Първоначално написано от
meganet
Само ще кажа че по големи селяни от софиянци няма, хвърлят си боклука навсякъде правят задръствяния със шибаните си коли за тях градски транспорт няма ли? Когато има сняг особено все се оплакват че не било изчистено ми как да чистят като има 1235203964 коли Д**а простите софиянци.
оо я стига селяни софиянци селяни софиянци

по дяволите какво ви бърка ако човечеца е роден примерно във Пловдив и дошъл в София да живее.. виновен ли е!?!?! има ли нещо нередно в това ?!?!?! к'во сте почнали да се делите селяни софиянци вече ми писна бе... всички сме хора бе значи

Ти като толкова мразиш софиянците що си в софия изобщо бе ?!?!?! верно че ги мразя тия дето говорят на мИеко и си слагат по 1298391839183 тона грим и се имат за голямата работа с грам мозък.. но т'ва значи ли че всички от провинцията са като тях

боже! изобщо не ме бърка къде е роден човека.. ако ще и от Дупница да е за мен е важен характера бе мамка му а не родното му място
по темата: 3 думи бъди себе си... за да те харесват такъв какъвто си... просто имайте самочуствие СЪС покритие бе хора .. и стига с тия неща кифли,грозни , селяни, софиянци еб*ти децата бе