- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко?
Първоначално написано от hiro
и при мен беше от до същото !!
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
Ami az...naa...14 v apartamenta na moya togava6en priyatel![]()
хахаха... интересен въпросдо миналата година бях много стеснителен, а пък с'я :X лилимайкууу, чакаля само... иначе на 15 се разцъкахме с една мацка(по темата)
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
minalata godina na 4 uni bqh v toq hotel am ti si go pravil predi mn godiniПървоначално написано от ubuntu
ta samo da pitam na koi etaj i nomer staq da ne e prekaleno golqma suvpadenie
![]()
![]()
po temata I'm virgin![]()
e ко съвпадение , като си девственаПървоначално написано от romantika_f_13
))
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
imam predvid da ne stane suvpadenie na staiteПървоначално написано от Jeuelle
taq godina kato hodim pak nqma da iskam da spq v taq staq
![]()
![]()
![]()
![]()
emi az sam na 15 i vse o6te sam si virgin![]()
на почти 16 у приятеля ми хР
az ne sami sam na 14
Голям размер на картинката! /machoka/
ami az vse o6te ne sum no mislq ve4e skoro da go pravq na 14 sum i mislq 4e e normalna vuzrast sled nqkolko meseca 6te moga da otgovorq na tazi tema kakuvto e i vuprosa no az da kaja![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от qvniq
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
na 17 v detska gradina![]()
На 17 в апартамента му
ОБИЧАМ COCA-COLA...
на 17 и няколко дена ( на студенстски празник беше хаха) в апартамента на приятеля ми тогава.
ПС: и моля ви не се срамувайте че на 13 "съм още девствена". че то е нормално! надявам се:Р
kolko takiva temi o6te 6te pusnete,ako moga da popitam?!moje bi sa4etanieto na bukvite v sdumata "tarsene" ne moje da se pro4ete,razbere ili kakvo???!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
на 16 ,на плажа в палатка (july morning)... незабравимо .... възможно най-добрия начин по който можеше да стане с момиче , което много обичам и все още сме заедно
На 16 съм и съм девствен![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Тцтцтц не можа ли да изчакаш поне да станеш на 15-16 години. . .Първоначално написано от stoi4encety
На 13 .По време на купонче . Небеше хич романтично като се има в предвид че поех 2 момичета едно след друго купона ми се видя дълъгПървоначално написано от rammstein
![]()
![]()
мм беше много отдавна..преди 4години..бях на 14 ..а за мястото-в апартамента на приятеля ми
Schranz music is my world !
[size=12]eeee tuka rabotata e opasna!e ti si mnogo izdrajliv bil kato za parvi pat!predstavqm si sega sigurno gi poema6 po 10-20 navednuj!!hahhaha[/size]Първоначално написано от sandrin
SEX is like NOKIA-connecting people,like Nike-just do it,like PEPSI-ask for more,like SAMSUNG-everyone is invitet, and like me - too good to be true!!!
И аз на 18 1/2. На неговото легло,а той е малко по малък от мен.Беше невероятно....Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Ми на 13 съм не съм правила секс и не мисля да правя скоро, мисля че е съвсем нормално първия ти път да е на около 16-17 .Като гледам ся повечето на по 13-14 години.Малко ми е очудващо.