- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска на кръста?
Момиче съм обаче имам доста косми по кръста. Кола маската мисля, че е най-добрия вариант. Каква е цената и много ли боли?
зависи
мисля че почече от 10 лв няма да ти вземат
болката е секундна
търпи се
после се свикваа
А колко често ще трябва да ходя. Имам предвид бързо ли изникват косъмчетата?
ами пак зависи от окосмяването
наи вероятно през месец
питай като ходиш там ще ти обяснят
Ми с депилатор не е ли по-безболезненоЩото и аз имам косъмчета по кръста,ама не ми се иска да ходя на кола маска
![]()
Listen To Your Heart!
ole malko tap vapros ama kvo e depilator?
Намазваш се с крем-депилатор(примерно Veet) изчакваш няколко минути и махаш или с шпатулка или с нещо другоПървоначално написано от radoslava
![]()
Listen To Your Heart!
se si mislq 4e se kazva depilartoar..... a tova depilator sigurno e smeska mejdu depilartoarta i epilatora![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Айде за да не отварям нова тема да попитам какво бихте ми препоръчали за премахване на косъмчетата по ръцете.До сега почти не се забелязваха и бяха малко,ама вече трябва да ги махам![]()
Listen To Your Heart!
ami az si gi maham s epilator
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Не е ли прекалено болезненоПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()
Listen To Your Heart!
Ами мен ме боля първия път и после свикнах......не се бой не е страшно
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Ок.Мерси за съветаПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()
Listen To Your Heart!
И още един съвет НЕ ПРОБВАЙ С ДЕПИЛАТОР ИЛИ С БРЪСНАЧ после порастват по твърди.....Или епилатор или кола маска...![]()
И аз! В началото боли ама после се свиква :]]Първоначално написано от malkata_sladurana
от опит мога да кажа
с епилатор боли мн повече от кола маска
отидете да пробвате нищо не губите и НЕ Е АДСКАТА БОЛКА за която сте чували
другото което е
от 3-4 дръпвания и няма да имате косми а с епилатора едно че ще боли
друго че не става мн гладко и трето траа 30мин да се зориш
по добре отиваш на кола и ще те опраят за 5 мин със сигурни резултати