.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

проблем с гърдите

Здравейте , аз съм момче на 17 години . Имам проблем с гърдите ми който не е много сериозен но все пак ме дразни.

Малко са безформени и по обемни от на другите момчета , може би това се дължи на това че преди да порасна бях по пълен и сега като отслабнах някак си са си останали нз сега съм 72 кг 175 см .

Та въпроса ми е с какви упражнения да ги стегна и намаля вкъщи или в фитнеса няма значение важното е до лятото да има резултат (ясно защо )
    Ходя от 2 седмици на фитнесс и правя упражнения на лежанка с 20 кг но няма забележима промяна все още .

Много ще съм благодарен ако ме посъветвате какво да правя за да мога лятото да съм в форма

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Еми за 2 седмици няма как да има видим резултат.Продължавай да си тренираш и с времето увеличавай тежестта малко по малко.Така няма начин до лятото да няма ефект.Успех!

Супер фен
    Град
    Панацея
    ходи на фитнес или прави лицеви опори, кофички
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Повече от фен
    Има толкова фитнес инструктури, които за не много пари ще ти изготвят подходяща програма ! Бъди търпелив ... ако тия неща ставаха толкова бързо аз постоянно примерно ако надебелея да си свалям Придържам си се към мнението за фитнес инструктур да ти изготви спец програмка и всичко ще е най-добре Просто ще се отнесе индивидуално към случая ти, което сто процента би било в полза ... стига да ти е добър инструктура, разбира се
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

hodi na fitnes tam instruktora 6te ti kaje kakwo da prawi6 za gurdi....no moje6 da polzwa6 i giri4ki ima si specialna shema za uprajneniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си