 4e na men mi haresva da me skybe po-silni4ko a toi ne smee![]()
Гаджето ми много му харесва когато е възбуден да ме хваща за косата,пък и да не е също!А пък аз да си призная,когато му правя свирка и той ме хване за косата,хване я здраво близо до корените и леко ме скубе се възбуждам ужасно много!!!![]()
еййй нали момчета трябваше да отговарят ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ми не дърпане или нещо от сорта, ами или просто си слага ръката на косата ми или просто я хваща лекичко![]()
Mdam. Sluchva se. I e vuzbujdashto. Nai-chesto se sluchva na zadna i kogato duha. No gledam da se e nasturvila dobre predi tova. Togava podludqva![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Яко е стига да не е като в приказката `Дядо вади ряпа`.
Eventful past is everclear.
HahПървоначално написано от FaHrEnHeit
Imenno
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
И моя така :PПървоначално написано от amatorium
е па да![]()
стига де остана без коса........
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Аз лично когато ми правят орална любов я държа за косата,не дотолкова че ми доставя удоволствие а че постоянно и пречи и един вид и помагам ... поне така си мисля а пък и тя не ми е казала че не и е приятно така че ... но коммент![]()
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
http://azsymgogo.aha.bg
Хване ли ме за косата ... умирам ... действа ми много странно това ... ненормално странно ...
аз също полудявам като ме хванат за косата,става ми мнооого яко,пък и когато ми е пусната косата пречи!Но аз си падам малко по по грубичкото...![]()
Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
http://www.jivotno.com/svirka
Благодаря
Приятеля ми мноо обича...особено на задна...![]()
чесно да ти кажа предпочитам да е плешива ...... ам за жалост мойта е с дълга кестенява коса и постоянно ми влиза в устата или като лапа ме гъделичка мн ......... и тва ме нервиам кво да се прей ....
но определено не ме възбужда
Първоначално написано от FaHrEnHeit
много радва тва хахах
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Въпросът като е към момчетата не пречи и момичетата да дадат мнението си.Та... на мен мн ми харесва да ме скубят,ама нежно...Обаче,мн по-голямо удоволствие изпитвам,когато аз скубя.И когато съм с някого и се окаже,че косата му е мн,мн къса и няма как да я хвана,мн се изнервям и...му правя нещо гадно,като например да го ухапя гадно.
И едно уточнение,това не означава,че си падам по момчета с дълги коси.![]()
обичам да скубя и да ме скубят![]()