- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа сте навън
Моля ви незнам дали има такава тема ама споделете до колко часа сте и на колко години сте![]()
целия форум ше ме гаври ама те на 16 до 9 и половина ама има изключения и се прибирам някой път към 10 , 10 и нещо
ми и аз съм същия ... нека ни гаврят 2матаПървоначално написано от skatemore
![]()
на 14 съм .. и съм до към 9-9 и половина ...иначе на рд-та това онова ме пускат по-принцип .....
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Ами на 16 съм,и ме пускат до 11 най-късно без да се обаждам къде съм,преди станаха едни случки щяха да ме заколят там в един бой и сега наще ми позволяват по късно от 11 сам0 ак0 предварителн0 съм казал с к0й,къде,отк0га-док0га но не е задължителн0 да има някакъв повода иначе преди тази случка,ме пускаха до 12 без да казвам къде съм,но уви
![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
аиде няма праим гаври с палетата ми докогато си искам стига да ми се илиза и да не съм на работа , 22 годинки съм , малко момиченце съм още и не си играя с големите батковци , то не ми и дават амм и аз тъка не давам![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
по добре като сте на по 15 /14 стоите си из домовете после да не ви боли главата като порасните
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Аз съм на 13 години и стоя навън до 22:00 зимата а ако съм някъде по наща улица може и до по-късно сигурно някои няма да повярват че няква си тринайси годишна кифла стои до толковаАма моя град е малък и нямам такива проблеми.А лятото до 23:00 а ако съм някъде по наща улица може и до по-късно
до когато искам вече съм пълнолетна ии скоро мисля да напусна бащиния домсамо да завърша
сестра ми е на 14 години нея я пускат до 22 :15 най-късно
No martini .. no party..
Ами на 15 съм и се прибирам когато поискам - нямам точно определено време,но гледам да не закъснявам много много!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ами колкото и странно да изглежда нямам навика да се скитосвам навън до 10-11 като 99 % от форума .Обикновено се прибирам към 7 и половина-8 като съм на училище, а когато съм и на танци- към 10. А иначе за някой купон не би трябвало да има проблем ( не че си падам голяма купонджийка де
)
ПС на 15 и половина съм![]()
Don't worry, be happy!
12
до колкото си искам![]()
Еми различно. Попринцип се прибирам на другият ден или след няколко дни.
Сега нямам желание да стоя до късно ,защото е студено..
към 18 00 се прибирам и цикля в нас
На 16 съм, нямам точно определен час, но гледам към 11-12 да съм в нас. Изключение има когато ходя на дискотекаИма дни, в които дори не ми се излиза... :P
>>> House Music <<<
на 12 и половина съм
лятото стоя до 23:00 часа ама на тоз студ до 21:00
na 15 sam.nqmam ve4eren 4as pribiram se kogato si re6a a ponqkoga i ne se pribiram nqkolko dena vka6ti.to i bez tva na na6te ne im pyka ve4e kade sam i kvo praq![]()
ами и аз вечерен час нямам!след 3 месеца 18 правя!но в интерес на истината като бях по малак пак нямах вечерен час..наще се опитваха да ми го наложат ама не им се получи и така![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
На 15 съм и стоя навън колкото си искам.Ако ми се обадят по GSM-а да се прибера, се прибирам.Само тогава седя до по-рано.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ами ако ще ходя на дискотека или рожден ден съм до към 12 пък обикновенно съм до към 10 11 ... а скоро направих 16![]()
![]()
половинката е много важнаПървоначално написано от 1van40o
![]()
![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Ами казвам половината щот скоро ставам на 13Първоначално написано от apparition