маи доиде времето да си споделя и аз проблема .. първоначално мислех да пусна темата анонимно но.. но след малко размисли се отказах та малко ми е трудно да започна защото не мога да си събера мислите в главата нямам намерение да ви описвам 2 листа как гаджето ми ме заряза и ми е супер кофти от това .. да наистина ме заряза .. ходихме горе долу месец и половина(тук вметвам една скоба че по принцип не издържам толкова време с момчетата 5 6 дена и .. ) оф да в начаааалото тои изобщо нямаше никакво отношение към мен.. излизахме но виждах че тои не се инт от мен.. както и да е нз как стаана предложи ми и аз се съгласих ииии тогава почна всичко.. мале още помня колко кефско ми беше минаваше по коридорите на даскалото виждахме се спирахме се гушвахме се правехме си нашите си работи .. спомням си как си въртях косата по пръстите когато си мислех за него всяка сутрин като ставах си казвах "боже благодаря ти с него съм " хихи дааа бахти имам чувството че тои ми е my "baby love" излизахме си с него та 2 седмици след като тръгнахме на един купон вкъщи тои изръси .. "обичам те" .. тогава ми го каза а първи път от една страна бях щастливаа от друга не толкова но .. за периода от време през които ходехме бях забравила какво е да си самотен и какво значи думичката "нещастие" държеше се с мен сякаш бях неговата "принцеса" пф коренно ме промени .. и наистина всичко беше наред.. говорила съм си с негови приятели всички те ми казваха че бая е хлътнал по мен че мн си ме харесва и т.н. .. и всичко наистина беше перфектно като в няква приказка беше хах спомням си как излизахме на кафе нещо му се нацупвах иии се обръщах на другата страна тои се доближаваше гушваше ме и казваше "оле зн ли че си мн сладка като се зацупиш така.." след това следваше и реплика от някои друг.. "бахти сладурите.." хах всички ни подкрепяха в тва.. наистина беше прекрасно никога не съжалих че съм тръгнала с него .. и още не съжелявам та в неделя вечерта (не се бяхме виждали няколко дена понеже все някои е зает..) ме покани да ида с него в един фр не ми се ходеше отказах му .. вечерта ми написа че имал нещо важно да ми каже и че иска да се видим спешнно.. веднага зацепих за кфо става въпрос-искаше да скъсаме .. попитах го тои не отрече но каза че не искал да става по скаип.. на следващия ден се видяхме и наистина скъсахме когато го попитах защо тои почна да обяснява че "не ме обичал" и .. причината която все си мисля че заради нея стана всичкото е че след 3 4 меесеца заминавам местя се мн далеч и с него няма да се видим повече и тои не иска да му е гадно .. да де ама 3 4 месеца са бая време и ние можем да си скъсаме преждевремменно заради друга причина първоначално просто мислех как може как е възможно да ходя с момче толкова време да сме преживяли толкова работи и на него изобщо да не му трепне сърцето.. че какво момиче съм аз ако не мога да накарам човека до мен да ме обикне (не ми се случва за 1ви път..) та .. смъкнах си самочувствието което си бях изградила когато тръгнахме ии отново станах самотноото момиче което си бях без никои в живота без любов до някъде понякога се чувствам че и приятелите ми ме заебават (което си мисля че просто си го втълпявам покраи всичкото това..) спрях да се смея .. ест смея се но .. или рядко или просто да не ми личи че вътрешно съм съкрушена.Толкова мислих че накрая стигнаах до извода че човек които ми е казвал "мога да ти казвам 3 пъти в секунда че те обичам" не може просто да не му пука тои като ми каза че иска да скъсаме аз се просълзих .. не може човек на които не му пука да му стане кофти от тази гледка .. та стигнах до извода че просто ми е кзал че не ме обича за да ми е по лесно или на него да му е по лесно нз.. на мен определено не ми е .. съзнавам че му е кофти че се местя съзнавам че ще е гаден начина по които ще се разделим но 100 пъти го предпочитам защото като си замина няма да го видя пак а сега всеки път като го видя ии всичко отново се връща .. омекването в краката биенето на сърцето всичко .. е тои си ми каза няма шанс да се оправим .. и аз не искам защото щом така е по щастлив значи и аз съм щастлива за него.. има и друго днес един приятел ми каза че бившия ми говорил с общ техен фр и там кфо разбрал приятеля ми нз че всъщост нещата които бившия ми наговорил доста от тях не били верни та нз какво да правя.. просто съм супер здухана .. офф за какво ги изписах всичките тези думи .. не искам съвет искам човек които да ме разбере..