- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем с гърдите
Здравейте , аз съм момче на 17 години . Имам проблем с гърдите ми който не е много сериозен но все пак ме дразни.
Малко са безформени и по обемни от на другите момчета , може би това се дължи на това че преди да порасна бях по пълен и сега като отслабнах някак си са си останали нз сега съм 72 кг 175 см .
Та въпроса ми е с какви упражнения да ги стегна и намаля вкъщи или в фитнеса няма значение важното е до лятото да има резултат (ясно защо)
Ходя от 2 седмици на фитнесс и правя упражнения на лежанка с 20 кг но няма забележима промяна все още .
Много ще съм благодарен ако ме посъветвате какво да правя за да мога лятото да съм в форма![]()
Еми за 2 седмици няма как да има видим резултат.Продължавай да си тренираш и с времето увеличавай тежестта малко по малко.Така няма начин до лятото да няма ефект.Успех!![]()
ходи на фитнес или прави лицеви опори, кофички
Първоначално написано от Say It Right
Има толкова фитнес инструктури, които за не много пари ще ти изготвят подходяща програма ! Бъди търпелив ... ако тия неща ставаха толкова бързо аз постоянно примерно ако надебелея да си свалямПридържам си се към мнението за фитнес инструктур да ти изготви спец програмка и всичко ще е най-добре
Просто ще се отнесе индивидуално към случая ти, което сто процента би било в полза ... стига да ти е добър инструктура, разбира се
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
hodi na fitnestam instruktora 6te ti kaje kakwo da prawi6 za gurdi....no moje6 da polzwa6 i giri4ki ima si specialna shema za uprajneniq
![]()