- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисионерска поза?
Ебааугу толко ли е трудна или аз съм си карък. Не съм правил секс много пъти досега - 7-8 най-много. Начинаещ съм. И досега никога не съм успявал да направя мисионерска поза. Се едно ми е трудно някак си, чувствам ,че съм много високо над нея и пениса ми неможе да стигне до оная и работа. На няколко пъти опитвах, но тя постоянно си дигаше кръста на горе и накрая спря и ми каза "стига, че ме заболя".
Ква е цаката толко ,че немом да схвана. А ми се иска да я еба повече аз нея, а не тя мен както беше досега.
-edit- Трудна ми е в смисъл - като тя легне и аз застана над нея, и виждам ,че тя е на много по-ниско ниво от мен. Някак си немога да се свия в колената и да и го сложа. Незнам, странно е наистина и аз немога да си го обесня. Просто ми е неудобно, ебаси...
Още по - странното е ,че вече започвам да се притеснявам и да отбягвам секса с нея, за да не се изложа пак и да я оставя незадоволена. Много зле...много![]()
Kak taka ti e trudna misionerskata poza?Tq e po-stara ot sveta![]()
Kolko si visok?Toi sigorno Slavi Trifonov nqma problem da q pravi,apak na tebe ti trudno...
Zastavash na kolene i neiniq hansh nagore i gotovo.
Neshto mi e trudno da q obesnq ama e super prosta.
Ми като искаш да я ебеш повече ти нея,тогава давай на задна.
А иначе аз не разбирам...как така не можеш на мисионерска.Съжалявам,но наистина не си го представям.В смисъл-ами посочи му пътя с ръка и смятам,че ще стане.
Ako ti e tolkova neudobna, sloji i vuzglavnichka pod dupeto. Pomaga mnogo.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Легни върху момичето де......Тя да те прегърне здраво и малкият ти приятел е точно до котето й......
ами тя и мацката ако е застанала като дърво и не разтвори и качи малко краката трудно ще станеможе да не е само при теб причината.
o6te edna tapa tema
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Първоначално написано от ЗАЙО БАЙО
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от krem4et0
...и не я мъчи да си надига кръста повече....
:P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3