.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Преса..

Преса..

Ако сега си направя косата с пресата с тези приставки за изправяне в корените дали ще придобие поне малко повече обем Може и да е имало подобни теми, съжалявам.. ще се радвам ако ми помогнете.

obem se pravi s tezi za kudrene,a s tezi za izpravqne ni6to nqma da napravi6

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    И аз така мисля .... или пък шампоан за обем, ама знам ли кой е добър и наистина помага .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    у вас ;]
    ако си изправяш косата няма да стане по обемна, но можеш да я направиш начупена към корените и надолу я изправяш, но не винаги се получива хубаво
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Ами щото се изкъпах днес, а утре съм на екскурзия, пък вече си е загубила обема Ще пробвам пък дано се получи нещо

Повече от фен
    Или преса в корените - от тези къдравите приставки или си направи обем с лака и гребенче за топиране, т.е. тупирай се в корените
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Град
    У вас :)
    Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    Или преса в корените - от тези къдравите приставки или си направи обем с лака и гребенче за топиране, т.е. тупирай се в корените
    Аз така правя и има ефект
    Listen To Your Heart!

Ami az sled kato se izkupq si izsushavam leko kosata i slagam golemi lepkashti rokli za obem,sled tova q izparavqm kato se staraq da ne izpravqm ot korenite(puk i moqta kosa e samo nahcupena ot dolu).Sushto taka nqkoi put si q pravq v korenite s kudravata predstavka na presata,sled tova topiram s lak(Cherniq na Taft) i izpravqm

Moje da nqma6 obem ako samiq kosam ti e debel i platen moita kosa e takava i obema si go pravq sa6to kato si izsu6avam kosata na dolu s se6uara.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    град на греха
    Цитирай Първоначално написано от tttttt
    obem se pravi s tezi za kudrene,a s tezi za izpravqne ni6to nqma da napravi6
    +1

Obem v korenite moje da se postigne dori i s kruglata 4etka. Na vlajna kosa...Prosto otrqbva da imash hubav seshoar. Hvashtash 4etkata, igraesh si malko v korenite, pruskash sus lak/primerno/...i gotovo. Stava mnogo lesno, efektut e dobur, izglejda estestveno. :}}

Повече от фен
    s nai sitna trqbva da stane obem ina4e prosto ne vijdam kak q vijda6 da stane taq rabota

Цитирай Първоначално написано от COP-OUT
    Obem v korenite moje da se postigne dori i s kruglata 4etka. Na vlajna kosa...Prosto otrqbva da imash hubav seshoar. Hvashtash 4etkata, igraesh si malko v korenite, pruskash sus lak/primerno/...i gotovo. Stava mnogo lesno, efektut e dobur, izglejda estestveno. :}}

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    +1

за да не пускам нова тема ... тааа харесала съм си ей тая преса дали ще върши работа като се има в предвид че е 24 кинта ?!

Мии..чесно казано мойта е 22 и си ми върши перфектна работа Миналата ми беше 74 лв точно и беше по-зле даже и от сегашната!Така че си зависи... Но най-добре ще е ако някой има такава и ти каже,иначе ние тука може да си гадаем до утре
    Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
    We kindle and char, inflame and ignite,
    Drink up, me 'earties, yo ho.
    We burn up the city, we're really a fright,
    Drink up, me 'earties, yo ho.

За всички един съвет.. ако си къдрите косата за обем с начупената представка на пресата преди да накъдрите топирайте всеки кичур без да пръскате с лак след това накъдрете и накрая леко с лак напръскайте... според мен това е идеалната формула за супер обем !!!
    Love Ickooo

Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    За всички един съвет.. ако си къдрите косата за обем с начупената представка на пресата преди да накъдрите топирайте всеки кичур без да пръскате с лак след това накъдрете и накрая леко с лак напръскайте... според мен това е идеалната формула за супер обем !!!
    +1

можеш да я тупираш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си