- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ями сега?
Здравейте,имам нужда от малко помощ или по скоро съвет.Харесвам момче от моето училище,но не го познавам.Той е 10ти клас, а аз 9ти.Напоследък погледите ни доста често се засичат и явно не съм му безразличнаНо не искам аз да правя първата крачка...Останах наранена от бившия ми, пък и не искам да изглеждам нахална и лесна...Какво да правя???Предварително благодаря на всички
![]()
намери номера му или скаип отнякъде и си угворете среща или накарай някой доверен човек да му подшушне нещичко за теб
.....Love You Forever..........
+1Първоначално написано от Forever_love_
ama nai-dobre e sama da si naprai6 raotata. . . ako 6te za 1 ogyn4e go popitai
![]()
Аз ли съм тва момче![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ами не пуша...
-Бутни се без да искаш в него
-предреди го на лавката и после се обърни и му се извини.. (малко неловко ама може да се стигне и до запознанство)![]()
-Гледкай си го да не ти пука
- разбери къде излиза , къде ходи и т.н.
ПС: Някой момче от твоите съученици да вари с тебе в коридора (ама тряа го познава) и да се спре да го пита нещо и като се заговорят може да те запознае ей така.. (преварително трябва да си го предупредила естествено... те момчетата понякога са недосетливи)
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първата крачка е проблема.
Ами разбира се, не е най-романтичното и прекрасно нещо на света,
момиче да направи първата крачка, но понякога и до там се стига.
Ето така беше с мен "Не мога, не мога" и накрая? Накрая нищо.
Заслужава си и ако наистина те харесва изобщо няма да се замисли, че си лесна и т.н.![]()
Ритни го в коляното и като се наведе да проверява крака си за счупване, му се извини, че не си го видяла.
Хей, търсим нестандартни начини за запознанство, нали?
Надеждата умира последна :PПървоначално написано от tuzaro
Тцтц това са много станни методи за запознаване бе Сисе :PПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
1вото - Извършване на насилие върху обекта на вашето желание.
2рото - Невъзпитано действие!!
3то - Епа що да не
4то - Да викнеш и КГБ и ЦРУ да ти помагат да го следиш :P :P
( Но оффенз![]()
)
The Spark
Няма нищо лошо в малко насилие. Бъди сигурен, че ще остави трайно впечатление в момчето. Особено когато след години кракът му го наболява в дъждовно време. ^^
е па не мога винаги да имам идеи които струватПървоначално написано от 5StaR
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Много благодаря на всичкиАко някой се сети още нещо да пише
![]()
Само ще ти кажа че съм била в твоето положение и много добре знам какво е...![]()
![]()
Само го зяпаш без да можеш да му кажеш нищо.Еми аз просто си намирах всякакви поводи да говоря с него-дори веднъж той дойде при мен да ме заговори![]()
Просто давай смело!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
пфф нищо не стана днес...удачно ли е да се запознаем например в сайт за запознанства ако разбера как се пише?![]()
Edin put sa vi se zasekli pogledite i veche imal simpatii !Sumnqvam se , no vse pak uspeh !![]()
хахахах да беше един път...ако беше 1 път изобщо нямаше да ми направи впечатление...ама са много затова питам![]()
ми аз тоя кет си го харесвам се запознахме два пъти а първият се(и двата пъти аз с него) намесих в разговора му,който подслушвах доста времеи той ми се ухили едно сладко...
вторият го спрях по коридора и го питах как се казва и до там и ся си говорим и по скайпа и навсекъде,ма той не ме харесва или поне до ся не е показал... :/ та можеш например да проследиш на ке пътува,демек от кой кв е и някой път да се престориш че си в неговата посока и ей така се едно без да искаш му казваш например: "ами извинявай знаеш ли как да стигна до там и там" и не след дълго го поптай как се казва и тем подобни и те така...
![]()
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through