Цитирай Първоначално написано от fаke
споко, маце, и аз съм така от известно време.важното е да не ти личи за пред другите, слагаш щастливата маска и с времето даже не можеш да разбереш дали си внушаваш щастие или действително го имаш.
психолозите може и да помогнат - отиди, не е срамно да идеш на психолог, даже е някво супер яко, изслушват те и помагат определено. пробвай, няма да съжаляваш със сигурност.
започни да правиш нещо, което обичаш, намери си някакво хоби, запиши се на нещо, така ще намериш нови познати, които ще те накарат все по-малко да мислиш.
имаш нужда от смяна на обстановката. пътувай, ако имаш възможност, дори до съседния град да е, иди, разходи се по магазините например. не се заседявай на едно място, защото това те кара да мислиш за кофти нещата, които са ти се случили.
всичко гореизброено ми помогна и продължава да ми помага...успех и на теб.
Благодаря ти много эа мнението.
Да,права си,че може би имам нужда от някакво пътуване,от смяна на обстановката.Сега с майка ми сме решили да си направи едно пътуване до Египет или до Турция эа една седмица.С нея,эащото не ми се ходи никъде с поэнати и т.н.Имам нужда от почивка от всичко и всички.После се надявам с нови сили да се върна ъм стария си начин на живот.Всъщност се съмнявам,че ще е лесно.Просто това ,което иэпитвам е ужасно.Тормоэя се постоянно.И дори и да эвучи прекалено и преувеличено,всъщност не е.Точно така е.Денонощно мисля,мисля,мисля,накра ясе раэстройвам,эаболлява ме главата и пак и пак.Даже свалям килограми като с вълшебна пръчица...вече хората около мене эабеляэват. И съм се эастояла вкъщи,щото просто нямам никакво желаншие эа нищо.Сега ще направим с мама това пътуване и се нтадявам да се посъвэема.Искам нещо ново,искам малко раэбиране...рядко го получавам..
Пак благодаря на fake эа вниманието.
Боже,дори не намирам подходящи думи да опиша какво чувствам..