- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- основата на вашата връзка
kakvo e v osnovata na va6ata vrazka seksa lubovta priqtelstvoto ili drugo /napi6i koe e/
През всичките си кратки дву или едноседмични връзки винаги ме е крепяло това че ще правя секс и за мене това е била основата.
Убиване на времето предимно.
в началото беше желанието да не съм сама и фактът, че Аз го харесах много, а той просто нямаше как да се измъкне. Сега мисля, че е любовта. но сексът си я крепи както и да го погледнеш. А да не забравя, че той е най-добрият ми приятел........Абе всичко е комплексно. Не може във 1 ВРЪЗКА да е само любов, само секс или само приятелство.
Moqt priqtel se griji za men kato maika,sekara mi kato bashta,spodelq opit kato po-golqm brat,razbira me kato nai-dobar priqtel.
I mnogo me obicha i sexa e mnogo hubav s nego.
Obshto vzeto ot vsichko po-malko krepi tazi vrazka![]()
много правилно.Първоначално написано от krem4et0
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Вече май нищо![]()
За момента взаимна подкрепа - и двамата си създадохме доста проблеми, за да сме заедно, особено аз, има и страст - все още не сме правили секс, така че не мога да кажа секс.
Едно от 3-те
1)секс
2)губене на време
3)любов(приятелство+секс+пр ятно прекарано време заедно+много емоции)
4)да видат хората,че съм готин и имам яко гадже
Е такива връзки съм имал,бил съм в приятелски отношения с женски обаче истински приятели между момче и момиче според мен няма.И това си е естествено защото половете се привличат.
Искам някой ден да бъда влюбен във връзката си и когато давам всичко от себе си да получавам същото в замяна![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
toi e nai dobriq mi priqtel...bez nego sam izgubena ... obichame se bezkraino mnogo a i sexa e super...imame si golqmo doverie i se podkrepqme postoqnno ... imame si vsi4ko v nashata vrazka
Започна с приятелство,но сега има от всичко!![]()
Връзките ми нямат основа, летят си във въздуха...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Любовта...![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
" В една любов трябва първо да има приятелство, после е любовта. "
това е което мисля аз
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз ... не възприемам приятелката си като .. момичето с което ще се целуваме , ще се галим и ще се гушкаме ..
Да , има някви проценти в главата , с тази мисъл , но за да е някой с теб , с тази цел , трябва да ти е най-малкото което - Приятел ..
Радвам се , че за разлика от много приятели които имам , тя е .. специална за мен , защото .. много неща съм споделил до момента , и ще споделя надявам се , ще бъда изслушан и ще чуя мнение .. а дори и да няма мнение , ще бъда прегърнат .. някой ще ме разбере.
Мисля , че на приятелство .. и на взаимна любов се крепи ..
Всяка връзка трябва да се крепи на това
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
ne mislq 4e bix mogla da namerq 4ovek koito dame obi4a pove4e ot priqtelq mi!toi e idealen vinagi me podkrepq,imame si doverie razbirame se,karanicite sa6to poddarjat na6ata vrazkaSEX e naprao STRAHOTEN!obi4am si go mnogo!
![]()
![]()
![]()
![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
И аз така мисля!Как си намери твоето момиче,как я впечатли,може и на ЛС да ми разкажеш,защото ми е трудно да си хвана такова момиче,сподели опит моля теПървоначално написано от Pepi Designs
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ме тооПървоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от ™G-Baby™
Първоначално написано от Gabriela_