.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

За женската депресия

Такааам, ето че настана един проблем, с който надявам се ще ми окажете малка помощ да се справя.
    Проблема е, че момичето което обичам(взаимно е, тя е на 19) от известно време е в нещо като депресия. Прекалено мн учи в стремежа си да постигне мечтата си и, като че ли напрежението си оказва влиянието, а като включим и други проблеми(предпочитам да не споменавам за тях) въобще настроението й се скапа отвсякъде. Та въпроса ми е: с какви действия мога да променя това, като се има впредвид, и че в този моменент като че ли се отдръпва.
    10х

Град
    там където си излишен!
    еми аз ще те посъветвам да си до нея и да я подкепяв във всяко едно нейно решение а за одръпването споко сега за нея е важно да си осъществи мечтите за това и ти помагай за да види че има подрепата и упората ти :P успех
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

съгласен съм със предишния коментар плътно до нея

Град
    у вас ;]
    аз също съм съгласна с по предишния коментар.. и на мен ми се е случвало да съм в депреция за кратко ама ми минава лесно, просто бъди мил и нежен с нея, показвай и че я разбираш и че тя може да разчита на теб
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

i v nikakuv slu4ai ne q nasilvai da pravi ne6to, ako ne iska
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз не знам какво да те посъветва,аз до сега не съм била в такова положение,както е приятелката ти.Виждами се,че сега е много натоварена,и много отговорности има...
    Скоро и аз ще бъда в нейната ситуация,но сега още не знам какво да те посъветвам,освен успех!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Подкрепяй я, ама гледай да не и станеш много близък приятел, че тогава шанса ти не е особено голям..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Поговори с нея, намери някаква светла страна на нещата.Направи така, че да се усмихне.

Град
    In Devil's Castle
    поне при мен депресията може да си отиде единствено сама...ако някой направи нещо ,допълнително се дразня....естествено,това е само за мен..за нея не знам
    someone else...

Град
    somewhere over the rainbow
    Говорете малко Лично аз не смятам,че има основание да си го изкарва на теб,само защото е изнервена.Въпреки че,и на мен ми се е случвало,обаче обстояталствата тогава бяха други,защото той беше загубил скъп за него човек и т.н..С времето ще и мине

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    bydi do neq,opitai se da i pomognesh zapostiganeto na mechtata i.Ako moje da stane i tvoq mechta shte e idealno.Gledai da ne q natovarvash s drugi problemi i ot vreme na vreme da q razvlichash,da q zabavlqvash i obichash poveche ot vsqkoga
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Опитвай се да я разсейваш от време на време от проблемите й. Правете нещо, които до сега не сте правили, ходете на нови места, дори можеш да й подариш нещо мъчнико, просто така без повод.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си