.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Немога го разбера тва момиче....

Значи повечето тук вече са чели мои проблеми и както и да е нискам да почнете да ме вините ти си имаш приятелка и т.н. щот в момента сме малко скарани с нея но както и да е...Та зарибявам се тук с едно момиче и сичко ок докато тя в един момент не ми казва ама мн си сладак мн си печен но май няма да стане нищо...а преди това 1 седмица ме изяде аиде да се видим айде това айде онова дори искаше да ми идва на гости и излязохме 1 път след тва буквално ми подпали телефона и ся....На камък Защо така???????

Град
    У вас :)
    Минал и е мерака сигурно Все пак има и такива момичета за жалост
    Listen To Your Heart!

Ima momicheta,na koito im e interesno samo v nachaloto,dokato izlqzat,dokato se vidqt s momcheto i sled tova....neshto stava,neshto se pekarshva...Prosto tvarde barzo im omrazvat neshtata Za primer shte dam edna moq poznata,edin pat mi kaza,che si pishe s edno momche ot nqkolko dena parvo i bilo interesno,no izvednaj vsichko i omraznalo,taka che ne se chudi zashto e stanalo taka ima i takiva xora

Град
    у вас ;]
    може да си е намерила приятел и теб те мести на заден план вече.. или просто ако е някоя глезена и си и омръзнал или се прави на интересна..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    София
    Може да е разбрала, че си имаш приятелка

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами нали знаеш ... как искаме нещо... само него и нищо друго ... и когато го получим вече не ни е интересно ...
    вземи за пример децата .... искат някоя играчка .. искат я .. и в момента в които я получат играят си 1-2 пъти и я захвърлят .. някъде и искат някоя друга ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Ima momicheta,na koito im e interesno samo v nachaloto,dokato izlqzat,dokato se vidqt s momcheto i sled tova....neshto stava,neshto se pekarshva...Prosto tvarde barzo im omrazvat neshtata
    \/
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Незнам.Сажета който ще ти дам е да питап нея.Знам че не те улеснавям.
    Даже сигорно някоъ ще си каже баси коментара ама така ще разбереш причината за дарйанието и

Мега фен Аватара на koalka
    Ако знае, че имаш приятелка е нормално да се отдръпне...
    Иначе не знам, може мерака да й е минал, да е спряла да те харесва по някаква нейна си причина.Питай я.

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Немога го разбера тва момиче....

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Значи повечето тук вече са чели мои проблеми и както и да е нискам да почнете да ме вините ти си имаш приятелка и т.н. щот в момента сме малко скарани с нея но както и да е...Та зарибявам се тук с едно момиче и сичко ок докато тя в един момент не ми казва ама мн си сладак мн си печен но май няма да стане нищо...а преди това 1 седмица ме изяде аиде да се видим айде това айде онова дори искаше да ми идва на гости и излязохме 1 път след тва буквално ми подпали телефона и ся....На камък Защо така???????
    Пробва дали може да те има,когато види,че може не си интересен.Тъпачка според мен е
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    София
    Абсолютно същата ситуация и аз имах... неможах да разберя защо ме остави?
    Който иска можем да си попишеме

на мен не че ми пука кой знае колко щот с нея просто така се зайграх ама ся ми стана интересно защо постапи така аз нямам чувства към нея така че не е кой знае къв проблем но ЗАЩО???

Момиче е - тъпо и упорито, не можеш да го разбереш

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    е тва беше коментар

Град
    В АдА
    Или и е минал мерака
    Или е разбрала че си имаш приятелка

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Или и е минал мерака
    Или е разбрала че си имаш приятелка
    абе хора разберете в момента си нямам приятелка скарани сме тя ми каза че ме мрази и не иска да ме вижда,че съм най лошото нещо в жива й и още куп такива тай че нямам си приятелка разберете...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    A moje bi e razbrala 4e si ima6 priqtelka..

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    A moje bi e razbrala 4e si ima6 priqtelka..
    еле ти ме запока направо

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

На 13 ли е ? 14 ?
    Че те на тази възраст не знаят кво искат
    Може да си просто "Поредният" .. Матрицата :P За нея - Дежа Вю , за теб .. шанс за нещо , ама жалко , че тя не знае ..

Кво да ти кажа ... сигурно се случва , аз просто съм се начел и наслушал на разни подобни неща , така че ... де да знам , късмет там с квото мислиш да правиш и така .. оцапах ти темата.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Момче е тъпо и упорито,ама го разбираш ;]

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    чудя се ти ли си курва 4е изневеряваш на приятелката си, или тя 4е те е оставила без да ти обясни..... маи 4е си ти...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от chaos_
    Момче е тъпо и упорито,ама го разбираш ;]
    Ма ти си била оригинална\оригинален

На 14 съм..Не разбирам много обаче ако е на мойта везраст на истина не знае какво иска помисли малко вече не си интересен и тряя да се примириш а тва...

Moje bi , zashtoto si popadnal na porednata k***a !

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

прави се на недостъпна бе пич..досега тя явно е водила..нейна е била инициативата..сега е твой ред :P потърси я пак,предложи и да излезете..айде успехче с мацката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си