.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 131 от общо 131

Тема: На колко?

Hybrid View

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    На 17 съм и ... все още съм девствена.Сигурно на повечето тук това ще им се стори странно,но е така.А пък и честно казано това въобще не ме притеснява.Чувствам се добре така и не смятам,че съм сбъркала,че не съм го направила все още!!

на 16 в апартамента, в неговата стая, на неговото легло....

Я малко Усещaне

Цитирай Първоначално написано от луничкатааа
    На 17 съм и ... все още съм девствена.Сигурно на повечето тук това ще им се стори странно,но е така.А пък и честно казано това въобще не ме притеснява.Чувствам се добре така и не смятам,че съм сбъркала,че не съм го направила все още!!
    Не е странно, въпрос на избор пак и няма закакво да се срамуваш или да се притесняваш, мойте приятели всичките са на по 18 и са девстевни пак им дреме на косматите газове нещат да се сексат и тва си е

Град
    РЮАР
    На 15.. не 14... в тях... хвани си кака да те Утрака

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Аз изобщо не се притеснявам,както и казах по-горе.Само споменавам обаче,че в днешно време това да си на повече от 14год. и да не си го направил направо е срамота!

Най-яко си е Вкъщи... По-точно В кухнята на плота или В Банята .... В банята е най-якотоо аз бях на 14 тя беше на 16 в тях... само там имаше възможност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си