.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво има там?

А на колко години си ?!

важно ли е? на 15

Град
    у вас ;]

Re: Какво има там?

оле мила, ама ти искаш да се отвориш с пръсти ли? и то само за да разбереш дали ще имаш кръв?? а за заглавието на темата.. ами според теб какво може да има там??
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

ti kfo? da se otfori6 se opitva6 li e tctct ae momi4e q nedei prai prostotii, ostai taq raota na mom4etata,pyk i kfo tolkova...
    нЕ сЪъм идЕАлнА..прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА...акО оБичАм, оБичАм дОкрАй...нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй
    |ll.l.|||..l|||..||l|.||l||ll|l...|||l|l

bati vaprosa,kakto i da e ...sa po temata az da ti kaja 1 pat nqmashe krav pak sq za tebe nz i na 15 godini devstvena
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Ако искаш ми пиши аз ща отвора Е зависи дали ще те одобря но мога да ти сварша мръсната работа

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от sexy&crazy
    bati vaprosa,kakto i da e ...sa po temata az da ti kaja 1 pat nqmashe krav pak sq za tebe nz i na 15 godini devstvena
    и какво като на 15 години е девствена??

12 sm nawytre , moje i da ima

Pri vsqko momi4e e razli4no taka 4e ti moje i da ima6 krav kogat sa ebe6 za 1 vi pat moje i da nqma6

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от apologize
    ах само като си предтавя че мога да оклепам всичко .. ми се повдига .. ахх .. ужас...
    едва ли ще имаш чак толкова кръв, ако изобщо имаш..

Кфо ли може да има отдолу... някое съкровище намери ли в тия 12 см?

Иначе - химена НЕ е на 12 см навътре - химена е на ПОВЪРХНОСТТА - съвсем отвън - тфа е кожен "израстък", така да се каже, на малките срамни устни. Като ще търсиш химен търси където трябва...Няма смисъл да си пъхаш разни предмети и тн толко надълбоко... а надълбокото се намира шииката на матката... може да си "закопала" навътре и затфа да те е заболяло...
    Попринцип химена е доста разтеглив, а и има една дупчица в него, откъдето изтича кръвта при цикъла ти... та ако си била внимателна със себе си най много да си разкъсала ЛЕКО химена, но не и изцяло.
    Естествено че ще те е боляло - не си била възбудена, а просто любопитна... та сигурна съм че още си си девствена, а и за мене термина девственост означава човекът да не е имал полов контакт с човек от противоположния пол. химена може да се скъса и при спорт, но тфа не значи че не си девствена.
    А относно квърта при 1я път - относително е да се каже ... Ако си много възбудена и тн - партньора ти е мн нежен с тебе ... вероятно няма и да има... зависи и от химена, зависи и колко си тясна...
    Та като заключително изречение - независимо химена там ли е или не напълно ти си си девствена, щом не си правила секс с момче. И така и иначе пак ще ти е 1 път, пак ще е вълнуващо, пак ще е дори страшно...
    Това е от мен, дано да съм помогнала поне малко - и споко... (дано да си била поне с чисти пръсти да не хванеш някоя инфекция)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си